Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQHolky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám ![]()
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdy
A přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Díky a krásné slunečné dny přeju.
Štuclíček píše:
Holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdyA přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Rozhodně bych ho na inlainy nedoporučovala. Je docel nízký a fakt bych to s těma malýma kolečkama neriskovala
.
Holky , tak kočárek mám konečně doma ![]()
Je nádherný, jsem z něho nadšená!! Barva úžasná ![]()
Už se těším jak s ním zítra vyrazím k doktorce na kontrolu, sice je to jen pět minut chůze, ale aspoň to ![]()
Fotečky určo udělám, hned jak se to naskytne, třeba zítra pokud nezapomenu foťák. Kočárek si totiž lebedí v kočárkárně, domu se mi s nim tahat nechtělo, přeci jen čtyři patra bez výtahu..
Jinak je fakt, že ted opravdu mrzne až moc a na procházky s dětmi to moc není, tak snad se brzy trochu oteplí..
Jitko - jj to je šílenej syndrom
ale dobře se podle něj identifikují kočárkoví rodičové. Hlavně se směju, když vidím takhle popojíždět tatínky ![]()
Štuclíček píše:
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdyA přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Na brusle rozhodně néééé. Já jsem také vašnivá bruslařka a speciálně pro tyto případy jsem měla kočárek Quinny Freestyle 4XL a poté právě Jané Slalom. Nakonec jsem pročetla pár článků na téma „brusle a kočárek“ a definitivně jsem s tím skončila
…dokud jsem nevěděla, jaká rizika pro mimi to znamená, tak jsem to neřešila, ale s tím vědomím už bych nemohla riskovat ![]()
Nutkani píše:
Jitko - jj to je šílenej syndromale dobře se podle něj identifikují kočárkoví rodičové. Hlavně se směju, když vidím takhle popojíždět tatínky
Štuclíček píše:Na brusle rozhodně néééé. Já jsem také vašnivá bruslařka a speciálně pro tyto případy jsem měla kočárek Quinny Freestyle 4XL a poté právě Jané Slalom. Nakonec jsem pročetla pár článků na téma „brusle a kočárek“ a definitivně jsem s tím skončila
Díky a krásné slunečné dny přeju.…dokud jsem nevěděla, jaká rizika pro mimi to znamená, tak jsem to neřešila, ale s tím vědomím už bych nemohla riskovat
Jééé, nestraš, já se Zuzkou bruslila dvakrát do týdne a teď s Matoušem se taky těším na vítr ve vlasech. Nikdy se nám nic nepřihodilo. Co se může stát, když je piškot připoutaný, kočár má brzdu a za kočárem schopného (doufám) bruslaře?
Jééé, já jsem tak ráda, že si ho chválíte. Chceme si ho pořídit. Teď máme Camarelo Q12, hluboká vanička super, malá má 4 měsíce a pořád má dost místa, ale zamilovala jsem se do sporťáku od X-landera. Bude lepší, než ten co máme. Chceme si tedy nakonec koupit celý nový komplet. Teď ho mají za super cenu na Dětský ráj, máte někdo s tímto obchodem zkušenost?
jjajina, no přeji hodně štěstí, aby tam kolekci 2011 ještě měli…
My z dětského ráje kočárek máme, hned jsme ho reklamovali, ale komunikace OK.
jjajina, mě přišel akorát včera z Dětského ráje a super, bez jediné chybičky! ![]()
Jinak jsem dnes konečně na chvilku vyjela a super, Vojtík byl nadšenej, krásně se mu tam sedí a jak je tam krásně zachumlanej, paráda ![]()
Jediné co byh vytkla jsou ty krátký pásy
Mám je ted už na maximum a přes ramínka mu je nenacpu ani náhodou, ted přes zimu to tak neva, stejně je tam zachumlanej, no uvidíme na jaře..
Peggi, tak to jsme rádi že jsi taky spokojená. Já jsem jěště pási nevyzkoušela, tak taky uvidím na jaře.
Co se týče Dětského ráje, taky jsem tam objednávala a v pohodě.
jitka, jo už se těším až polevý ty hrozný mrazy a vyjdem si na delší procházku!
Jinak jsem koukala, že ten můj carbon není už ani v tom levnějším setu, takže jsem měla opravdu štěstí, že jsem ho sehnala
a že to byl nadlidský výkon ![]()
jitka, jo a jak si tady psala o tom syndromu popojíždění, tak ten mám taky
o vánocích jsme si byli v klidu nakoupit bez Vojtíka a když se něco vibýralo v regálech, tak já jak blázen popojížděla s nákupním košíkem ![]()
A když jdu bez kočárku, tak mi pokaždé chybí..
To je nemoc nás matek kočárkovek. Nejhorší je, že oni ty mrazy moc polevit nemají.
roomci , oni ho teď co jsem včera koukala mají už na více e-shopech ve slevě, nejlepší by bylo, kdyby ho měli i ve slevě u nás v Táboře v obchodě, pro případnou reklamaci. Uvidíme, doufám, že budeme spokojení…
jjajina, tak dobře pořiďte! Já právě, když ho kupovala, tak jsem mrkla na webovky obchodu- tam krásný výběr a když jsem tam zavolala, tak nic neměli ![]()