Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mother píše:
Ještě je dobrá kniha John Virapen - Nežádoucí účinek smrt. Všechny i Vámi uvedené jsem viděla na ulozto.cz
Tuhle knihu jsem četla - můžu všem jen doporučit. Další informace o léčivech apod. se dají nalézt i zde: www.celostnimedicina.cz
ahoj já jsem dceru naočkovat nenechala.A nelituju toho......a první dcera ma jen neco......resim problém se skolkou.u te starsi.
ockovat nechci, posloucham zdravy selsky rozum … moje dite nebude pokusny kralik !!! … chtela bych se zeptat, jestli tady nekdo nevite o nejakem rozumnem pediatrovi v Praze, ktery by byl ochotny mi vyjit vstric … tedy primhourit oko a nevyhrozovat mi HS a pokutami … moc dekuji za jakoukoli informaci. ![]()
asagao píše:
ockovat nechci, posloucham zdravy selsky rozum … moje dite nebude pokusny kralik !!! … chtela bych se zeptat, jestli tady nekdo nevite o nejakem rozumnem pediatrovi v Praze, ktery by byl ochotny mi vyjit vstric … tedy primhourit oko a nevyhrozovat mi HS a pokutami … moc dekuji za jakoukoli informaci.
Asagao: Zkus se poptat v diskusi zhora - maminek, co se zajimaji o problematiku ockovani.
Prosím, prosím, jestli na někoho takového narazíte, dejte mi vědět. Právě čtu knížku od M. Hirteho: očkování pro a proti. Nařízené očkování se mi taky nelíbí a chci očkovat jen proti něčemu;o…Nechápu, proč bych měla dítě očkovat proti žloutence typu B, hemofilům a dětské obrně…Z kombinovaných vakcín mám strach…
A očkování proti dětským nemocem my přijde příliš riskantní i mmj. pro pozdější věk
![]()
LuciKo: Jsem rada, ze se o tohle tema aktivne zajimas. Kez by bylo takovych maminek vic.
Po doktorech patrejte v diskuzi, na kterou jsem odkazala, neockujicich maminek je tam dost, urcite nekdo poradi.
Může někdo poradit?mš a mateřská školka?neví někdo z vás jaké musí mít dítko kontroly aby dostalo papír o trval.kontraindikaci?.Dcera je očko..má vše krom obrny,a žíva vakcína příuš.....dostala očkování odlehceno protoze mela ukrutny ekzém.a Ted mi jí nevezmou do skolky.A pry uz to doočkovat ani nejde rikala mudr......poradí nekdo?prosím
Je to hnus ........bud da clovek do souk skolky 13km daleko za 8000 nebo musí dítko byt doma.....
nebo jeste nekoho podplatit.....
to se mi nelíbí
kdyby mela jine obcanství tak by do skolky asi mohla.hnus fakt.
ani nepročítám celou diskuzi stačí anonymní zakladatelka a jediná věta hozená do éteru… holky nenechte se strhnout k hádce at se dotycna osoba za PC nebaví tím jak vás dostala ![]()
Ahoj rodiče, je tu někdo z okolí Pardubic, kdo nechce pro dítě žádné očkování anebo zatím požádal o odklad a chtěl by to říci i na kameru pro TV Prima? Ozvěte se mi pls na tel. 776295201, spěchá.
Ten kdo nenechá své dítě očkovat by měl uvažovat o vystoupení ze zdravotního systému jako takového. Když nevěří v něco co je vyzkoušené a vědecky prokázané.
@Anonymní píše:
Když nevěří v něco co je vyzkoušené a vědecky prokázané.
Antivaxerům to nikdo nevysvětlí, oni mají jen svůj selský rozum a vědecká fakta jsou jim jedno. Byla jsem očkovaná všemi povinnými očkováními plus proti klíšťovce a jsem zcela zdravá, svoje dítě nechám očkovat taky. Taky nevím, proč se někdo tak bojí kombinovaných vakcín jako hexavakcína, snad je lepší mít víc nemocí vyřešených jednou vakcínou než to rozdělovat a stresovat dítě zbytečně dalšími vpichy. A když dítě onemocní nemocí, na kterou rodič mohl nechat dítě očkovat a neudělal to, měl by si celou léčbu hradit.
Milí antivaxeři, jestli jsou vaše děti zdravé, je to zejména díky tomu, že všichni ostatní jsme očkovaní, takže byste měli být za očkování rádi. ![]()