Zachovaly byste rodinu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.14 23:50

@AniNevim @svycarka
moc diky za vsechny postrehy, mate ve vsem pravdu, ale tohle vse jsem uz vyzkousela a nyni je stav takovy, ze jsem se uplne vycerpala. ja JSEM general, i na muj vkus moc velky, mela bych ubrat. a ve vsem se dokazu prosadit, poradit si.ale tyto dve veci-sex a bydleni-nemohu vyresit sama. prosila jsem, pak uz i plakala, jezdila po domech, nabizela terapie i navstevy nemovitosti, ale s bydlenim mi rekl trikrat „tak jo“ a pak nekolikrat „ze to vlastne nefokaze a nechce“. tak ceho se mam chytit? co je pravda? ja uz jsem z toho fakt hrozne vycerpana. jsem clovek zvykly mluvit narovinu a neumim se pohybovat v rovine „mozna“. ale to je asi ma chyba.:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.14 23:53
@AniNevim píše:
Ehm, diteti je lehce pres rok… Ztim potrebuje jen mamu, jidlo, mamu, piti, tatu, postel, mamu, sucho. Zij pritomnosti. Je ale pravda, ze v roce syna mi take hodne sibalo tim, jak toho jeste moc nenachodil a nase 2hodinove prochazky se odehravaly na 50 metrech ctverecnich a ja znala kazdou popelnici ve ctvrti nazpamet a chtelo se mi vseho nechat a utect. A to nebydlime na vsi, ale sle mych meritek by tahle dira nikdy nemohla byt mestem.

jj, ale ja tim myslela pohodovou mamu a pohodovyho tatu.coz ted neni.sama premyslim, zda je to i materskou, nebo jen tim narusenym vztahem.

• Citovat
  • Upravit
3065
31.7.14 23:56
@Anonymní píše:
@Fjodorka
me uz s nim ale prijemne neni, jsem strasne zklamana:( a hl. vycerpana. potrebuju se venovat ditku a tohle+zivot v tehle dire, kde on ma vse a vsechny a ja travim zivot v aute proste neni. hl. bych pro male chtela trochu pestrejsi zivot. aby melo moznosti, jako ja (nasi mi hodne v zivota dali-vzdelani, moznosti, rozhled) a to tady(jak mistem, tak u manzela)postradam.

Každý z nás má ty světlé i ty tmavé chvilky, pokud chceš slyšet, že máš odejít, tak si jdi…já jen k těm malicherným - nemalicherným problémům - všude jsou nějaké, třeba přijdeš časem na to, že nic nestojí za nic…já když mi bylo 30 řešila všechno taky ještě hormonama, dneska už zavřu oči a otočím se…ale držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.8.14 00:01
@Anonymní píše:
@zvědavá borůvka
jj, s tim souhladim a prave proto jsem se vratila. ale ma to dva hacky-co se milence tyce, tak sice nejsem svata, ale zatim si to neumim srovnat ve svem svedomi, byla jsem s jednim kamaradem, chtela jsem, ale nedkazala jsrm to.me to proste neprijde, jako reseni. a druha vec je, ze jste se tu vsechny hodne zminoaly o tom sexu, me ale vic vadi to, ze manzel cim dal vic nereflektuje na zadne me potreby. shrnuto-jsem mestska „fiflena“,chci jet na vylet, jit na vecu, snidani, kafe, kino, cokoli. a to odpada cim dal vic.resp. uz to neni ubec. a to, ze zijeme, kde zijeme me taky drti.ale pravidelna hospoda v nedeli, sport ve st a sobota/ 1/14dni s maminkou, to slape jako hodinky..

Chápu, já bych byla na vsi nešťastná nebo bych aspoň chtĕla mít auto abych do civilizace mohla dojíždĕt.
Co když mu tvé pocity a potřeby nejsou jedno? Co když si myslí, že o nic nejde? Z jeho pohledu může jít o maličkosti.
Jdi na nĕj psychologicky, zeptej se ho, co by se stalo, kdyby vynechal ten středeční sport? On ti odvĕtí nĕco ve smyslu, že ho potřebuje, že je to jeho relax. V klidu se na to zeptej mezi řečí jako by ses ptala jestli chce chleba s máslem. No a pak, jak ti odpoví, tak se ho v klidu zeptej kde máš ty relax? A nech ho přemýšlet. Třeba se v nĕm nĕco pohne. Dej vĕdĕt jak reagoval :)

Příspěvek upraven 01.08.14 v 00:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
1.8.14 00:02

A co sama najit byt, sestehovat se tam s ditkem. Zalezi mu na vas jiste prijde- a USTOUPI. Jenze to je to? Je spravne ustupovat a ustupovat porad? Delas to ty bude to delat on? neni to zdravy zaklad…porad si nekdo neco odrika, neni to kompromis. jeden se uzirate a pokon druheho. Neporadim. Musez sex vyresit milencem, ale chces to? Mzes se odstehovat, ale chces to? A chces vlastne jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 00:05

@S.Ivanka
naprosto souhlasim-dnes uz taky vim, ze ideal neexistuje.tim myslim i sebe.ale zase se to ve me pere s myslenkou, ze si nedovedu predstavit, jak naplnuji zivot meho muze (osamelost vesnice, miziva intimita) a ziju takto navzdy+jak pak budu dceri davat priklad. tzn. neni to o tom „jdu a hledam lepsiho“, ale spis „jdu a nemam tuseni, co dal“. protoze manzel neni zly, jen me prestal naplnovat i ma prani. a neumim v sobe najit tobpresvedceni, ze na tom nezalezi.
urcite to neni o tom, ze chci slyset, ze mam odejit, jen si diky vam vsem tridim myslenky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 00:13

@zvědavá borůvka @svycarka
devcata, moc dnes dekuju za rady, pisu ale v posteli a na mobilu a spatne se mi odpovida. pokud bych mohla navazat na vase reakce zitra, budu moc rada. samy vidite, ze co clovek, to nazor. a ja jichvzdycky potrebuju hromadu, abych si udelala ten svuj. takze jeste jednou diky a doufam, ze zitra nashle..dobrou noc vsem.

• Citovat
  • Upravit
7626
1.8.14 00:15
@Anonymní píše:
@zvědavá borůvka @svycarka
devcata, moc dnes dekuju za rady, pisu ale v posteli a na mobilu a spatne se mi odpovida. pokud bych mohla navazat na vase reakce zitra, budu moc rada. samy vidite, ze co clovek, to nazor. a ja jichvzdycky potrebuju hromadu, abych si udelala ten svuj. takze jeste jednou diky a doufam, ze zitra nashle..dobrou noc vsem.

klidne me pis i SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 01:15
@Anonymní píše:
Dobry vecer vsem. uz dlouho zvazuji, zda svuj problem probrat i z pohledu jinych a dnes jsem se po dalsi, nikam nevedouci debat s manzelem rozhodla zkusit vas pozadat o vase nazory.

Možná bůh na adrese bezchybné zavítal. Tak co se sakra mohlo stát? Nic po chuti a Láďa v rádionce v mysli milé odpočátku jako balvan a kus ledu. Líně zívá ještě netuší z jakého trestu mu cestu zkřížilo ego výšky everestu.Po kolenou leze, horoucně slibuje, že prý…a krotitelka jeho pózu vroucně miluje. Milenci jak mravenci v kredenci schovaní Láďovi na nervy brnkají s anonymkou notují-Tak to tak ber jó život není fér, že chci víc?,ať se nikdo nediví, že Láďa sám v koutě zšediví. Jó já se mám, teď už si konečně snad zam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.8.14 05:52

Já to naopak nevidím tak, že zakladatelka by měla být generál a bydlení zařizovat sama, sexu se nějak domoci atd.
On jiné bydlení nezařizuje (navzdory slibům), ne proto, že by byl líny či neschopný, ale protože se mu prostě líbí, tam kde je a jinam NECHCE. A podle mě to věděl už na začátku, ale řekl si, že slibem nezarmoutíš a časem si ženská snad zvykne.
To samé sex - on na to není, zřejmě se alespoň trochu snažil na začátku, ale to samé jako s bydlením - slibem nezarmoutíš a ženská si snad zvykne. On je takto spokojený a nic měnit NECHCE.

Takže zakladatelko - a) buď se smíříš s tím, jak to je a obětuješ sex a tobě vyhovující bydlení tomu, že je hodný a dobrý táta…
b) bude platit bod a s tím, že se smíříš jen s bydlením a na sex si najdeš milence
c)vyprdneš se na to a najdeš si vhodnější protějšek

Jinou možnost nevidím, vůbec si nemaluj, že chlapa předěláš…

Já bych prozatím volila možnost b. Doživotní abstinenci sexu bych nedala a na eventuelní variantu c je čas vždycky.

• Citovat
  • Upravit
14895
1.8.14 06:17

Milá anonymko..já jsem takový vztah viděla na vlastní oči..a to s rodičema mého ex..ona zůstala kvůli dětem a dnes je neštastná a stále u něj..bez nějakých přátel a naplno žije jen kvůli dvoum dospělím dětem, kteří i kdyby mohli nechtějí z domu.
Což byl mimichodem důvod rozchodu, pač ex taky sliboval a sliboval až jsem jednoho dne zabouchla dveře.
Dítě raději uvidí rodinu v harmonii i když rozdělenou..než tohle..i ty si zasloužíš být štastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.14 06:41

To, co vám dává, není sice vše, co bys od něj chtěla, ale není to málo. Vím, chápu, že nejsi šťastná, prootže potřebuješ a chceš víc, ale otázka je, zda to, co chceš a potřebuješ získaš tím, že tento vztah pošleš do kytek. Zda tě čeká za rohem sice nadržený borec, který ale nebud emít rád cizí dítě.

Já ti nechci upírat právo na štěstí. Já si jen myslím, že leckdy máme dojem, že na to štěstí máme to právo vymahatelné a že pokud není, že se můžeme odvolávat a rozvádět. Když ale vono je to tak, že tomu štěstí musíme jít nejdřív naproti. Ale tu cestu - tu nám u toho soudu ani nikde jinde neprozradí a neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.8.14 07:07

Já půjdu asi proti proudu, dala bych mu ultimáta…normálně bych si sepsala, co všechno slíbil a řekla bych mu, že chci vidět snahu, to znamená, že X z těch bodů bych ráda do roka změnila…pokud nehne prstem tak bych ale odešla, pořídila si ten byt, kde by se mi líbilo a buď se vzchopí a třeba to půjde dál nebo ne…ano rodina je super, ale žijeme jen jednou…

co se týče sexu, to je o povaze, já bych to nedala, ale každý má jiné potřeby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 07:10

Milá zakladatelko, nedávno jsem zakládala i já diskuzi s podobným problémem. Úplně vím, jak ti je. Máš drahou polovičku ráda, chtěla by jsi ho milovat, ale přes jeho některá chování to nejde, i když moc chceš a ani nechceš odejít. Já jsem s přítelem přes dva roky. Já jsem hodně sexu chtivá a on od začátku na to moc nebyl. Ok brala jsem to, protože měnil práci a pak měl hodně fyzicky náročnou práci. To že odjížděl ráno v 5 a přijížděl před půlnocí. Takže na sex nebyla ani síla. Zadařilo se jednou za tři měsíce a ještě to byla bída. Já brečela, prosila,… Shodou okolností změnil zaměstnavatele (stejně fyzicky náročná práce) a s časem je to lepší. I když je unavený, tak se snaží a musím říct, že k lepšímu. Možná i proto, že se snažíme o miminko. Popravdě, nejsem do něj zamilovaná až po uši, možná bych už ani nikdy do nikoho zamilovaná nebyla, protože jsem málem zkončila na psychiatrii kvůli vztahu před 10ti lety. Současný partner je hodný, pracovitý, nepije, netrajdá po sportech a kamarádech. Maminku může vidět jednou za měsíc. Vím, že to bude dobrý táta pro naše děti a zůstanu s ním, i když nejsem moc spokojená, protože vím, že on mě nikdy nepodvede a bude nás mít rád. A to i přes to, že Generálem ve vztahu musí být já, ač bych si také přála iniciativního a akčního alfa samce. Když odejdu, kdy si někoho najdu a co když už někoho najdu a vyklube se z něj ochlasta nebo násilník,…
Taky bych chtěla být zamilovaná až po uši, ake to stejně jednou vyprchá…
Asi v tvém případě převzít velení v rodině, najít nějakou vesnickou kámošku, kterou to také táhne do města a společně trajda po kině nebo nákupech. Na sex najít milence a nebo jako já, převzít iniviativu, smířit se s tím, udělat si dobře podle svého. Taky jsem uvažovala o milenci, ale bylo mi to protismrsti. Možná proto, že v tom sexu to není zas taková krize. To spíše, že sedíme věčně na prdeli, nikam se nepoíváme a kdybych nezařídila hory, tak taky nic nevymyslí. To mě snad štve víc než sex. Fotky máme jenom z gauče :-D
Nevím, jestli jsem ti svými bláboly pomohla, ale věž mi, že vím co cítíš. Je to psáno možná zmateně, ale jak jsi sama psala, do textu to nejde shrnou a emoce se těžko píší…

• Citovat
  • Upravit
káťa
1.8.14 07:14
@Anonymní píše:
Milá zakladatelko, nedávno jsem zakládala i já diskuzi s podobným problémem. Úplně vím, jak ti je. Máš drahou polovičku ráda, chtěla by jsi ho milovat, ale přes jeho některá chování to nejde, i když moc chceš a ani nechceš odejít. Já jsem s přítelem přes dva roky. Já jsem hodně sexu chtivá a on od začátku na to moc nebyl. Ok brala jsem to, protože měnil práci a pak měl hodně fyzicky náročnou práci. To že odjížděl ráno v 5 a přijížděl před půlnocí. Takže na sex nebyla ani síla. Zadařilo se jednou za tři měsíce a ještě to byla bída. Já brečela, prosila,… Shodou okolností změnil zaměstnavatele (stejně fyzicky náročná práce) a s časem je to lepší. I když je unavený, tak se snaží a musím říct, že k lepšímu. Možná i proto, že se snažíme o miminko. Popravdě, nejsem do něj zamilovaná až po uši, možná bych už ani nikdy do nikoho zamilovaná nebyla, protože jsem málem zkončila na psychiatrii kvůli vztahu před 10ti lety. Současný partner je hodný, pracovitý, nepije, netrajdá po sportech a kamarádech. Maminku může vidět jednou za měsíc. Vím, že to bude dobrý táta pro naše děti a zůstanu s ním, i když nejsem moc spokojená, protože vím, že on mě nikdy nepodvede a bude nás mít rád. A to i přes to, že Generálem ve vztahu musí být já, ač bych si také přála iniciativního a akčního alfa samce. Když odejdu, kdy si někoho najdu a co když už někoho najdu a vyklube se z něj ochlasta nebo násilník,…
Taky bych chtěla být zamilovaná až po uši, ake to stejně jednou vyprchá…
Asi v tvém případě převzít velení v rodině, najít nějakou vesnickou kámošku, kterou to také táhne do města a společně trajda po kině nebo nákupech. Na sex najít milence a nebo jako já, převzít iniviativu, smířit se s tím, udělat si dobře podle svého. Taky jsem uvažovala o milenci, ale bylo mi to protismrsti. Možná proto, že v tom sexu to není zas taková krize. To spíše, že sedíme věčně na prdeli, nikam se nepoíváme a kdybych nezařídila hory, tak taky nic nevymyslí. To mě snad štve víc než sex. Fotky máme jenom z gauče :-D
Nevím, jestli jsem ti svými bláboly pomohla, ale věž mi, že vím co cítíš. Je to psáno možná zmateně, ale jak jsi sama psala, do textu to nejde shrnou a emoce se těžko píší…

tohle je hodně smutný a rezignovaný příspěvek… :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí