Zakynthos - all inclusive - jaké přílohy?

10726
7.8.17 09:49

Zakynthos-all inclusive-přílohy jaké

Ahoj všem, zajímalo by mě jak je to s all inklusive v Řecku, hlavně na Zakynthosu. Konkrétně jak je to s přílohama? Někde jsem vygooglila, že měli neustále pouze jako přílohu hranolky, to by mě nenadchlo, potřebuji uhubnout a ne naopak. Liší se to např. dle ubytování - počet hvězd u hotelu? Děkuji.

Jo a příp. ještě, jak je to s pitím- je i nesladké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76579
7.8.17 09:53

@tasa tak zkušenost z Korfu, pití nesladké - voda, přílohy denně hranolky na oběd i večeři, ale tak si můžeš vzít jen maso a zeleninu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
7.8.17 09:55

Ja sice nebyla na Zakyntosu ale na Rhodosu ale hranolky tam nebyly vubec za 12 dni bylo neco jako pecene brambory nebyly smazene. Jinak byly denne varene brambory, ryze, testoviny, pak zapekane testoviny, tepla zelenina a salaty jak michane zeleninove, tak jednotlive druhy zeleniny, testovinove. Bylo z ceho vybirat. A napoje jsou jak slazene tak I cista voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.17 09:56

Kos - k pití i voda, přílohy hranolky, brambory, těstoviny a nějaká ochucená rýže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
7.8.17 10:01

Tak vždy je snad možnost místo přílohy salát a k pití voda :nevim: nebo co jiného nesladkeho by jsi chtěla pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
7.8.17 10:03

Můžu se tady někoho zeptat na kolik cca výjde taková dovolená v Řecku all inklusive dva dospělí a dvě děti jedno 4 roky a druhé 10 měsíců? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
7.8.17 10:03

Na Zakynthosu jsem byla v r.2014 a jako přílohu jméno měli hranolky, brambory, opečené brambory, rýži, těstoviny, tepelně upravenou zeleninu. Pokud ale chcete hubnout, předpokládám, že budete jako přílohu jíst právě zeleninu nebo zeleninové saláty, jinak se to s hubnutím asi moc neslučuje :)
Pití určitě i nesladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.8.17 10:50

To bude fakt asi různý dle hotelu… Tzn. vybírat hotel podle toho, určitě se dají dohledat recenze, ale zrovna u nás byly trochu zavádějící.
Našla jsem mimo jiné jednu, kde si paní „stěžovala“, že tam mají jídlo přizpůsobené většině hostů (tzn. v tomhle hotelu údajně „britská dělnická třída“) samé smažené, tučné. Ale tohle tvrzení se týkalo hlavně snack baru, i když i tam se našlo nějaký rizoto, atp. Jinak v jídelně saláty, výběr příloh i maso, zelenina na různé způsoby (samo i to smažený), několik druhů pizz, těstoviny, různé druhy omáček k nim. Snídaně taky široký výběr. K pití voda, džusy, ty jsme si spíš ředili. V tom námi vybraném hotelu se dalo jíst zdravě :lol:
(Btw taky ne Zakynthos, ale Rhodos)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.8.17 11:05

My byli na Zante 2 krat, prilohy pokazdy vyber, hranolky, ale casto i brambory nebo kase, pojazdy i ryze, casto nejaky testoviny. Piti postmix, nebo flasky vody. Ale je to asi hotel od hotelu. Mx byli Admiral Argassi, obyc trihvezda, ale jidlo uplne super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.8.17 12:33
@slavuska1 píše:
My byli na Zante 2 krat, prilohy pokazdy vyber, hranolky, ale casto i brambory nebo kase, pojazdy i ryze, casto nejaky testoviny. Piti postmix, nebo flasky vody. Ale je to asi hotel od hotelu. Mx byli Admiral Argassi, obyc trihvezda, ale jidlo uplne super.

musím vygooglit, co je to postmix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.8.17 12:33
@LLump píše:
Proč si proboha do Řecka berete all inclusive, když tam všude tak výborně rozmanitě vaří a hlavně na každém rohu? Vždyť v tom AI dostanete tak akorát horší výběr…

kvůli pití v ceně, mimo jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
7.8.17 12:45
@tasa píše:
kvůli pití v ceně, mimo jiné.

my si také vždy bereme all kvůli pití v ceně, protože se to vyplatí, a tahat na pláž teplou vodu v petce brr bývávalo
ať jedeš na all inclusive kamkoli, všude je několik mas a několik příloh a spousta a spousta zeleniny dušené i syrové
když odoláš zákuskům a melounům a hranolkám, tak můžeš vesele hubnout
postmix je něco mezi pípou a automatem na kafe :mrgreen: teče z toho voda, džusy, limonády, cola jak kde, dle nabídky, a čepuješ si to většinou sama, kolikrát chceš :mrgreen: ale někde (na Mallorce, na Hvaru ti to čepuje číšník a ty jen říkáš, co chceš) :mrgreen:
tak pěknou dovolenou a úspěšné hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.8.17 12:49
@stinga píše:
my si také vždy bereme all kvůli pití v ceně, protože se to vyplatí, a tahat na pláž teplou vodu v petce brr bývávalo
ať jedeš na all inclusive kamkoli, všude je několik mas a několik příloh a spousta a spousta zeleniny dušené i syrové
když odoláš zákuskům a melounům a hranolkám, tak můžeš vesele hubnout
postmix je něco mezi pípou a automatem na kafe :mrgreen: teče z toho voda, džusy, limonády, cola jak kde, dle nabídky, a čepuješ si to většinou sama, kolikrát chceš :mrgreen: ale někde (na Mallorce, na Hvaru ti to čepuje číšník a ty jen říkáš, co chceš) :mrgreen:
tak pěknou dovolenou a úspěšné hubnutí

děkuju. mě právě to sladký pití nechutná i bez ohledu na hubnutí a ještě k tomu mě po něm nepřejde žízeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.8.17 14:17

@tasa voda bude určitě, jinak hubnout na dovolené není dobrý nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
7.8.17 15:10
@MiaBea píše:
Na Zakynthosu jsem byla v r.2014 a jako přílohu jméno měli hranolky, brambory, opečené brambory, rýži, těstoviny, tepelně upravenou zeleninu. Pokud ale chcete hubnout, předpokládám, že budete jako přílohu jíst právě zeleninu nebo zeleninové saláty, jinak se to s hubnutím asi moc neslučuje :)
Pití určitě i nesladké.

proč by se s hubnutím neslučovaly brambory, rýže a občas těstoviny 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková