Zájem starších mužů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
24.8.21 20:35
@Anonymní píše:
Ahoj,
fakt nevím co se mi to poslední dobou děje. Od posledního vztahu uplynuly tři roky a já se pomalu poohlížím po nějakém pěkném chlapovi mého věku (čerstvých 29), ale prostě o mě projevují zájem pánové poněkud starší věkové kategorie (cca 60+). Chápala bych, kdybych vypadala starší, ale naopak mi lidé tipují tak o deset let míň. Úplně k zahození snad taky nevypadám :nevim:. Ať se k nim chovám mile, odtažitě nebo rezervovaně, ten jeden typ těch starších pánů prostě vždycky projeví neskrývaný zájem :nevim: na starší nejsem a třicátníci jsou už asi všichni dobří rozebraní, takže nejspíš zůstanu do smrti sama :D
Tímto se omlouvám lidem 60+ pokud je urazilo tvrzení, že jsou starší, ale pro jednoznačnost tohoto příspěvku to bylo potřeba takto specifikovat ;)

Muži kolem třiceti budou mít zájem o ženy kolem dvaceti. Ženy kolem třiceti chtějí hnízdit, a do toho se moc mužům v tomhle věku nechce (něco jiného je, když s tou ženou třeba už pět let chodi). Navíc ve třiceti je muž ještě mladý ale už má vybudované zázemí, takže je optimálním partnerem pro spoustu žen a tak si může vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
24.8.21 21:21

@FlorenceF Jenkins @Prof. Farnsworth
Ja vypadala nejstarsi v jeslich, kde nad tema kulatyma mimi ksichtikama ční o půl hlavy vetsi hubenej oblicej. Pak v osmnacti, pac jsem nosila dlouhy sukne a hacafraky. Az pak sem se zacla vomladovat. Ale uprimne poudám, že nak zacinam chatrat.. :cert: Takze deset let uz to nejni.. Ale moje o rok starsi kamoska chodi vsude na studentský vstupny a žerou ji to.. :think: Ty duchodci za kasou poznaj prd. Ale to uz by mi prislo vopravdu dost trapny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
24.8.21 21:23
@Prof. Farnsworth píše:
Muži kolem třiceti budou mít zájem o ženy kolem dvaceti. Ženy kolem třiceti chtějí hnízdit, a do toho se moc mužům v tomhle věku nechce (něco jiného je, když s tou ženou třeba už pět let chodi). Navíc ve třiceti je muž ještě mladý ale už má vybudované zázemí, takže je optimálním partnerem pro spoustu žen a tak si může vybírat.

Simte, dyz mi bylo tricet, nebyl vubec problem s chlapama.. :roll: Navic často jeste nemaj rodiny, takze kvuli Tobe klidne nekoho opusti, od rodiny uz se pak hur odchazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.8.21 22:49
@Prof. Farnsworth píše:

To je zvláštní, já mám nejvíc nápadníků ve věku 30 - 34…je mi 36..takže zřejmě vypadám na 20 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
24.8.21 22:57
@Královna Kosmíru píše:
Bud klidna po mě slintaj taky dědci, vyrabim zubni protezy.

No tak to je jasný, to je od určitého věku větší terno než nymfomanka vlastnící pivovar :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1266
25.8.21 11:18
@Anonymní píše:
Ahoj,
fakt nevím co se mi to poslední dobou děje. Od posledního vztahu uplynuly tři roky a já se pomalu poohlížím po nějakém pěkném chlapovi mého věku (čerstvých 29), ale prostě o mě projevují zájem pánové poněkud starší věkové kategorie (cca 60+). Chápala bych, kdybych vypadala starší, ale naopak mi lidé tipují tak o deset let míň. Úplně k zahození snad taky nevypadám :nevim:. Ať se k nim chovám mile, odtažitě nebo rezervovaně, ten jeden typ těch starších pánů prostě vždycky projeví neskrývaný zájem :nevim: na starší nejsem a třicátníci jsou už asi všichni dobří rozebraní, takže nejspíš zůstanu do smrti sama :D
Tímto se omlouvám lidem 60+ pokud je urazilo tvrzení, že jsou starší, ale pro jednoznačnost tohoto příspěvku to bylo potřeba takto specifikovat ;)

Co přesně je tvůj problém. Slintající dědouškové, nebo nedostatek materiálu, co by sis představovala. Dědků si nevšímej, ne :nevim: Oni mají někteří roupy i v pokročilém věku. Tvůj problém je zřejmě tedy nezájem mladších ročníků. Tak to napiš rovnou. Jo, a se svým rezignačním přístupem fakt nikoho extra neoslovíš. To by otrávilo i mě, a že snesu dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.8.21 11:31

@Prof. Farnsworth No o mě teda měli zájem vždycky mladší stejně staří i starší pro mě teda byla vždy jasná preference plus mínus stejně staří (můž je o 2 roky mladší)… myslím si že je to jak u koho
mám teda na mysli dobu před otěhotněním do 33 let. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.8.21 11:32
@Sonarka píše:
To je zvláštní, já mám nejvíc nápadníků ve věku 30 - 34…je mi 36..takže zřejmě vypadám na 20 :mrgreen:

je to blbost… všechny kamarádky co mám mají muže plus mínus stejně staré max o 5 let starší

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
25.8.21 13:35
@ludmilaadamkova píše:
je to blbost… všechny kamarádky co mám mají muže plus mínus stejně staré max o 5 let starší

Taky to tak v okolí vesměs mám. A naopak mám například kolegyni, která má o 10 let mladšího chlapa…je jí přes 50 :D Takže prófa se tentokrát sekl…asi to bylo spíš takové jeho zbožné přání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
25.8.21 13:43

Já mám třeba nápadníky všech věkových kategorií…od 20 do 70… :P Vzala jsem si z toho jen to, že muži to prostě zkouší…je jim jedno, kolik je ženě, když se jim líbí…neřeší…někteří mají sexuální úmysly, někteří vážnější…a myslím si, že to tak má většina žen…že je loví, jak mladí, tak ti postarší…nic bych z toho nevyvozovala… Možná se ti zakladatelko jen zdá, že po tobě jdou jen kmeti…psala jsi, že s nimi hodně pracuješ, tak třeba ty mladíky tolik nepotkáváš…a to víš, když se usměje dvacítka na takovýho šedesátníka, je vymalováno… :lol:.teď už jsem teda starší, ale i v tvém věku po mně šli ti starší…a dost často :nevim: Zvláštní, že čím jsem starší, tím víc po mně jdou mladí…a to se vyplatí :P Tak si počkej, třeba to budeš mít taky tak :lol:

• Citovat
  • Upravit
2072
25.8.21 14:14

A není to jen tím, že mladší ročníky už chca nechca zasáhla informace, že opravdu nemusí každý, která se jim líbí, ihned běžet tuhle informaci sdělit a očekávat, jak tím bude dotyčná oblažena, kdežto ti starší jsou v generaci doktora Uzla, kterej si myslí, že plácat kolegyně po zadku je žertovný projev kolegiální náklonosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
25.8.21 17:32
@Anonymní píše:
Ahoj,

Vis jake slovo je nejvyhledavanejsi na po, nostrankach? Teen, tedy holky s nizkym vekem. A nejvic shlednuti maji videa, kde herecky vypadaji jako nactilete. Proste muzum lichoti (samozrejme nehazim vsechny do jednoho pytle, a nejsou vsichni hebefilove), kdyz maji mlade slecny, popr sex s mladou slecnou. Tak mozna proto ti pisou. :nevim:
Jinak toto tvrzeni mam z dokumentu o hebefilech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.8.21 02:05
@Nickjmeno píše:
Tak prostě hledej jinde, jinak já jedu teorii, že ve 30 když je chlap pořád sám tak už je tam něco špatně :nevim:

To je dost zoufalá teorie, to jako každý chlap musí za každou cenu do 30 někoho mít a pak na něm už není nic špatně? :?
V dnešní době při možnostech podnikání nebo cestování a poznávání světa to je spíš ujetá teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.21 10:37
@Anonymní píše:
Ahoj,

Donnerwetter!
:nevim:
Děvucho, víš co takoví postarší gentlemani mohou mít peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí