Z přítelkyně milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
29.7.15 20:47
@Honza 12 píše:
Mě upřímnost fungovala.. :)

A myslíš, že to bylo pravidlo nebo vyjimka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.7.15 22:34

@petra hrdla

Mě přijde, že se tě z nějakého důvodu potřeboval zbavit a tak na tebe ušili boudu s tím zasnoubením. A nebo to s ní táhne už dlouho. Za dva měsíce se zasnoubí málokdo. To se nemůžou ani poznat. V tom bude něco jiného. :think:

• Citovat
  • Upravit
29.7.15 22:50
@Kobliha51 píše:
@petra hrdlaMě přijde, že se tě z nějakého důvodu potřeboval zbavit a tak na tebe ušili boudu s tím zasnoubením. A nebo to s ní táhne už dlouho. Za dva měsíce se zasnoubí málokdo. To se nemůžou ani poznat. V tom bude něco jiného. :think:

Možné to samozřejmě je, ale nevidím důvod, vzhledem k tomu, že mám prcka a s ním spoustu práce tak jsem vlastně po něm nic nechtěla a určitě jsem ho do ničeho netlačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.7.15 13:48
@petra hrdla píše:
Možné to samozřejmě je, ale nevidím důvod, vzhledem k tomu, že mám prcka a s ním spoustu práce tak jsem vlastně po něm nic nechtěla a určitě jsem ho do ničeho netlačila.

Ty důvod nemusíš vědět, stačí, když to ví on. Spousta opuštěných by určitě mohla vyprávět. Až se dozvíš pravdu, dej nám vědět. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30.7.15 16:47
@Kobliha51 píše:
Ty důvod nemusíš vědět, stačí, když to ví on. Spousta opuštěných by určitě mohla vyprávět. Až se dozvíš pravdu, dej nám vědět. :mavam:

Asi nikdy, telefon nebere na sms nereaguje už jsem to vzdala. Vysvětlení se nekoná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
30.7.15 17:39
@petra hrdla píše:
Asi nikdy, telefon nebere na sms nereaguje už jsem to vzdala. Vysvětlení se nekoná

Takže už budeš mět klid.. To je asi to nejlepší.. Než se v tom hrabat.. Čím víc se hovínko patle, tím víc smrdí.. Takže zřejmě jsi ráda, že to máš za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.7.15 17:53
@petra hrdla píše:
Asi nikdy, telefon nebere na sms nereaguje už jsem to vzdala. Vysvětlení se nekoná

Jednou se to dozvíš. Jinak je to tedy fakt hrdina. :zed:

• Citovat
  • Upravit
30.7.15 18:35
@Honza 12 píše:
Takže už budeš mět klid.. To je asi to nejlepší.. Než se v tom hrabat.. Čím víc se hovínko patle, tím víc smrdí.. Takže zřejmě jsi ráda, že to máš za sebou..

Už vlastně ano, když je to takovej srab, že mi nedokáže ani říct je mezi náma konec, tak za smutek nestojí. Mrzí mě to, ale na druhou stranu o takového chlapa přece nestojím. Říkám si, že jsem vlastně měla ráda někoho kdo už není a zbyl tu jen tenhle blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
31.7.15 07:36
@petra hrdla píše:
Už vlastně ano, když je to takovej srab, že mi nedokáže ani říct je mezi náma konec, tak za smutek nestojí. Mrzí mě to, ale na druhou stranu o takového chlapa přece nestojím. Říkám si, že jsem vlastně měla ráda někoho kdo už není a zbyl tu jen tenhle blbec

Tak to přesně je.. Tak ať se ti daří.. A na světě běhá dost blbů ale taky dost fajn chlapů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
31.7.15 07:55
@Honza 12 píše:
Tak to přesně je.. Tak ať se ti daří.. A na světě běhá dost blbů ale taky dost fajn chlapů ;)

Máte pravdu, oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.8.15 17:48

Boží mlýny, takže neboj…na něho taky dojde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
1.8.15 17:55
@Katusa23 píše:

Nevím jestli boží mlýny. Ale většinou dotyčné semele jejich vlastní blbost.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.15 19:26
@Katusa23 píše:

Nevím jestli jsou to boží mlýny ale mě se včera docela ulevilo, protože jsem byla posedět s přáteli a trochu si poztěžovat. Všichni do jednoho mi řekli, že jsou rádi že jsem od něj. Nikomu z nich neseděl ale nechtěli mi to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí