Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Justin Case píše: Více
Ne každý se rozchází s partnerem po dlouhé době kůli někomu jinému
… jsou lidi, kteří prostě ztratí city, dusí se a přes to, že mají druhého rádi s ním už nechtějí tvořit pár…
@kakabus111 píše: Více
Nikdo v tom být nemusí ale i může… to jestli někoho má byť jen v hlavě se stejně nikdy nedozvíš… ale je to úplně jedno… jediné na čem záleží je, že se s tebou rozešel… jdi dál… poznávej nové lidi, seznamuj se, dělej si nové zážitky a jeho neřeš… řeš svůj život… třeba se to vrátí a třeba ne… jestli ho chceš zpět tak to nejlepší co můžeš udělat je být šťastná a spokojená bez něj… a pokud ho zpet nechceš tak je to taky to nejlepší pro tebe ![]()
Dnes si prijel pro nějaké věci, a byl úplně rozloženy. Ještě vic než cekal. ptala jsem se znovu, ale naprosto verim dle jeho reakce, ze v tom nikdo jiny není. naopak byl překvapený, jak jsem „v pohodě“.
Asi cítí vinu. I pro rozcházející není rozchod jednoduchý. Tím, že působíš, že jsi v pohodě mu to třeba ulehčíš a brzo se z toho oklepe. Má co chtěl, za pár dnů bude z nejhoršího venku.
Jako sorry, ale rozejde se s tebou, protože Tě nemiluje. Po rozchodu se mu uleví. Pak je najednou rozložený? Sorry, ale to fakt nevidíš, jakej je to hééééérečka? Pro mě je tohle chování odpuzující. Nikdy Ti nepřizná, že je v tom jiná nebo jinej
, ale tímhle teatrálním výstupem si udržuje Tvou pozornost a nechává otevřená zadní vrátka.
@Pajjjina píše: Více
Vinu cítí určitě a taky mu musela zakladatelka strašně ranit ego když je v pohodě a nedoprošuje se… myslím, že v tom jiná není… když by byla, tak by mu byla zakladatelka úplně šumák a zamilovaně by si vrkal jinde…
Ten chlap podle mne vůbec neví co se sebou… hodně se to v něm mele… se zakladatelkou nebyl šťastný a samotnému se mu taky nelíbí a jinou nemá
proto je jak na horské dráze… chvilku v úlevě a chvilku pláče. Bežné stavy po rozchodu
Příspěvek upraven 13.11.25 v 08:47
Hele je to překvapující… většina rozchodů je hodně těžká pro obě strany a většinou ani jedna strana není v pohodě. Je to radikální změna v životě. V pohodě s tím bývá většinou jen ten kdo už je zaháčkovaný jinde… Samozřejmě ti přeju abys byla úplně v pohodě, šťastná a spokojená… ale tak nějak si myslím, že tě to ještě doběhne
@Anonymní 58073638
Ten chlap podle mne vůbec neví co se sebou… hodně se to v něm mele… se zakladatelkou nebyl šťastný a samotnému se mu taky nelíbí a jinou nemá
proto je jak na horské dráze… chvilku v úlevě a chvilku pláče. Bežné stavy po rozchodu
Pro toho chlapa je taky urcite velka sranda
jak se tomu muzes smat?
@Andelskej_Satan píše: Více
To nebylo vysmívání, ale hořká ironie, že na tom je taky blbě. Doplňuju ještě: proto tam píšu, že je jak na horské dráze a že to po rozchodu je běžné. Co bych ještě dodala je, že je hezké, že to otevřeně komunikuje se zakladatelkou což bych osobně velmi ocenila a vážila si toho.
@kakabus111 ohhhh, to je ale velmi smutný příběh. Má tě rád, musel se s tebou rozejít, plakal slzy a ty taky. Objímali jste se. Dal ti slovo, že vás osud třeba zase spojí☺️ nebo taky ne 🤮 dqám ti zaručený recept, jak se zase spojit - musíš mu donést kytici vlastnoručně vypěstovaných růží, ale ne ledajakých - musíš je vypěstovat na svém vlastním nebo alespoň pronajatém pozemku - půdu rozorat párem volů nebo tažných koní, pohnojit (nejlépe sloním trusem dovezeným ze Serengetti, ale jako druhořadý lze vzít i sloní trus ze zoo), vysít semena růži a kropit jen a pouze dešťovou vodou neboť pouze ta jediná zaručí krásný a ušlechtilý růst. Až budou 🌹 dostatečně vzrostlé, stačí je seřezat, svázat a včas odvézt tvému milému. Určitě tvou snahu a pili ocení otevřenou náručí a polibky.
Určitě dej vědět, jestli se ti tvůj sen vyplnil. Všechny tě zde budeme milerády očekávat v nesnesitelném napětí.
S láskou tvé Emiminorádkyně.
@Andelskej_Satan píše: Více
Taky si myslim, ze to tak u neho muze byt
však buď, to je to nejlepší, co můžeš udělat, držím palce ![]()
Je to vskutku zvláštní chování, ať přemýšlím, jak přemýšlím.
Tak buď mám někoho rád a snažím se to prvně aspoň nějak napravit, když to není úplně ono, anebo tedy už vůbec necítím, co bych měl a pak vlastně je mi jedno, že jsem se s danou osobou rozešel.
Může mě akorát mrzet, že jsem ji zklamal, ale přece jen jsem osobně v pohodě. ![]()
No nic, klíčové je, že nechce s tebou být. Všechno ostatní je úplně jedno, vůbec bych se tím nezabýval a hlavně nečekal. ![]()
My se vzali a pořídili jsme si miminko až po 11 letech vztahu a společného bydlení… Nemusí se hned všichni brát a mít děti… vztah může být moc fajn i bez toho… ale u většiny lidi je to časté s tím souhlasím.