Za chvilku 18 a ještě panic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32903
7.10.21 20:38

@Karlosx mamku nepredelas, má nějaké svoje utkvělé představy.. Vydrž a časem si to uděláš podle sebe. Každý se neseznámí a nenavazuje vztahy snadno. A nikdo nemůže vědět, kdy potká toho, do koho se zamiluje..a sex bez zamilovaní mi přijde o ničem. U holek mi taky přijde na hlavu ten tlak ( odkud?), že která neměla v 15-16 kluka a byla panna, byla divná a na ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
7.10.21 22:10

Taky jsem byla do 18 panna a vůbec nic mi neuteklo. Naopak mě spíš odpadly stresy jestli náhodou neotehotnim. Mamku bych slušně poslala někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.10.21 22:12

Mámě trošku hrabe… Otázka je, co jí děsí víc. Fakt, že se do toho nehrneš nebo riziko, že bys mohl být gay. Tak jako tak se chová jako ignorant. Druhé však nepředěláme, už se stalo, už si ji to řekl, takže se s tím budeš muset poprat, dokud nedojde na věc (tím myslím sex nebo odestěhováni, abys to nemusel poslouchat).
Poučení pro příště, přílišná upřímnost není vždy nejlepší řešení… Ty to nehroť, až to přijde tak to přijde. Já o to přišla tak zhruba půl roku před 18tinami a i kdyby to bylo o rok později nic by mi neuteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
7.10.21 22:42

Najdi máti ženskou, ať konečně zasune a dá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.21 23:03

Tvoje mama te nuti k sexu? 8o to slysim poprve, me je 30 a jsem panna, jako predstava, ze mi do toho matka keca, no tak to by me kleplo

• Citovat
  • Upravit
30929
7.10.21 23:19

Mne to prijde v pohode :nevim:, ja si uzila poprve den pred 19. narozeninami a nemyslim se, ze bych o neco prisla. :hug: Mas uz aspon po maturite? To asi ne, co? Ale u nas to byl zlom, kdy mi mamka prestala intenzivne kecat do zivota (a kecala mi do nej uz jen dost :mrgreen: ). Nektere jeji rady jsem dodnes nepochopila, ale co, uz si davno ziju svuj vlastni zivot. Ty se taky dockas. Ja jsem clovek, kterymu je vsechno u zadele, moje mamka nejvic resi, co cemu reknou lidi :roll: :zed: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.10.21 14:02
@Hobitka píše:
Mne to prijde v pohode :nevim:, ja si uzila poprve den pred 19. narozeninami a nemyslim se, ze bych o neco prisla. :hug: Mas uz aspon po maturite? To asi ne, co? Ale u nas to byl zlom, kdy mi mamka prestala intenzivne kecat do zivota (a kecala mi do nej uz jen dost :mrgreen: ). Nektere jeji rady jsem dodnes nepochopila, ale co, uz si davno ziju svuj vlastni zivot. Ty se taky dockas. Ja jsem clovek, kterymu je vsechno u zadele, moje mamka nejvic resi, co cemu reknou lidi :roll: :zed: :zed:.

Máma taky řeší co lidi. Ale přitom to nikoho nezajímá a kdyby to nerozhlašovala po kamarádkách, tak to ani nikdo neví. Nikomu do toho nic není a nikdo by to nemusel vědět. To ona roznáší drby a pak řeší, že nás někdo bude pomlouvat, fakt logika :zed:. Ne maturitu nemám, já chodím na učební obor do třeťáku, tento rok končím, ale chci jít ještě na dva roky na nástavbu a bydlíme v Praze, bydlení je hrozně drahý, tak ještě pár let potrvá, než se odstěhuju a ani to moc nejde, pomáhám máme se sourozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
8.10.21 15:26

@Karlosx Je dobře, že chceš dál studovat. Drž se toho, a sebe samého, a na mamku a ostatní lidi kašli. Nenech se do něčeho vmanipulovat.
Jako macecha mladé slečny ti držím palce. Jen víc takových kluků, co se nenechají zblbnout, mají cíle, ale umí se postavit i k péči o sourozence. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová