Za chvíli 17 a těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
7.4.19 19:32
@atominnka píše:
@Russet ono to ale není o žaludku. Spíš o tom, že pokud se na ni vykašle přítel a nedejbože rodina… co pak? azylák? děcák? já zůstala sama se dvěma dětmi ve 29ti. Sama. rodina mě nepodpořila. A to jsem měla příjem z práce a i tak to bylo to nejtěžší, co jsem zažila - psychicky a finančně. Proto bych fakt přemýšlela o tom, co vše se může stát.

Ale nikdy jsi nestála před takovým rozhodnutím, ne? Já bych ani jako máma té holky nedokázala říct: Jdi na potrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.19 19:35
@Meredithx píše:
Tak když ho nemá, neměla tuhle situaci vubec dopustit. :pocitac:

Proč se tak rozčiluješ? :P Tvoje dcera to není. Moje máma do toho vlítla v posledním ročníku. Narodily jsme se dvě, já a sestra. Když je dost stará na sex, musí nést následky. Jednoduché to nebude mít určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.4.19 19:40

Tady je koukám zase všechno špatně. Opět kdyz je diskuze kde někdo uvažuje o potratu, tak to je necita, přemlouvaji ji, aby dala miminku šanci a že každá situace má svoje řešení a kdesi cosi, a když se tu objeví někdo, kdo teda potrat nechce je to zase blbě. Zůstat na dítě sama, bez prostředků, partnera a podpory rodiny může ženská zůstat v 18 stejně jako ve 30, nikdy není žádná záruka, že i když si počká na vyšší věk, po svatbě atd tak že má nějakou jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
7.4.19 19:51
@Meredithx píše:
Dítě má dítě. Kdy už konečně ty mlady holky pochopí, že dítě je privilegium a ne právo. :zed: Sobectví na n-tou.

A odkdy bys ty dovolila rodit? Pro někoho je sobectví rodit před dvacítkou, pro dalšího po čtyřicítce. Všechno co se nevejde do škatulky odsoudíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
7.4.19 19:54
@Kriss Tina píše:
Tady je koukám zase všechno špatně. Opět kdyz je diskuze kde někdo uvažuje o potratu, tak to je necita, přemlouvaji ji, aby dala miminku šanci a že každá situace má svoje řešení a kdesi cosi, a když se tu objeví někdo, kdo teda potrat nechce je to zase blbě. Zůstat na dítě sama, bez prostředků, partnera a podpory rodiny může ženská zůstat v 18 stejně jako ve 30, nikdy není žádná záruka, že i když si počká na vyšší věk, po svatbě atd tak že má nějakou jistotu.

jenže ve 30 si poradí jinak než v těch 18… bez vzdělání, že.
Přesně jak tu někdo psal, nebude to mít jednoduché, ať se rozhodne jak chce. Ponese následky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.4.19 20:05

@Moise jak si poradí? V těch 18 si může školu dodělat dálkově a i když je jí 30 a má třeba tu maturitu a doma miminko stejně těžko půjde do práce :nevim: zas naopak čím je starší tim min je energie a člověk hůř snáší změny. Ono všechno má své plusy i mínusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
7.4.19 20:11

@Kriss Tina když zůstane sama v 18 s dítětem bez podpory rodiny, tak to poslední, co bude mít na starosti, je dodělávat školu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
7.4.19 21:31
@Anna766 píše:
A odkdy bys ty dovolila rodit? Pro někoho je sobectví rodit před dvacítkou, pro dalšího po čtyřicítce. Všechno co se nevejde do škatulky odsoudíme.

Já nikomu nezakazuju rodit, to fakt nee :mrgreen: Ale určitě si myslím, že je lehkovážnost pouštět tady do éteru takový věci jako „rodiče tě podpoří jak se vzpamatují“ „a škola jde dodělat vždy“ atd.. Podle mě prostě dítě má přijít do stabilního prostředí, toť vše. A ano, přijde mi to od těch holčin krapet sobecké, nevím, jestli pomýšlí na to, že dítě má nějaké potřeby v prvé řadě a v další potom je spousta věcí co může dítěti dopřát pouze s nějakým výdělkem, že.. jinak dětství o přežívání z výplaty k výplatě je naprd. Podle mě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
150064
7.4.19 22:16
@Meredithx píše:
Já nikomu nezakazuju rodit, to fakt nee :mrgreen: Ale určitě si myslím, že je lehkovážnost pouštět tady do éteru takový věci jako „rodiče tě podpoří jak se vzpamatují“ „a škola jde dodělat vždy“ atd.. Podle mě prostě dítě má přijít do stabilního prostředí, toť vše. A ano, přijde mi to od těch holčin krapet sobecké, nevím, jestli pomýšlí na to, že dítě má nějaké potřeby v prvé řadě a v další potom je spousta věcí co může dítěti dopřát pouze s nějakým výdělkem, že.. jinak dětství o přežívání z výplaty k výplatě je naprd. Podle mě :kytka:

Mraky děti nevyrustaji ve stabilnim prostředí.Bohužel.A to ani v případě že se narodily do úplné rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
7.4.19 23:37
@Anna766 píše:
Mraky děti nevyrustaji ve stabilnim prostředí.Bohužel.A to ani v případě že se narodily do úplné rodiny.

To určitě ne. Ale máte pocit, že tomu nikdy nejde zabránit? Já ten pocit nemám. Proč tomu tzv. vycházet vstříc? V takovýchto případech ve mě ten pocit nárůstá, nemůžu si pomoct. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.19 23:40

Zakladatelko, vem si, že tví rodiče neměli na výběr. Tvůj přítel nemá na výběr. Musí respektovat tvé rozhodnutí, a o to je to podle mě horší. Co kdyby ti přítel řekl, že si dítě nepřeje. Nechala by sis ho?

• Citovat
  • Upravit
150064
7.4.19 23:43
@Meredithx píše:
To určitě ne. Ale máte pocit, že tomu nikdy nejde zabránit? Já ten pocit nemám. Proč tomu tzv. vycházet vstříc? V takovýchto případech ve mě ten pocit nárůstá, nemůžu si pomoct. :nevim:

Teď ti trochu nerozumím.Jako že pošleme každou náctiletou na potrat a tím se situace vyřeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
7.4.19 23:50
@Anna766 píše:
Teď ti trochu nerozumím.Jako že pošleme každou náctiletou na potrat a tím se situace vyřeší?

Já nevím, kde ty v každém mém příspěvku vidíš, že chci někoho někam posílat nebo něco dovolovat? Viz. rodit a teď tohle. :nevim: Já jen přidávám svůj názor, zcela mimo a zakladatelku ani jiné fakt nikam neposílám. A smyslem všech mých příspěvků je asi jedna myšlenka a to jak jsem napsala, prostě mi to někdy v těchto případech přijde od nactiletých sobecké, protože si ještě neuvědomují vše. Nic víc. Nic radikálního tady neprosazuju :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
150064
7.4.19 23:58
@Meredithx píše:
Já nevím, kde ty v každém mém příspěvku vidíš, že chci někoho někam posílat nebo něco dovolovat? Viz. rodit a teď tohle. :nevim: Já jen přidávám svůj názor, zcela mimo a zakladatelku ani jiné fakt nikam neposílám. A smyslem všech mých příspěvků je asi jedna myšlenka a to jak jsem napsala, prostě mi to někdy v těchto případech přijde od nactiletých sobecké, protože si ještě neuvědomují vše. Nic víc. Nic radikálního tady neprosazuju :mrgreen: :kytka:

O.K.přiznám se ,že ti asi dostatečně nerozumím.Děti takových nactiletych maminek,vychovane s láskou,by ti asi řekly něco jiného.
A ze jich znám.Nejen v reálu,ale i tady na emiminu.
Mě přijdou sobecké jine věci,než mít dítě jako hodně mladá maminka.Nic proti tobě.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
8.4.19 00:16
@Anna766 píše:
O.K.přiznám se ,že ti asi dostatečně nerozumím.Děti takových nactiletych maminek,vychovane s láskou,by ti asi řekly něco jiného.
A ze jich znám.Nejen v reálu,ale i tady na emiminu.
Mě přijdou sobecké jine věci,než mít dítě jako hodně mladá maminka.Nic proti tobě. :kytka:

Jasně, chápu. Ale já si taky rozhodně nemyslím, ze KAŽDÁ náctiletá maminka je sobecká. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky