Zadlužená tchýně, jaké je riziko pro nás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.14 21:06

zakladatelka

@mag děkuji, takže můžu být klidná a nemusím se bát že jednoho pěkného dne k nám příjdou a zabaví majatek

• Citovat
  • Upravit
2
20.1.14 23:47

pomoc

Ahoj mam problem s tchyni..s pritelem bydlime sami uz 3 roky, ale k nam jezdi docela casto a pokazde kdyz prijde tak tu jen na nas rve porad si vymysli nejake veci jenom proto aby jsme se hadali. Ted nedavno tu byla u nas, byla tu docela velka hadka, ja a moje tchyne.vzdy jde o moje deti. nevim co ji sere, to ze je nevychovavam podle ni? nebo ja nevim co. Mam 5 deti, posledni 2 deti jsou rocni dvojcata. pomaha mi s tim, ze ma u sebe nejstarsi dceru uz pomalu rok, a pak jeste 2letou dceru. Ale jak jsme zjistili s pritelem tak na tu 2letou dceru uz proste nemame narok. nechce nam ji vubec dat ani na vykend. Mam tu vic problemu, a kdybych je sem mela napsat tak by jste asi jen koukali. porad mi vyhrozuje ze mi necha vzit deti, ze se o ne neumim starat, nadava mi jenom me ponizuje, pritel se me ani nezastane, nevim jestli ma ztrach ze sve mami, nebo se tim bavi, kdyz jsme rekli ze chceme Saru tu 2 letou dceru domu, tak nam vzdy rekne: to ani nahodou. Me se chce kolikrat brecet. Nedavno jsme tu meli spor a hadky, opet kvuli mim detem. Ze to vyvrsilo az k tomu, ze me dokonce vyhazovala z meho baraku, ze se mam zbalit a vypadnout, pak mi dala jeste facku za to ze jsem ji rekla, ze at mi nerve u me doma ze ona tu doma neni. Nezmohla jsem nic. Pritel me nebranil. a nestalo se to poprve. Mam sto chuti ji udat, jenze tim si udelam nejvetsi problemy. Zaridi mi abych prisla o deti. a Pritel rekl, ze kdyz od nej odejdu ze mi deti nenecha v zadnem pripade. ja uz si nevim rady, jsme psychycky na dne. a mam kolikrat sto chuti skocit z mostu. poradite mi prosim nekdo, ja uz nevim jak mam dal zit. Kdyz ji reknu ze to jsou moje deti ze si je budu vychovavat podle sebe, tak rekne: me to nezajima, ja nebudu koukat na to jak mi kurvis vnoucata. a ja uz nemam slov. dekuji za odpovedi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
20.1.14 23:59

@JarkaCH kolik deti vychovavas, teda mas u sebe doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová