Zamlklé nebo normální těhotenství

Anonymní
15.9.23 06:34

Zamlklé nebo normální těhotenství

Dobrý den

26.6 zamlklé těhotenství potratová pilulka od července normální menstruace 2.9 měla přijít a nedošla test pozitivní jenže kromě vynechání menstruace a občas píchne v pobříšku a boku a bílý výtok žádné příznaky v prvním těhotenství extrémní zvracení a bolest prsou teď nic myslíte že to bude zase zamlklé těhotenství? 3.10 objednána k lékaři 🤷🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
15.9.23 06:36

To ti bohužel nikdo neřekne. Držím palce ať je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
15.9.23 07:05

To ti fakt nikdo nepoví..může být, nemusí…příznaky o ničem nevypovídají, píchání v podbřišku je normální…u prvního těhotenství sem zvracela a navazovalo se mi každou chvíli z něčeho jiného snad do 15tt…měla sem křeče v podbřišku že sem se musela stulit do klubíčka a několik minut čekala až to prejde, neschopná pohybu…bolely mě prsa tak že sem nesnesla žádnou podprsenku a i některá trička byly problem…
podruhé ani ťuk…kdybysme se nesnažili a já tedy cíleně netestovala tak o těhotenství nevím minimalne do doby než mi začalo růst bricho…A protože sem při těle tak bych si asi nějakou dobu nevšimla ani toho…možná by přišly dřív pohyby :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí