Zablokování účtu na Bazoši

Dasa88.0
7.10.22 13:04

Zablokování účtu na Bazoši

Ahoj holky, stalo se vám některým, že vám zablokovali admini účet na Bazoši? Jsem z toho úplně nešťastná, prodávám tam už léta, převážně oblečení, boty, kosmetiku… a nedávno jsem od někoho dostala drahou lahev šampaňského, my to doma bohužel nepijeme, ani neoceníme, tak jsem se podívala na Bazoš a bylo tam desítky inzerátů s nějakou lahví alkoholu. Tak jsem ji tam zinzerovala a najednou mi Bazoš inzertát smazal. Tak jsem jim na to odpověděla, že jsem nevěděla, že to porušuje pravidla, že jsem si před tím ověřila, že je tam několik takových dalších inzerátů, tak to jen nechápu, podle jakého klíče to dělají. A místo odpovědi mě ti šmejdi rovnou zablokovali?! :pocitac:

Dost mě to štve, měla jsem tam dobré hodnocení a několik aktivních inzerátů, dalo mi to docela práci… :roll:

Nějaká rada? Obnoví se to po čase samo?

Díky za jakékoliv info! :kytka:

(prosím vynechte nějaké hejty a poznámky, že jsem blbá, že sem si měla přečíst pravidla prodeje na Bazoši)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
7.10.22 13:55

Radu nemam, jen soucit - me treba fcb nedovolil prodat detskou chuvicku - porusuje to pravidla. asi usoudili, ze jde o obchod s bilym masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
7.10.22 20:57
@Pudloslava píše:
Radu nemam, jen soucit - me treba fcb nedovolil prodat detskou chuvicku - porusuje to pravidla. asi usoudili, ze jde o obchod s bilym masem.

No to snad ne. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
8.10.22 03:34

Založ nový, nová SIM stojí kolem 10 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.10.22 06:03

Nemáš dělat podvody tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.10.22 09:46

@Dasa88.0 nikdo ti neodpovedel, tak jen ze bych zkusila najit nejaky kontaktni telefon (byvaji peclive schovane) a zavolala tam. jsou to cesi, mohlo by se to vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasa88.0
9.10.22 20:15
@Rotha píše:
Nemáš dělat podvody tam :mrgreen:

proboha na takovýhle kydy jsme tady zvědavá… PODVODY? Děláš si ze mě srandu? Jestli jsi líná číst celý můj příspěvek, tak to aspoň nekomentuj… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Dasa88.0
9.10.22 20:15

@Lykaon nová SIM stojí 10 Kč, a další telefon už úplně nestojí 10 Kč ;-)

• Citovat
  • Upravit
Dasa88.0
9.10.22 20:17

@Pudloslava achjo, to je šílený… takovýhle věci smažou, jako dětskou chůvičku, jak píšeš - ale že někdo je schopný inzerovat použitý kalhotky a podobný hnusy, to nezablokujou… nechápu no :think:

• Citovat
  • Upravit
Dasa88.0
9.10.22 20:17
@Pudloslava píše:
@Dasa88.0 nikdo ti neodpovedel, tak jen ze bych zkusila najit nejaky kontaktni telefon (byvaji peclive schovane) a zavolala tam. jsou to cesi, mohlo by se to vyresit.

dobrý tip, díky, nějaký mobilní kontakt jsem vygooglila, tak to zítra zkusím… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3515
11.10.22 06:32
@Dasa88.0 píše:
proboha na takovýhle kydy jsme tady zvědavá… PODVODY? Děláš si ze mě srandu? Jestli jsi líná číst celý můj příspěvek, tak to aspoň nekomentuj… :pocitac:
četl jsem si ho celý neboj, a jsi snad včerejší, že nevíš že se alkohol nemůže prodávat na internetu? Nikdy sem nic neprodávál přes český bazar, jedině na zahraničním ebay, ale vím, že se chlast, cigara atd prodávat na bazarech nesmí. To je základ logického myšlení. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasa88.0
12.10.22 12:20

@Rotha tak to nenazyvej podvod paneboze… podvod je kdyz nekoho okradu a ne ze tam zinzeruju neco beznyho, co si lidi kupujou, a oni me za to zablokujou. Pred tim, nez sem to tam hodila, tak jsem si overila, ze jsou tam destitky/stovky inzeratu s alkoholem - zejmena s archivnim sberatelskym alkoholem, jako jsem inzerovala ja. Tak pocitej do deseti nez nekam neco placnejs, navic ja se ptala na radu, treba po jaky dobe me odblokujou apod. - z tvyho komentare sjsem se dozvedela leda h… sbohem.

• Citovat
  • Upravit
11559
12.10.22 12:27

Jestli to nebude mít nějakou souvislost se zákazem prodeje alkoholu osobám pod 18 let věku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasa88.0
12.10.22 12:32
@Ivan PPZ píše:
Jestli to nebude mít nějakou souvislost se zákazem prodeje alkoholu osobám pod 18 let věku. :roll:

ok, je to možné, ale čekala bych, že mi inzerát pošlou s „dutkou“, že tam toto inzerovat nesmím… ale že rovnou zablokují účet, to je fakt vrchol :(

• Citovat
  • Upravit
3515
13.10.22 04:25
@Dasa88.0 píše:
ok, je to možné, ale čekala bych, že mi inzerát pošlou s „dutkou“, že tam toto inzerovat nesmím… ale že rovnou zablokují účet, to je fakt vrchol :(

A co bys čekala? Díky takovým jako ty, začínají děti chlastat už před pubertou. To že tam prodáváš darované zboží ani nemluvím. Od kdy se prodávají dary? Styď se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová