Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@trpaslinka
Jsem taky potratila v 10tt. Pak syn, to jsem oplakala přejíc si holčičku a pak jsem měla problémy v testech u dalšího těhu v těch ve 12tt, tak jsem si vybrečela genetický ultrazvuk v 16tt a tam mi řekli, že je vše v pořádku a že zda chci vědět pohlaví, tak jsem řekla, že jo a prý že je to holčička. Tak jsem pak řvala dojetím před nemocnicí jako bych dopadla špatně. Možná nervy pracovaly, jak jsem tam šla, zda nepůjdu znovu na potrat, tak jsem tam šla a doufala, že je to v pořádku a ne ve dvojnásobné štěstí
.
Držím palce, ať se ti též splní sen. Akorát ta moje růžová vysněná holčička odmítá sukně, nejraději má modrou a tepláky a všude vylézt - rozhodně ne princezna
.
To také nechapu, ze vám dělala pediatricka odběry jen tak
a zároveň bych takto kamaradce nepokládala dotaz, ze syn neujde a porad ho nosi ![]()
Příspěvek upraven 30.09.14 v 12:38
@trpaslinka
Ty mé kamarádce je už hodně let a prostě to manžel odpískal. A mě zná od celého těhu, vidí jak roste, tak mě právě taky napadlo, že je to v ní vnitřně, že není schopna mi to říct. Že prostě na mě střílí a vadí ji každá hovadina bez nějakého hlubšího důvodu. Proto jsem to chtěla zkonzultovat.
@vodolejka píše:
To také nechapu, ze vám dělala pediatricka odběry jen taka zároveň bych takto kamaradce nepokládala dotaz, ze syn neujde a porad ho nosi
Příspěvek upraven 30.09.14 v 12:38
Mě řekla, že v roce a ve 3letech si dělá vždy kontrolní odběry a i moč chtěla u každého. Mě to zase přijde dobré, jestli je vše v pořádku.
Ja mam dve kamaradky - prvni mimca, vsechny syny jsme cekaly ve stejny rok a o dva roky pozdeji se nam narodily druhy mimca (synchronni tehotneni
). Ja mam dceru, ony maji druhy kluky. V zivote z jejich strany neprisel ani naznak „nastvani“. Buhvi co se honi v hlave tvoji kamaradce, ale zrejme by ten vztah nebyl tak uzasnej, kdyz by te zacala nesnaset kvuli druhymu diteti.
Dovedu si predstavit, ze ji muze vnitrne hodne bolet, ze ji manzel nedopreje druhe dite, ale s tim nemas ty nic spolecnyho.
@Osmanka píše:
Mě řekla, že v roce a ve 3letech si dělá vždy kontrolní odběry a i moč chtěla u každého. Mě to zase přijde dobré, jestli je vše v pořádku.
@Kaculatko
Díky. Možná právě, že máš dvě děti a ona má jen jedno.
Asi nikdy nepochopím klasickou ženskou duši
.
Já se snesu s každým a když je problém, tak si to vyříkám, když mi něco vadí a nepomlouvám v okolí, neurážím se.
Tak uvidím, co se dál z ní vyklube. Možná by moje otázka byla spíš otázka na psychologa
.
@vodolejka píše:
Chapu, jen si myslim, ze jsi dotaz asi formulovala rypave. A pak dalsi vec, kamaradka temer bez duvodu rekne o doktorce, ze je pi…to je pane uroven vyjadrovani.
Je to zajímavá úroveň vyjadřování, fakt takto občas vyletí. Tak je možné, že ji moje dítě nevadí, ale že prostě má takový způsob chování.
Nevím no, já nemám rada takové sprosté vyjadřování. Asi bude hodné startovací. Jak jsem psala, musíš asi přemýšlet a šetrné formulovat své dotazy a návrhy, pokud stojis o kontakt s ni. Já bych po pravdě o něj nestala vůbec a už vůbec bych s ni nenechavala svoje dítě. Řeči o skákání z okna a sprosté nadavani, to fakt není o co stát!