Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacik1988 píše:
Nikdy jsem dceru neplácla, má 4 roky a je vychovaná. Učitelky ve školce ji chválí. Ono to vysvětlování asi nebude tak marné.
Tak to jsi měla asi štěstí na hodné dítě. Gratuluji ![]()
@Lutonka píše:
Holky, opouštím tuto diskuzi už jenom proto, ať to tu neplevelíme zakladatelce. Tohle je zrovna tak kontroverzní téma jako očkování nebo umělé mléko. Každá známe své dítě nejlépe, každá ať si ho vychovává dle svého.
Přeji pěkný den
Děkuji že ses mě zastala. Mám své dítě moc ráda, ale rozmazlovat ho taky nechci. Hlavně mě zajímalo, jestli je jeho chování normální nebo se mám bát hyperaktivity. Ale už jsem pochopila že je to asi ok. ![]()
@brko píše:
Nebo naopak, s tim odpadakem: nauc ho do nej vyhazovat veci. Ukaz mu, k cemu kos slouzi. Necekej, ze to pobere hned, prece jen je malinky, ale mohlo by to pomoci. Mne se to mala naucila v podstate hned, ale je pravda, ze jeste v roce nechodila( pochopila jsem spravne, ze tbuj chlapecek ano?).Ono to decko se chova prirozene, pokud slysi neustale, ze nekam nesmi, tak co ma pak objevovat? Chodte hodne ven. A neplacej ho- je to kontraproduktivni. [/citace
Ano vyhazoval do něj pak hračky
Ale jo, mala mi taky obcas do kose vyhodi veci, ktere tam nemaj co delat.
. ale casem se to eliminuje, zpocatku byla tak nadsena, ze UMI, ze tam hazela kdeco. A pak se to srovnalo, ted uz si kose az na vyjimky nevsima. Tim, ze jsme to vylozene nezakazali, ztratila vec na atraktivite. Chtelo to jen vydrzet.

Pracka: prosim te, ani mi nemluv