Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, je tady spousta zajetých diskusí, tak jsem si říkala, jestli se nenajde nějaká spřízněná dušička, která se začne v srpnu snažit o první miminko.Taková diskuse tu snad není. Ráda bych si s někým sdílela pocity a stejné starosti. ![]()
Ahoj
,
po červnovém samovelném potratu se budeme snažit na konci prázdnin (přelom srpna/září), ale v našem případě už o druhé dítko. Tak jestli nevadí, ráda se přidám.
Ahojky holky,já snažení vidím,tak na září říjen,jestli můžu tak se taky přidám, v dubnu jsem o své první miminko přišla ![]()
Pajkax píše:
Ahojky holky,já snažení vidím,tak na září říjen,jestli můžu tak se taky přidám, v dubnu jsem o své první miminko přišla
Ahoj, mě to potkalo minulý týden
- tak to už máš za sebou po revizi MS? Kdy přišla? Já se na ní tak těším
- protože pak už budu vědět přesně od kdy se můžeme snažit
- dr říkala že máme počkat 2-3 cykly.
No právě já ještě menzes nedostala
,byla jsem u dr. a povídal, že po revizi to mám dobře zhojené,měla jsem strach, že když už je to 8 týdnu, jestli třeba nemusím jít znovu na revizi a tak, nakonec mi řekl, že mi asi naběhla rovnou ovulace a že to vypadá, že dostanu menze do 14 dnů,jinak mám přijít a budeme to muset řešit. Takže se těším na menzes jako malá ![]()
Aha - no tak to je pech ![]()
Já právě čekám kdy to potká mě
- zatím je brzo, revize byla ve čtvrtek, takže času ještě habakuk ![]()
Dr. říkala že tak 3-4 týdny a kdyby furt nic tak pak mám přijít a prohlídne mě, jestli je to v pohodě nebo ne.
Já se taky těším jako malá ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala jestli můžu. Já se začnu snažit koncem července.
Jé, no a už nás tu začíná být čím dál tím víc. To jsem ráda. My plánujeme začátek snažení na srpen. Mám prášky do konce července a pak se do toho pustíme. ![]()
ahoj, také bych se ráda přidala. sice jsme se začali snažit už loni v srpnu, ale zase přestali (z důvodů barní léků). Momentálně budujeme bydlení a v září snad už budeme bydlet ve svém.
Já už prášky neburu hrozně dlouho. Mimčo nám ani nešlo. takže koncem prázdin holdám jít k dr. ať udělá nějaké vyšetření jestli je vše vůbec v pořádku. momentálně si s tím nechci zatěžovat hlavu, takže to opravdové snažení přesouvám na konec léta a zářijovou dovolenou.
My se chystáme přelom července srpna na dovolenou, takže před ní vysadím a začínáme ![]()
Annnet píše:
My se chystáme přelom července srpna na dovolenou, takže před ní vysadím a začínáme
to bych vysadila už dříve. Ms můžeš mít dost rozházenou.
JouDie- ahoooj
také máme v plánu snažení od sprna, také o první mimi, zhruba od půlky měsíce. Nemůžu se dočkat ![]()
Taky hned pak po MS jedem na dovču ![]()
EvušeŠ píše:Annnet píše:to bych vysadila už dříve. Ms můžeš mít dost rozházenou.
My se chystáme přelom července srpna na dovolenou, takže před ní vysadím a začínáme
Já chci hlavně abych neměla MS na dovolenou, chystáme se s přítelem prvně k moři. Takže vyasadím tak abych MS měla týden před.
JouDie píše:Říká se že po vysazení HA by měl proběhnout minimálně jeden cyklus aby se tělo trošku srovnalo - já třeba předloni vysadila v dubnu(2009) a snažení začlo až v září(2009) a zadařilo se v listopadu
Jé, no a už nás tu začíná být čím dál tím víc. To jsem ráda. My plánujeme začátek snažení na srpen. Mám prášky do konce července a pak se do toho pustíme.