Začneme se snažit v srpnu 2011

120
7.6.11 11:37

Začneme se snažit v srpnu 2011

Ahojky holky, je tady spousta zajetých diskusí, tak jsem si říkala, jestli se nenajde nějaká spřízněná dušička, která se začne v srpnu snažit o první miminko.Taková diskuse tu snad není. Ráda bych si s někým sdílela pocity a stejné starosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
7.6.11 12:08

Ahoj :mavam: ,

po červnovém samovelném potratu se budeme snažit na konci prázdnin (přelom srpna/září), ale v našem případě už o druhé dítko. Tak jestli nevadí, ráda se přidám.

• Citovat
  • Upravit
4068
7.6.11 13:22

Ahojky holky,já snažení vidím,tak na září říjen,jestli můžu tak se taky přidám, v dubnu jsem o své první miminko přišla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 13:41
Pajkax píše:
Ahojky holky,já snažení vidím,tak na září říjen,jestli můžu tak se taky přidám, v dubnu jsem o své první miminko přišla :-(

Ahoj, mě to potkalo minulý týden :( - tak to už máš za sebou po revizi MS? Kdy přišla? Já se na ní tak těším :) :lol: - protože pak už budu vědět přesně od kdy se můžeme snažit :) - dr říkala že máme počkat 2-3 cykly.

• Citovat
  • Upravit
4068
7.6.11 14:16

No právě já ještě menzes nedostala :-( ,byla jsem u dr. a povídal, že po revizi to mám dobře zhojené,měla jsem strach, že když už je to 8 týdnu, jestli třeba nemusím jít znovu na revizi a tak, nakonec mi řekl, že mi asi naběhla rovnou ovulace a že to vypadá, že dostanu menze do 14 dnů,jinak mám přijít a budeme to muset řešit. Takže se těším na menzes jako malá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 14:20

Aha - no tak to je pech :(

Já právě čekám kdy to potká mě :) - zatím je brzo, revize byla ve čtvrtek, takže času ještě habakuk :)

Dr. říkala že tak 3-4 týdny a kdyby furt nic tak pak mám přijít a prohlídne mě, jestli je to v pohodě nebo ne.

Já se taky těším jako malá :)

• Citovat
  • Upravit
8086
7.6.11 15:06

Ahoj holky, ráda bych se přidala jestli můžu. Já se začnu snažit koncem července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.6.11 15:12

Jé, no a už nás tu začíná být čím dál tím víc. To jsem ráda. My plánujeme začátek snažení na srpen. Mám prášky do konce července a pak se do toho pustíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 15:14

ahoj, také bych se ráda přidala. sice jsme se začali snažit už loni v srpnu, ale zase přestali (z důvodů barní léků). Momentálně budujeme bydlení a v září snad už budeme bydlet ve svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 15:16

Já už prášky neburu hrozně dlouho. Mimčo nám ani nešlo. takže koncem prázdin holdám jít k dr. ať udělá nějaké vyšetření jestli je vše vůbec v pořádku. momentálně si s tím nechci zatěžovat hlavu, takže to opravdové snažení přesouvám na konec léta a zářijovou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.6.11 15:16

My se chystáme přelom července srpna na dovolenou, takže před ní vysadím a začínáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 15:19
Annnet píše:
My se chystáme přelom července srpna na dovolenou, takže před ní vysadím a začínáme :-)

to bych vysadila už dříve. Ms můžeš mít dost rozházenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.6.11 15:20

JouDie- ahoooj :-) také máme v plánu snažení od sprna, také o první mimi, zhruba od půlky měsíce. Nemůžu se dočkat :pankac:

Taky hned pak po MS jedem na dovču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.6.11 15:23
EvušeŠ píše:
Annnet píše:
My se chystáme přelom července srpna na dovolenou, takže před ní vysadím a začínáme :-)
to bych vysadila už dříve. Ms můžeš mít dost rozházenou.

Já chci hlavně abych neměla MS na dovolenou, chystáme se s přítelem prvně k moři. Takže vyasadím tak abych MS měla týden před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 15:25
JouDie píše:
Jé, no a už nás tu začíná být čím dál tím víc. To jsem ráda. My plánujeme začátek snažení na srpen. Mám prášky do konce července a pak se do toho pustíme. :-)
Říká se že po vysazení HA by měl proběhnout minimálně jeden cyklus aby se tělo trošku srovnalo - já třeba předloni vysadila v dubnu(2009) a snažení začlo až v září(2009) a zadařilo se v listopadu :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex