Vzteklí sousedi a dítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
16.6.12 14:17

Buší do topení? Tak bušte taky, třeba vybušte morseovkou: NAS. AT :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
16.6.12 14:17

Taky bych radila je nechat bušit… měli jsme něco podobného, když nám dítě řvalo v noci, poprvé to bylo asi v půl osmé ráno, když si výskal (!!!) v postýlce. A to nebydlíme v paneláku, ale v cihlovém domě, tady to tak slyšet není - i když v tichu, přes stěnu jo.

Íplně mi začalo bušit srdce a byla jsem úplně na nervy asi dva dny. Pak bušili v noci, když brečel (budil se v noci a býval vzhůru), tak jsme se začali stěhovat do obýváku. Pak jednou bušili, když byl nemocný, v noci, tak jsem nahlas řekla, co mám asi dělat, jestli ho mám zabít?? A pak už jsem se s tím tak nějak smířila, pak ještě jednou bouchali když se vůbec nic nedělo, asi v 11 v noci, syn spal, bylo ticho, já jsem tam jen chodila a ukládala se ke spánku. To bouchali asi 4× vůbec jsem nepochopila proč, přemýšlela jsem, jestli to spíš nejsou nárazy postele do zdi nebo tak, ale myslím, že ne… Od té doby nic.

Takže být tebou se na to vykašlu, je to přes den a oni opravdu nemají proč vyžadovat klid, děti mají velké, žádný spánek mimina jim to neruší. Třeba pochopí, že to je k ničemu a přestanou ;) A i utebe ten stres z toho přejde a zvykneš si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 14:20
@hartiepa píše:
Pročetla jsem celou diskusi a musím říct, že ani jednou nepadlo co napadlo mě… Já bych jim do toho topení mlátila vztekleji a dýl zpátky :lol: Jinak souhlasím s ignorací, pokud někoho baví bušit do topení, tak ať si buší.
Naprosto nevidím důvod k tomu, aby se zakladatelka někomu omlouvala, nosila prezenty a nevím co ještě. Sousedi jsou debilové a těmi zůstanou.
Ještě mě napadlo jsou to určitě sousedi, o kterých zakladatelka psala? Nemůžou to být nějací jiní? Přeci jenom bušení na topení se rozléhá všude, ne? Že to třeba nevadí jiným sousedům :D
No a poslední rada na závěr (tak trochu obšlehnutá z jiného příspěvku) dala bych na nějakou nástěnku nebo ke schránkám vzkaz ve smyslu, že jestli někdo není schopen bydlet v domě, kde vyrůstají děti, tak ať se zařídí jinak a k tomu píchla katalog s domy na klíč nebo něčím podobným :mrgreen:Edit: a přeci mě ještě napadla zlomyslnost - možná bych na tu nástěnku dala lístek a kasičku, že vybíráte na bicí pro souseda, který neustále mlátí do topení a obtěžuje tím celý dům :lol: Anebo poznámku, že máš bicí doma, tak ať se dotyčný zastaví :D

moc hezky napsaný, díky…
myslím, že to jsou ti nad námi, protože po tom bušení jsem nad námi-nad kuchyní, do jehož topení bylo bušeno-zaslechla nějaký rozčilený rozhovor.
Vzkaz na domovní dveře, jelikož nemáme nástěnku, mě taky napadl…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 14:22

…jinak asi jsem to už psala, včera jsem zabušila zpět, bylo to při tom odpoledním spaní malýho, cca v 15:30,kdy se s brekem probudil, a přešel do hysteráku…bolela mě ještě večer ruka, jak jsem bušila s razancí, a řvala jsem, že to neděláme schválně…no, a jak vidno, tak si asi myslí, že to schválně děláme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 14:24
@AnastazieB píše:
Taky bych radila je nechat bušit… měli jsme něco podobného, když nám dítě řvalo v noci, poprvé to bylo asi v půl osmé ráno, když si výskal (!!!) v postýlce. A to nebydlíme v paneláku, ale v cihlovém domě, tady to tak slyšet není - i když v tichu, přes stěnu jo.

Íplně mi začalo bušit srdce a byla jsem úplně na nervy asi dva dny. Pak bušili v noci, když brečel (budil se v noci a býval vzhůru), tak jsme se začali stěhovat do obýváku. Pak jednou bušili, když byl nemocný, v noci, tak jsem nahlas řekla, co mám asi dělat, jestli ho mám zabít?? A pak už jsem se s tím tak nějak smířila, pak ještě jednou bouchali když se vůbec nic nedělo, asi v 11 v noci, syn spal, bylo ticho, já jsem tam jen chodila a ukládala se ke spánku. To bouchali asi 4× vůbec jsem nepochopila proč, přemýšlela jsem, jestli to spíš nejsou nárazy postele do zdi nebo tak, ale myslím, že ne… Od té doby nic.

Takže být tebou se na to vykašlu, je to přes den a oni opravdu nemají proč vyžadovat klid, děti mají velké, žádný spánek mimina jim to neruší. Třeba pochopí, že to je k ničemu a přestanou ;) A i utebe ten stres z toho přejde a zvykneš si ;)

já jsem z toho taky na nervy, já mám snad i strach :?

• Citovat
  • Upravit
14110
16.6.12 14:29

Já bych využila situaci :))) moje starší je taky krapet hysterka. jsou jí tři..no a jediné, co na ní od mikuláše platí, je čert.. když už se vzteká šíleně bezdůvodně, jemně připomenu toho čerta :) no tal by mohl vědět, že bouchá něco zlýho :))) je to krutý, teda vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
16.6.12 14:35
@aničkakytička píše:
Já bych využila situaci :))) moje starší je taky krapet hysterka. jsou jí tři..no a jediné, co na ní od mikuláše platí, je čert.. když už se vzteká šíleně bezdůvodně, jemně připomenu toho čerta :) no tal by mohl vědět, že bouchá něco zlýho :))) je to krutý, teda vím…

Tak tohle je trochu přestřelený, ne :roll:? Kvůli otravným sousedům děsit normální dítě :zed:? To jako to dítě se má změnit na ustrašeného kňouru, kterej se lekne každýho zabouchání na topení?? Myslím, že i tak mu to není příjemný, ale proč ho tím děsit a ještě takhle?? V životě bych teda nic takovýho nedělala :zed:
Neřeknu, když je dítě extrém (a já mám doma dvě takový :lol: :lol: ), tak je potřeba to nějak řešit, ale podle popisu zakladatelky se jedná o normální dítě, nic vyjímečnýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
16.6.12 14:36
@hartiepa píše:
Pročetla jsem celou diskusi a musím říct, že ani jednou nepadlo co napadlo mě… Já bych jim do toho topení mlátila vztekleji a dýl zpátky :lol:

Já bych nebušila zpátky, ale pustila bych si techno nebo něco podobného a to by přehlušilo to topení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
16.6.12 14:37
@Anonymní píše:
já jsem z toho taky na nervy, já mám snad i strach :?

Nevím jak dlouho už to dělají, ale jestli krátce, tak mi věř, že si zvykneš ;) Já jsem taky byla úplně na nervy, bušilo mi srdce pokaždý, když v noci synek vydal hlasitější zvuk… styděla jsem se je třeba potkat na chodbě, aby mi něco neřekli… ale přešlo to, zvykla jsem si… ono to otupí a přestane ti bušit srdce, uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
16.6.12 14:40

Asi me tady za tenhle nazor sezerete ale me to teda taky v byte dost vadilo, nad nama bydlela rodinka v 3+1 kde meli tusim 4 deticky ktere delaly bordel klidne i do pul dvanacty, pak parkrat v noci a od peti od rana to zase zaclo a trvalo cely den (pokazde kdyz jsem byla doma tak celodenni rev),..

takze chapu ze jim to vadi, zkusila bych se jim minimalne omluvit, pak jim to buseni bude trapny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 14:41
@AnastazieB píše:
Nevím jak dlouho už to dělají, ale jestli krátce, tak mi věř, že si zvykneš ;) Já jsem taky byla úplně na nervy, bušilo mi srdce pokaždý, když v noci synek vydal hlasitější zvuk… styděla jsem se je třeba potkat na chodbě, aby mi něco neřekli… ale přešlo to, zvykla jsem si… ono to otupí a přestane ti bušit srdce, uvidíš ;)

to je přesně to samé, taky se bojíma bojím se je potkat na chodbě…
Dělají to tak cca 2-3 týdny :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 14:43
@Lilišák píše:
Asi me tady za tenhle nazor sezerete ale me to teda taky v byte dost vadilo, nad nama bydlela rodinka v 3+1 kde meli tusim 4 deticky ktere delaly bordel klidne i do pul dvanacty, pak parkrat v noci a od peti od rana to zase zaclo a trvalo cely den (pokazde kdyz jsem byla doma tak celodenni rev),..takze chapu ze jim to vadi, zkusila bych se jim minimalne omluvit, pak jim to buseni bude trapny

u nás není celodenní řev, a noční taky ne.
Já je chápu, taky jsem léta dělala, a léta vstávala po 4h ranní. Ale malej řve nejdříve při čištění zubů po snídani, a to je tak po 9h.

• Citovat
  • Upravit
4989
16.6.12 14:44

Ja souhlasim s Gladys. kdyz bude rvat, posli/zavri ho do pokoje. je videt, ze vysvetlovani a uklidnovani nikam nevede. myslim, ze ve trech letech je dost velky, aby pochopil, ze takhle proste ne, ze si nic nevyrve. „rves..dobre, ale ja to poslouchat nebudu, az se uklidnis, muzes prijit a promluvime si o tom“.
a za sousedy bych asi zasla. ne si sypat popel na hlavu, ale razne jim vysvetlit, jaka je situace, a ze bouchanim opravdu nic nezmeni, jen to zhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.6.12 14:46
@Lilišák píše:
Asi me tady za tenhle nazor sezerete ale me to teda taky v byte dost vadilo, nad nama bydlela rodinka v 3+1 kde meli tusim 4 deticky ktere delaly bordel klidne i do pul dvanacty, pak parkrat v noci a od peti od rana to zase zaclo a trvalo cely den (pokazde kdyz jsem byla doma tak celodenni rev),..takze chapu ze jim to vadi, zkusila bych se jim minimalne omluvit, pak jim to buseni bude trapny

ale tohle je prece uplne jina situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
16.6.12 14:48

Souhlasim s tim ze vek je jedno, ke me prisla sousedka co je dole s tim ze vstavam moc brzo a jak chodim po byte tak ji to rusi a jestli s tim neco muzu udelat protoze ona musi vstavat az asi o 30 min. pozdeji 8o pritom jako jako jak se mam asi do prace oblict a tak ze jo :zed: nehlede na to, ze byla asi tak minimalne o 10 let mladsi a tykala mi 8o je fakt ze zdi jsou tady tenky, ale bude to „super“ az tady budu s miminem :mrgreen: sice to bude par tydnu ale i tak se ma asi na co tesit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML