Zaplatí úřad kurz na rodičovské?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1932
7.2.20 18:37

@Eris055
Zvolená rekvalifikace znamená že si zvolíte sama jaký kurz chcete. Klasické rekvalifikace pořádané UP jsou většinou na svářeče a vysokozdvižný vozík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
7.2.20 18:39

@Bábrdl To já netuším ale u nás na UP to byla ctvrtá nejčastěji rekvalifikace a ty uchazeči neměli uplatnění tak jsme to podporovali jen s příslibem zaměstnání. Ale na každém úřadě to může být jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.2.20 18:42
@karmen1 píše:
@Bábrdl To já netuším ale u nás na UP to byla ctvrtá nejčastěji rekvalifikace a ty uchazeči neměli uplatnění tak jsme to podporovali jen s příslibem zaměstnání. Ale na každém úřadě to může být jiné.

A co jsou ty předtím? :think:
Pro zajímavost, jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
7.2.20 21:28

@Bábrdl Evropské svářecí průkazy, řidičák na autobus, řidičák na nákladní automobily, pak jsou zmínění asistenti a následují sociální pracovnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
7.2.20 23:07

Třeba u nás na pracáku mi hned řekli, že rekvalifikace dávají až tak po roce a to ještě jenom „nezaměstnatelným“ uchazečům. Chtěla jsem účetní, protože jsem nastupovala na místo účetní bez předchozích zkušeností, ale řekli mi, že jako vysokoškolačka nemám nárok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
8.2.20 08:14
@Martinik píše:
Třeba u nás na pracáku mi hned řekli, že rekvalifikace dávají až tak po roce a to ještě jenom „nezaměstnatelným“ uchazečům. Chtěla jsem účetní, protože jsem nastupovala na místo účetní bez předchozích zkušeností, ale řekli mi, že jako vysokoškolačka nemám nárok :D

A kdyby si na vás požádal zaměstnavatel přes projekt Podpora odborneho vzdělávání zaměstnanců mohla jste mít kurz zaplacený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.2.20 18:49
@Eris055 píše:
Dobrý den,
Mám poslední rok rodicak a našla jsem si kurz asistenta pedagoga. Už jsem si ho i objednala ale napadlo mě, jestli by mi ho mohl zaplatit úřad práce. Nemáte s tím někdo zkušenost? :think:
Díky :kytka:

Ahoj u nás mi bylo řečeno že si mohu od nich proplatit jakýkoliv rekvalifikovany kurz když si o něj požádám tak půl roku před ukončením rodicaku.. takže není problém… Chce to jen jít a zeptat se přímo tam… Poradí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.2.20 11:14

Nechci vám brát iluze, ale ÚP neproplácí kurz asistenta pedagoga…je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová