Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky moje.. zítra jedu na screening, bojim bojim ať je všechno v pořádku..achjo to budou nervy:(( ![]()
@merlose ty jo se rodit nechystám
uvidíme zítra myskím, že musí vylézt každou chvilku jak tlačí. Chodím jak japonská kachna. Pomalu a malé kručky
@Bezinkaa ty jsi mlaďoch a hlavne mimčo uvidíš a bude vše ok držím pesti
@MALE děkuju jsi hodnáá..
a mlaďoch jo??? hihih bejvávalo..však v lednu mi bude 32. ![]()
Ahoj holkýýý:))
Tak u mě screening dopadl na 1*. jsem strašně šťastná a manžel ještě víc… Malej tam sebou škubal, je pěkně živý miminko, taky ho doktorka nemohla změřit jak tam sebou mlel, to byla sranda. juuu ty ručičky jak s nima mával.. Ale nekonec se narovnal a změřila ho… máme 6.6 cm. PARÁDA
![]()
@Bezinkaa blahopřeji ![]()
máme za sebou KO a ty ozvy. Dneska po 3/4 hodiny přišla dr. a říkáuž jí odpojte, to lepší nebude. Prostě ráno malá spí a nevzbudí jí ani za zlaté prase. Za to teď řádí jak neřízená střela
Ahojky, tak si manžel vymyslele, že chce vosí hnízda. No po dvou hodinách jsou z toho rumové koule
Pečete ještě některá?
@MALE já už jen zdobim a plnim. Dnes jsem si naplánovala plnit košíčky, ale nechtělo se mi. Musim zítra. Jen jsem si na mlýnku namlela piškoty.
@MALE Me cekaji jeste nepecene kokosove kulicky a vosi hnizda nejmene z dvojite davky ![]()
Ja letos delam jen marcipanove postavicky, pred mesicem nam umrela trouba a nova je v nedohlednu. Jinak zitra dobiram antibiotik na tu anginu, v sobotu se samourejme rozjely kvasinky na plne pecky a paleni zahy. Jsem uz vic jak 14 dni doma s nasima 5 psama a zbylym zvirectvem a uz mi jebe. ![]()