Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisik84 Je to teď čerstvé, ale čas opravdu pomůže jít dál a až se u nás znovu objeví to vytoužené srdíčko, určitě to zvládneme
My určitě zkusíme za ty dva doporučené měsíce, tak si budeme držet palce ju.
@Janita3 Urcite. Po sestinedeli mam jit na kontrolu, tak uvidim, zda je to v poradku a zeptam se, kdy muzeme. Ted me porad boli bricho a spinim, no, je to proste jeste moc cerstve
Držím palce ![]()
@Sisik84 presne tak, cas pomuze
i mne pomohl az cas…ted je to bezmoc a litost…ale to zvladnete a miminka se dockate
jinak me v nemocnici dr (kqpacita) rekl 3 cykly a moje gynekolozka, ze staci jedna MS a muzeme…pockali jsme ale radsi 3 cykly
a popravde si neumim predstavit se po prvni MS hned snazit, na to jsem jeste pripravena nebyla…navic jsem si telo srovnala, i cykly byly pekne pravidelne, tak to bylo i psychicky lepsi
drzim palce, holky
@Janita3
@Keshi diky za tip. Koupila jsem si zatim nejaka homeopatika, tak uvidim. Doktorka mi rekla, ze si nic brat nemam, ze mam sest tydnu pockat
Ale ja se s tim potrebuju hlavne smirit a srovnat ![]()
@Sisik84 presne tak, to chce cas, aby ses s tim psychicky nejak srovnala a dala se dokupy
hlavne to udelej, nez se budete snazit znovu…drz se ![]()
@Janita3 ahoj dnes mi to nedalo tak jsem si udelala test a carka je silnejsi, tak mam snad nadeji. Nevim.
@zuzlinka Ahoj, to je moc dobré znamení, hlavně tě určitě testík alespoň malinko uklidnil
Nejhorší je, že všechno je vážně jen a jen na mimísku, tak mu věř, že to zvládne ![]()
Holky, já jsem před 2 lety samovolně potratila, a pak jsem loni v lednu musela bohužel na revizi v 11 tt, kdy plod odpovídal 9+2… byl to šok, bylo to hrozné… ale pomohl čas a teď jsem v 28 tt a vše je zatím v pořádku, oplodnění bylo přirozené bez stimulací a ostatních pomocí… přeju vám hodně sil… doktorka mi řekla, že i 2 potraty po sobě mohou být náhoda a taky že byla… ![]()
@HaničkaJ Ahoj, moc děkuji za komentář, přesně proto jsem tuto diskusi založila, aby i ostatní maminky, které tímto smutným obdobím prošly, daly naději mě i dalším, že to nemáme vzdávat
Já ti přeji už jen pohodové těhulkování bez žádných komplikací a mímísku ať se prostě příchod na potřetí vydaří. Ještě bych tě chtěla moc poprosit o radu/povzbuzení, jak jsi po těch dvou smutných ztrátách zvládala začátek dalšího těhulkování? Já se strašně bojím, že budu při dalším jen plná strachu ![]()
Děvčata, prosím o vaše zkušenosti. Jak jste to měly s krvácením po revizi? Ja jsem krvácela jen v den revize, pak jsem jen špinila a vše de zdálo být dobré. Teď, cca 10 den po revizi jsem zase začala dost krvácet. Nic šíleného, břicho mě bolí jen trochu, ale nevím, jestli je to normální nebo jestli mám vyrazit k doktorovi. Teplotu mám trochu zvýšenou, ale to spíš díky tomu, že jsem ještě ke všemu nachcípaná ![]()
@Sisik84 ja bych asi k doktoru sla , lepsi je mit jistotu , a hlavne at se nic nezenedba.
@Janita3 ahoj dnes me z prace pustili domu bylo mi blbe a trochu jsem spinila tak doktor rekl at okamzite prijdu, pry uz v deloze skoro nic neni, zase jsem byla na testech hcq a vzal mi k tomu i krevni obraz a neschopenku.ja to mu porad nemuzu uverit , 2 x za dva mesice prijit o mimiska, tak jsem se na nej tesila, nevim jak se stim vyrovnat je to moc tezke. Domtor mivrekl ze pristi mesic treba otehotnim ze me bude hlidat, ale ja nevim jestli na to mam. Strasne to boli ????????
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.