Zablokovaný kontakt?

2468
19.1.19 12:37

Pokud by tě blokla tak ti to bude pořád oznamovat že je nedostupná dokud tě neodblokuje. A ano ona má info o zmeškaných hovorech i SMS. Mám takhle bloknutou jednu osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
19.1.19 12:50
@Luciáš05 píše:
Zdravím lidičky, mám dotázek, je tu někdo, kdo má iPhone a zkušenosti z blokováním konktaktu?
Včera jsem volala své kamarádce, hlásilo mi to, že volaný je nedostupný. Když jsem jí volala dnes, tak už jeden vyzváněcí tón a volaný hovor nepřijímá, zkouším to už asi po desáté.
Má otázka zní - pokud jsem skutečně zablokovaná, může dotyčná vidět, kolikrát jsem jí volala? Zablokovala mě pravděpodobně před vypnutím telefonu nebo po opětovném zapnutí?
@mayecka píše:
Pokud by tě blokla tak ti to bude pořád oznamovat že je nedostupná dokud tě neodblokuje. A ano ona má info o zmeškaných hovorech i SMS. Mám takhle bloknutou jednu osobu

bloknuti je zaludna zrada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
19.1.19 13:50

Zablokování „tůtá“ jako tón při obsazení - rychlý tů tů tů :lol: a dotyčný to samozřejmě vidí, ukazují se mu i blokovane hovory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.19 14:19
@Karolinka99 píše:
bloknuti je zaludna zrada
Souhlasím a zajímalo by mě vysvětlení :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.19 14:21

Ne u každého to je vidět. U mého telefonu tak to dělá obsazený tón a je jedno jestli mám telefon vypnutý nebo ne a vyskočí mi upozornění . Ségra má zase že u ní to hodí do hlasové schránky a o tom, že ten dotyčný jí zkoušel psát nebo volat nemá info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák