Windows 8 a skype

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.14 14:29

@suik prave sme dosli z obchodu a ja pustila notas prvykrat… a odvrava to a odvrava. Aspon ze na ten internet ma to pustilo bez microsoftiho uctu :mrgreen: Pravda, este som neskusila co to urobi, az sa pokusim prerazit explorera operou a mozzilou :think: Ale ani neviem ci to stoji za namahu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 14:40
@machovicsimca píše:
jinak pokud chceš si nainstalovat nějaký linux tak uživatelsky nejlepší je UBUNTU mám to krom windows 8 na druhem notebooku a nestěžuji si a je tam takový ořezaný skype a na obyč volání stačí, a mužeš je mýt i souběžně na stejnem pc

S Ubuntu sa planujem rozlucit prave kvoli tomu unity, co ma prude od posledneho povysenia systemu. Mozno fedora ci centos :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.1.14 17:42

@Bábi Zlopočasná já si přes explorer stáhla na slunečnici mozillu, to bylo první co jsem udelala. Pak ostatní věci včetně skypu. Mám ho na liště. Ještě se do skypu muzu dostat přes aplikace, ale tam to chce potvrdit aktualizace a v podstate to nefunguje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 20:01

Tak problem vyrieseny… windows 8 prec, pomocou linuxu opraveny bios a sedmicky sa chytli :mrgreen: uz telefonujem ako babi bez microsoftu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák