Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja beru MS jako dovolenou od hubnuti ![]()
Radu nemam, taky mi to vadi. Vzdy tak kilo priberu.
Pevna vule, nic jinyho neni. Nebo pri dlouhodobejsim hubnuti si udelat v tomhle obdobi cheat day- sama sem praktikovala a pohoda ![]()
@katrinacek1 Jestli te zravost prepada jen den nebo dva pred MS, tak to neni tragedie. Hlavne si to nevycitej. Doprej telu to, co mu zbytek mesice upiras. Ono se s tim srovna.
Gratuluji k tem 10 kilum ![]()
Taky to mivam, hlavne touzim po sladkem
co kapky Gynex? Kdyz jsem je brala, citila jsem se vyborne, psychicky i fyzicky. Ted se na ne zase chystam.
@katrinacek1 Bereš antikocepci? Když jsem brala antikocepci, měla jsem před MS žravou. Dokázala jsem toho sníst tolik, že když si na to teď vzpomenu, zvedá se mi žaludek. Přestala jsem ji brát, a pak jsem tolik nejedla, a postupem času jsem zhubla cca 14 kg. A chutě jsem neměla. Je jasné, že to každý má jinak. Jinak nevím co by pomohlo.. Podle mě za to můžou hodně hormony. Třeba teď po porodu mi nechutná sladké..
Tak to znam taky
je to sileny jak.to nejde ovladnout
jinak chapu ze vam to vadi taky mam vysokou vahu
a tyhle dny mi vadili ![]()
@katrinacek1 jestli hubnes a nejistá sladké nebo tak..Tak jednou dvakrát za měsíc můžeš..Dokonce se to doporučuje.
Slyšela jsi o cheat day? Je prospěšný..Odstartuje ti hubnutí a nespomali se.Ted budeš tak po žranici nafouklá a na 2-3 dny tak 2 kila na hoře ale je to jen voda.
Ahoj, to se mi stává každý měsíc, celý den nebo dva dny se cpu, ale pak to nějak přejde, vždycky je to ale když mám MS, jinak ne. Zatím jsem nepřišla na nic,,co by zabralo.