Vzteklí sousedi a dítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.12 13:32

…já jen nechápu, že začli bušit až teď, bylo období, kdy řval víc, kdy jsem ho opravdu nechávala vyřvat, a to nic, nikdo nebušil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 13:34
@sophinka píše:
no já se dokážu vžít i do sousedů, přijít domů a poslouchat řev dítěte asi není to co by si přáli. Já myslím, že trochou slušnosti se nic nepokazí

já myslím, že musí být i slyšet, jak se snažím malého uklidnit, nosím ho, snažím se ho klidným hlasem uklidnit. Myslím si to, protože taky kolikrát slyším, co se tam děje…

• Citovat
  • Upravit
31594
16.6.12 13:35
@Anonymní píše:
ježíš, to bych se bála, že mě přijdou zabít 8o

myslím, že ty jsi zase empatická až moc. Oni se s prominutím nepos. rou, že vám tam bude dítě nějakou dobu řvát, někomu zase řve celý noci malý mimino, co by jako lidi měli dělat, dávat jim roubík? Zkrátka je to období, pokud chtějí mít absolutní klid, tak ať se odstěhujou někam na samotu, jinak holt musí počítat s nevýhodami hustého obydlení :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
16.6.12 13:35
@Anonymní píše:
já myslím, že musí být i slyšet, jak se snažím malého uklidnit, nosím ho, snažím se ho klidným hlasem uklidnit. Myslím si to, protože taky kolikrát slyším, co se tam děje…

já jen říkám, že si myslím, že když přijdeš se omluvit tu vyostřenou situaci to uklidní, budou se pak stydět bouchat. Samozřejmě svůj názor nikomu nevnucuji

• Citovat
  • Upravit
1304
16.6.12 13:37

:mrgreen: napadá mě darovat sousedům katalog domků na klíč a seznam pozemků „na samotě u lesa“… třeba je to chytne…a budou spokojení všichni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 13:38
@sophinka píše:
já jen říkám, že si myslím, že když přijdeš se omluvit tu vyostřenou situaci to uklidní, budou se pak stydět bouchat. Samozřejmě svůj názor nikomu nevnucuji

já říkám chlapovi, aby jim to šel v klidu vysvětlit, že se to neděje schválně, a že s tím nic nenaděláme. Chci, aby tam šel chlap, já osobně chlapa považuju za jakousi přirozenou autoritu, není to, že bych byla nesvéprávná…

• Citovat
  • Upravit
4747
16.6.12 13:40
@mikitaa píše:
Joo sousedy si nevyberes…bud se nad to povzneses nebo se odstehuj..a nebo se driv odstehujou oni :mrgreen:…my meli jeden cas sousedy - duchodce co ve dve rano prisli zvonit jestli pritel nemuze curat vic potichu a aby laskave si zvedl prkynko uz nez jde spat aby to v noci nekleplo..no a zvonili proste fur a kvuli vsemu…vadilo jim ze soulozime..vadilo jim ze varime..vadilo jim ze nemame papuce a slyset pleskani chodidel :roll:…ze chodime na zachod..nedej boze kdyz sme jeli vytahem…proste nekteri lidi sou magori!!! :nevim:

Doteď jsem si myslela, že horší sousedi než naši bývalí nejsou :lol: :palec:. Měli jsme totéž, problém byl, že bylo slyšet na záchodě prý vše, pak zase přišli s tím, že by byli rádi, kdybychom mohli ten gauč zasouvat jindy než každý den v 6h ráno apod. Vysvětlila jsem jim několikrát, že od nás to fakt není, gauč jsme používali jen příležitostně, když jsme měli návštěvu, dokonce jsem jim ukázala, kde spíme, aby pochopili a stejně chodili furt :zed:. Taky ve středním věku a paní měla asi blbý spaní, protože slyšela v noci úplně všechno a vždycky druhej den mi to hlásila :roll:. Jednou mě fakt odrovnalo, když jsme u nás měli dva známí, normálně jsme se bavili (ani rádio nebylo puštěný nic) a najednou „ticho“ prořízly rány na stěnu :zed:. Joooo, sousedy si nevybereš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
16.6.12 13:43

Apropo za nima bych osobně nechodila ;). Přece si nebudeš sypat popel na hlavu. Každej kdo má dítě, musí moc dobře vědět, jak to chodí - teda pokud nemá dítě felgamtika.
Pokud by mě zastavili na chodbě a něco řekli, tak bych jim to vysvětlila, jinak bych se na ně zvysoka vykašlala. Když oni nemají tolik slušnosti, aby přišli, tak proč bys ty chodila. Pokud je jim přednější to řešit boucháním do topení, tak prosím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
16.6.12 13:46

Ahoj máme něco podobnýho a možn horšího -malej je, ale spáč i když teď zkouší (21 měsíců co mu povolíme) tak někdy řve a prkrát udělal scénu i v noci a to teda pořádnou - po jedný takový děsný noci sjem se šla omluvit, opravdu chápu, že jde někdo ráno v 5 do práce a musí se vyspat, ale soused na mě spustil, že to takhle dál nejde ( byly to 3 přořvaný noci za 1,5 roku) a že oni musí mít klid a že teda by bylo lepší aby jsme se mi odstěhovali a že oni s náma mají furt problémy,,že je od nás rachot m, že chlap dupe, že psi chodí -máme všude koberce ) atd. 6e v noci chodíme na wc tak ať splachujeme až ráno. Chlap chodí na velkou pouze v noci ;) a že aby jsme si teda nepouštěli televizi po 8 hodině věčení, že je to ruší atd. No nevydržela sjem souseda s díky poslala do prd. a víc mě nezajímají - k nim chodí návštěva ráno v 7:00 se psem kterej tam neskutečně štěká, pán fluše z balkonu, když enjsou o vík doma dceunka noční pařby - občas si zatlučou to ano, ale ať se třeba pos. Máme vedle sebe sousedy a ti s náma žádný problém nemají, tihle pod náma mají problém s každým kdo tu bydlel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.6.12 13:50
@sophinka píše:
no já se dokážu vžít i do sousedů, přijít domů a poslouchat řev dítěte asi není to co by si přáli. Já myslím, že trochou slušnosti se nic nepokazí

On ale neřve pořád, když zakladatelka psala, že jsou dost venku, tak podle mě to zase asi tak hrozný nebude. Bušit kvůli dítě prostě nechápu, jedný, kdy bych to mohla pochopit, tak by byla noc, ale i tak si myslím, že prostě rosiče neudělají nic moc, když prostě dítě chce řve a má takové horší období :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.6.12 13:52
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale jsem celá vyřízená…
Máme dítko, necelé 3 roky, je živější, snažíme se ho krotit, jsme s ním celý den venku…bohužel má nějaké vzteklé období, nechce jíst, vzteká se. Nikdy ho ale nenecháváme buhví jak řvát. Sousedi nám ale po chvilce mlátí do topení, aby se přestalo. Nevím, jak to ovlivnit, nevím, co dělat.
Příklad ze včera:Dítě spí odpoledním spánkem, probudí se, začne brečet. Z breku přešel do hysterického řevu. Dělala jsem, co jsem mohla, dala pít, pustila videa na mobilu. Nosila jsem ho po bytě, aby neřval na jednom místě. Asi tak po 10 min. neúspěšného uklidňování se ozvaly rány do topení. Vzteky jsem už pěstí zabušila zpět, a zařvala, že to nedělá schválně.
Dnes, před okamžikem:Dítě se vrtá v obědě, evidentně nechce jíst. Říkám, jdi od stolu. Začne řvát, a tentokrát snad po 5 min. rány do topení.
Já fakt nevím, co mám dělat :nevim:
Nevím si rady, jak dítě uklidnit, jsem z toho ve stresu, a čekám, kdy zas budou bušit :?
Chlap, ten sice taky nadává, ale nic nedělá :?
Co mám dělat??já fakt nevím, už jsem zoufalá.

Nebud z toho smutna, nech je busit kdyz je to bavi a neboli od toho uz ruka, ja bych tam mozna dosla az zase zabouchaji a optala co maji za problem? pokud reknou, ze maly rve, tak ukaz na schody a rekni" prosim, bezte mu to vysvetlit, ze sice je maly dite, ale ze brecet nemuze neb jste nervozni sousedi ve strednim veku a nejspis v prechodu a bez sexu a breceni maleho ditete vam nedela dobre" a jestli se jim to nelibi, tak se nemeli stehovat do panelku, ale nekam k lesu, kvuli nim nebudou okolo rodiny jak peny a jeste s malym ditetem…ze jejich kluci taky byli maly a breceli…vubec bych se s nima neparala, naschval to nedelas a ani v te dobe neni nocni klid…tak co… ;) klid, poustej to jednim uchem ven a jednim dovnitr… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
16.6.12 13:53
@Veruš1 píše:
On ale neřve pořád, když zakladatelka psala, že jsou dost venku, tak podle mě to zase asi tak hrozný nebude. Bušit kvůli dítě prostě nechápu, jedný, kdy bych to mohla pochopit, tak by byla noc, ale i tak si myslím, že prostě rosiče neudělají nic moc, když prostě dítě chce řve a má takové horší období :nevim:

jen říkám, že by to situaci určitě uklidnilo. Já bych to prostě udělala kvůli sousedským vztahům. Nikoho do toho nenutím.

• Citovat
  • Upravit
4986
16.6.12 14:02

Pročetla jsem celou diskusi a musím říct, že ani jednou nepadlo co napadlo mě… Já bych jim do toho topení mlátila vztekleji a dýl zpátky :lol: Jinak souhlasím s ignorací, pokud někoho baví bušit do topení, tak ať si buší.
Naprosto nevidím důvod k tomu, aby se zakladatelka někomu omlouvala, nosila prezenty a nevím co ještě. Sousedi jsou debilové a těmi zůstanou.
Ještě mě napadlo jsou to určitě sousedi, o kterých zakladatelka psala? Nemůžou to být nějací jiní? Přeci jenom bušení na topení se rozléhá všude, ne? Že to třeba nevadí jiným sousedům :D
No a poslední rada na závěr (tak trochu obšlehnutá z jiného příspěvku) dala bych na nějakou nástěnku nebo ke schránkám vzkaz ve smyslu, že jestli někdo není schopen bydlet v domě, kde vyrůstají děti, tak ať se zařídí jinak a k tomu píchla katalog s domy na klíč nebo něčím podobným :mrgreen:

Edit: a přeci mě ještě napadla zlomyslnost - možná bych na tu nástěnku dala lístek a kasičku, že vybíráte na bicí pro souseda, který neustále mlátí do topení a obtěžuje tím celý dům :lol: Anebo poznámku, že máš bicí doma, tak ať se dotyčný zastaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
16.6.12 14:11
@hartiepa píše:

No a poslední rada na závěr (tak trochu obšlehnutá z jiného příspěvku) dala bych na nějakou nástěnku nebo ke schránkám vzkaz ve smyslu, že jestli někdo není schopen bydlet v domě, kde vyrůstají děti, tak ať se zařídí jinak a k tomu píchla katalog s domy na klíč nebo něčím podobným :mrgreen:

Edit: a přeci mě ještě napadla zlomyslnost - možná bych na tu nástěnku dala lístek a kasičku, že vybíráte na bicí pro souseda, který neustále mlátí do topení a obtěžuje tím celý dům :lol: Anebo poznámku, že máš bicí doma, tak ať se dotyčný zastaví :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 14:16
@Veruš1 píše:
On ale neřve pořád, když zakladatelka psala, že jsou dost venku, tak podle mě to zase asi tak hrozný nebude. Bušit kvůli dítě prostě nechápu, jedný, kdy bych to mohla pochopit, tak by byla noc, ale i tak si myslím, že prostě rosiče neudělají nic moc, když prostě dítě chce řve a má takové horší období :nevim:

jj, jsme dost venku, a to skoro za každého počasí, doma jsme dopoledne, po snídani, to bohužel řve při čištění zubů, pak jdem ven, pak po odpo spaní zas ven, a to do večera.
Vzteká se halt mezi tím, co jsme doma, žádný noční scény nejsou, malej v noci spí dobře. Jinak si s ním hrajem, nikdy ho nenecháme samotného čučet na tv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML