Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
A maminka už o tom ví?
Pochybuju, že bude nadšena, že kvůli novému nabíječi bude muset vyřešit, kam se jí doma vejdou tři vnuci plus dcera, ono je něco jiného přijímat návštěvy anebo je tam mít napořád.
Ahoj, vubec nevim jestli o tom vi nebo nevi. Asi bych rekl ze ne
@unuděná píše:
No a co tedy plánuje za ten půlrok?
Ahoj…Pracovat, a dal se vzdelavat v tom co dela podle toho co mi rika…
@Ka97 píše:
Dekuji moc za odpoved
Nevim jestli by odesla bez deti to nechci tvrdit ale pravda je ze 90% casu travi deti se mnou. Pracuji z domu takze mam kupu casu. Pritelkyne je furt pryc a nevim zaneprazdnena.
Podílí se na něčem doma? Jak máte rozděleny práce v domácnosti? Ty děláš vše a ona se teď vzdělává?
@Mall126 píše:
Podílí se na něčem doma? Jak máte rozděleny práce v domácnosti? Ty děláš vše a ona se teď vzdělává?
Je to trapne ale… staram se o deti, vse platim, uklizim a varim
Pritelkyne defacto nemusi nic
pokud je pravda co píšeš, tak se chováš jako bačkora.. ona si tě neváží… ona je „zaneprázděná“, studuje, je bez peněz a práce, kuká jinde
a ty se staráš o děti a celý ten cirkus živíš ![]()
dala bych jí nůž na krk, buď to ukončí, nebo ať táhne k mamince + na děti vyřídit střídavku,
kdyby ses pořádně postavil, tak by si to celé třeba rozmyslela..
ONO něco jiného jsou ukradené chvilky s novým nabíječem bez dětí
a něco jiného ho rovnou zásobit třema malýma dětma, bez bydlení a bez koruny v kapse…
A ty jí ještě řekneš, že se na tebe „může spolehnout“, ntwl..
nechceš jim u toho rovnou svítit??
@Ka97 píše:
Ahojte, nevim co mam delat tak pisu tady a prosim vas o nejake rady. Nevim co delat.Mam pritelkyni 13 let a ted mi rekla ze se zamilovala do nekoho jineho a ze chce pauzu aby si vse ujasnila. Mame tri deti.Moc to nechapu. Jsem podle me pekny, vysportovany, uspesny a docela mlady kluk ale je pravda ze jsem se choval nekolikrat nepatricne ne vzdy jsem byl ten nejlepsi pritel. Sex jsme nemeli asi dva tydny. Toho kluka Potkala nekde na ulici a tydny neli mesice mi ho tutlala nez jsem sam prisel na to ze me snim podvadi pak mi vsechno priznala.Pro me to je velka zrada. Rekla ze me ma hodne rada ale uz me nemiluje ale ho pry jo.Ja jsem do ni stale zamilovany. Ale nevim jak se mam ted chovat. Nemuzu se na ni ani podivat ani se sni bavit ale ona se chce dal bavit jako kamaradi kvuli detem a jezdit na dovolene. Chce zustat jeste skoro 5 mesicu snami s detmi v domacnosti. Nechce se nikde prestehovat k rodicum nebo k tomu novemu pry do toho nechce vletet. Nema praci a penize vsechno platim ja, ale za tech pet mesicu uz bude vydelavat proto chce zustat u me. Nechci ji vyhazovat nebo trestat a delat ji naschvaly kvuli detem o kvuli tomu ze to je mamka mych deti… ale nevim jak se chovat… jak to mam zvladnout. Kdyz jsem ji rekl ze zoufalosti at to ukonci ze mame rodinu ze to nejak zvladneme rekla ze si to nedokaze predstavit si snim nepsat. Je to rana. A ja nevim co ted. Dekuji za kazdou odpoved.
Zeptala bych se, jestli si vezme děti. Že jsou vaše společné a je potřeba se o ně nepřetržitě starat. Že sice má pořád frndu, ale ke i rodič.
@Ka97 píše:
Je to trapne ale… staram se o deti, vse platim, uklizim a varimPritelkyne defacto nemusi nic
Tak ať začne. Možná pak nebude mít čas na to hledat si přítele.
@Ka97 píše:
Je to trapne ale… staram se o deti, vse platim, uklizim a varimPritelkyne defacto nemusi nic
takže takový dvorní šašek…
@Ka97 píše:
Kluk 10, holka 6, holka píše: Více
Jakou mateřskou ji nechávás když máte tak velký děti?
@Stará známá píše:
Sbalila bych ji kufrik, at si jde. Chces 5 mesicu zit s nekym, kdo je s tebou jen proto, ze nema penize na to, aby odesel hned?
To je sprostá, hloupá, protiprávní „rada“. Ze společné domácnosti není možné partnerku jen tak vyhodit, zejména jestli jsou tam i děti.
@unuděná píše:
Poslala bych jí k mamince ještě dneska, vzdělávat se může i u ní
To jedině kdyby na to ona sama dobrovolně přistoupila. Mimochodem: nevíme nic o tom zda jde o nájemní byt, kdo je nájemcem, případně kdo z obou je členem družstva nebo vlastníkem bytu. Bez této základní informace stejně nikdo nemůže nic radit.
@unuděná píše:
Normálně buď tvrdej a řekni jí, že s ní nehodláš být pod jednou střechou jakoby nic
Však on si může sbalit kufr a jít hned! V tom problém není. On ovšem - na rozdíl od místních čarodějnic - nechce situaci hrotit a vyhazovat partnerku z bytu (to ani nemůže, to by se do toho mohla vložit policie). On jedná odpovědně, zdrženlivě a s láskou k dětem.
Příspěvek upraven 13.06.23 v 07:49
@Lucy75 píše:pokud je pravda co píšeš, tak se chováš jako bačkora.. ona si tě neváží… ona je „zaneprázděná“, studuje, je bez peněz a práce, kuká jinde
a ty se staráš o děti a celý ten cirkus živíš
dala bych jí nůž na krk, buď to ukončí, nebo ať táhne k mamince + na děti vyřídit střídavku,
kdyby ses pořádně postavil, tak by si to celé třeba rozmyslela..
ONO něco jiného jsou ukradené chvilky s novým nabíječem bez dětí
a něco jiného ho rovnou zásobit třema malýma dětma, bez bydlení a bez koruny v kapse…A ty jí ještě řekneš, že se na tebe „může spolehnout“, ntwl..
nechceš jim u toho rovnou svítit??
Jsem blby no… podle toho co si ctu tady se citim trapne
… a nemam duvod lhat
a asi nebudu uz dal ze sebe delat vola a stanovim jina pravidla i kdyz docela nerad
@Ka97 píše:
Kluk 10, holka 6, holka píše: Více
Ona ta pětiletá nechodí do školky?
@Ka97 píše:
Jsem blby no… podle toho co si ctu tady se citim trapne… a nemam duvod lhat
a asi nebudu uz dal ze sebe delat vola a stanovim jina pravidla i kdyz docela nerad
to bys měl.. takhle jsi jim oběma leda tak pro legraci…
ocenit to lze jedině ve vztahu k dětem, že prostě neděláš peklo a děti jsou jakž takž v klidu, ALE stejně to takhle nechat nemůžeš… už kvůli sobě…