Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ulrika333 hele máš bludišťáka za snahu, že se jen tak nevzdaš. Jak se jednou odkopeš, tak můžeš psát co chceš a lidí té prostě ignorují.
@Ulrika333 píše:
@Cenarius nejsem troll. Píšu pravdu, ty hloupoucky chudacku. Aha vlastně..
Troll je každý kdo píše pravdu, už mi to dochází.. tuto taktiku máte všichni stejnou, sice působíte až komicky ale věřím, že ne každý tohle prohlédne.
Však za chvilku vam skončí I celý internet a uvidíme kdo se bude smát naposledy. Z těch peněz vám totiž taky nezůstane ani vindravšechno zde v Evropě lehne popelem tak si užij poslední měsíce slávy
Lehne popelem? Proc?
@Ulrika333 píše:
Troll je každý kdo píše pravdu, už mi to dochází.. tuto taktiku máte všichni stejnou, sice působíte až komicky ale věřím, že ne každý tohle prohlédne.
Však za chvilku vam skončí I celý internet a uvidíme kdo se bude smát naposledy. Z těch peněz vám totiž taky nezůstane ani vindravšechno zde v Evropě lehne popelem tak si užij poslední měsíce slávy
dodáš ty studie a vědecké články, které podporují tvoje tvrzení, nebo máš jen aeronet a ruské dezinfo?
@annlady je to nezkušený troll a neví jak na to, nedokáže posoudit kdy má lidí potahat a kdy už to fakt prepalil. Ale každý se učí. Příště bude chytřejší.
@Cenarius sítě v oknech nemáme, much máme doma spoustu všechno se snažím zabíjet a všude mám lapače. Kralikovi klec čistím každou chvíli
@Anonymní píše:
A může to být stres? Máme nové štěně a pořád si chce hrát
zajděte s ním na veterinu, nejlépe veterináře co se specializuje na králíky.. našla bych si recenze na netu. A ten vám poradí, co a jak. Králík může mít parazity. Očkování bych řešila jako poslední. Tedy já bych ho u domácích bytových zvířat neřešila vůbec. Prvně by se měl dát dohromady po zdravotní stránce.
Samozřejmě i stres ze štěněte, jestli na něj pořád doráží. To pořešte po veterině, dát klec s králíkem někam bokem, kde se štěně nedostane.
@Ulrika333 píše:
@Cenarius chudacku, takový manipulátor jako ty, který má zadání ovlivňovat dění na internetu a záměrně lidem poskytovat lžive informace za coz je solidně zaplacen mě opravdu nezajímá. Je vás plný internet. Píšeš neuvěřitelné sračky, tupý jsi jak poleno s megaegem které ti zastira mozek a standartně se takoví jako jsi ty zmuzou jen na urážky protože slušné debaty a tolerance jiného názoru nejsou absolutně schopni. Je to tvá prezentace, ty nešťastná osobo. Já vím co píšu a píšu z osobních zkušenosti oproti tobě, jenž máš potřebu se jenom zvýraznit a nabadat lidi k takovým informacím které mohou mít pro ně jak zdravotní tak u ten životně negativní dopad. Ale proč by tě to mělo zajímat když ty plnis jen svou práci, že? Kde je průvan, tam taky zůstanea musi se pritlačit na slovníku aby to mělo ty efektivní grady, jaké systém požaduje
mazat pravdu na internetu a nasadit zde lhare. Naprosto se není čemu divit, že ti lidé jsou zmatení jak lesní včely.
Ale milion příspěvku o dětských nemocech pak vzniká.. zvláštní, no ne?
A že to narůstá v tskove míře? Ale…To se nám určitě jen zda. Hlavně nemyslet, to je už poněkud složitější proces nez vulgárne se tady předvádět
tenhle to dělá z přesvědčení, placen určitě není.. většina lidí prostě reaguje agresivně, když se objeví někdo, kdo kritizuje očkování. Nebo upozorní na to, že očkování není takové terno, jak se nám tvrdí. Většinou jsou to nepříliš inteligentní jedinci. Když se jich zeptáš, jak by se dal dostat takový tetanus nebo obrna.. tak neví. Jen kolem sebe vztekle kopou. Bohužel v těhle otázkách je to tragédie i mezi lékaři.
Omílaná dogmata, jak očkování zachránilo miliony lidí.. jeden by se tomu i zasmál. Je fakt, že kdo chce informace si najde.. a hlupáka nepřesvědčíš. Farmakorporáty daly do propagandy mraky peněz, platí armády trollů a neváhají odstraňovat své odpůrce.
Mě třeba potěší Mudr. Lebenhard, který otevřeně tvrdí, že očkování je organizovaný zločin. A s tím souhlasím. A určitě není sám.
Skodlivost ockovani se resi uz i v tematu o kralicich, to jako fakt? ![]()
Uz rok kraliky poctive ockujeme na mor + myxomatozu, kdysi nam behem nekolika dnu vychcipal cely chov. To ockovani jim vazne neprospiva, maj chudinky stoprocentni umrtnost, na sekyrku. ![]()
Jestli je kralik hubenej, je nutny zkontrolovat zuby, muze je mit prerostly. Skripe zubama?
Edit: nahodou to po sobe ctu, ne rok, ale roky ![]()
Příspěvek upraven 12.07.22 v 07:08
Dobrý den.
Prosím, diskutujte slušně a bez nadávek a urážek ![]()
A taky k věci, prosím!
Hezký den!
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Prosím, diskutujte slušně a bez nadávek a urážek
A taky k věci, prosím!Hezký den!
Petra
Nezlobte se na mě, ale moji rodiče oba přišli o malinké sourozence, jeden zemřel na záškrt a druhý po problémech s obrnou. A takových úmrtí bylo hodně, kolik rodičů muselo pochovat děti, dívat se jak jim umírají před očima, nemohli dělat vůbec nic, jen plakat…dnes se dá zabránit těmto neštěstím zdravotní péčí, očkováním a tito… si toho neváží a ještě vypisujou nesmysly a konspirace. Za mě by to mělo být trestné.
@Anna766 Neuveritelny, ze uz nevadi jen vakcina na covid, ale veskery ockovani, ze jo. ![]()
@Anonymní píše:
A může to být stres? Máme nové štěně a pořád si chce hrát
Určitě to taky může být stres. Jestli pustíte to štěně ke králíkovi a ten se nemá kde bezpečně schovat, tak na to nejspíš pojde.
všechno zde v Evropě lehne popelem tak si užij poslední měsíce slávy
Však za chvilku vam skončí I celý internet a uvidíme kdo se bude smát naposledy. Z těch peněz vám totiž taky nezůstane ani vindra