Zákaz stání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
8.8.18 10:40

@Z.jev Aha, ten dodatek jsem přehlédla. Něco tu ale nesedí, proč by paní nadávala, že jí letí zplodiny do bytu, když byl vyplý motor? Jestli zakladatelka trochu nekecá s tím vypnutím motoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.8.18 10:43
@Froseth píše:
@Z.jev Aha, ten dodatek jsem přehlédla. Něco tu ale nesedí, proč by paní nadávala, že jí letí zplodiny do bytu, když byl vyplý motor? Jestli zakladatelka trochu nekecá s tím vypnutím motoru…

tak paní prostě asi neměla svůj den nebo je to prostě prudič. Navíc anonymní ani nic neporušila, zákaz platí až od značky dál a i kdyby, na dobu nezbytně nutnou pro vystoupení osob a vyložení nákladu tam zastavit může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.18 19:49

rozumím tomu, že se jednalo značku Zákaz stání.
Nechci tu komentovat, zda jste ve stojícím vozidle (s vypnutým motorem) se v tichosti (tak že Vás stěžovatelka snad ani slyšet nemohla) loučila se svým přítelem cca 3 minuty.
Já mám zkušenost takovou , že mě vede k myšlence najít si bydlení jinde. Bydlím v 1. patře panel. domu u jehož paty končí slepá ulice. Posledních -8 metrú je označeno zákazem ZASTAVENÍ každodenně si některý z ,, cizích" řidičů přečte tuto značku jako TADY TI DRŽÍM MÍSTO NA PARKOVÁNÍ.
Nechám stranou, že zrovna náš byt má včechna okna na tuto stranu (krajní dokonce přímo nad posledními 5 metry slepé ulice)doslova strašné je, když zde zaparkují hudebnící míříci do blízkého muzic klubu a ve 3 ráno začnou nakládat aparaturu. S nad se i pokoušejí nebýt hluční, ale tam bouchnou dveře dodávky tam někdo upustí svazek klíčú…
Věřte mi, že v tom případě bych majitelům nejraději hodila cihlu do okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová