Zapletla jsem se se zadaným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.20 21:37

@aquarian a kde jsem napsala ze to tak je anebo ze takhle přemýšlí? Cituji co mi řekl kamarád :roll:

• Citovat
  • Upravit
12659
12.12.20 22:12
@Anonymní píše:
Ahoj,

než mě odsoudite - nevěděla jsem to.

Začala jsem se vídat se svým ex kolegou, jako kamarádi, ale asi to přerostlo v něco víc. Nepřiznal mi, ze někoho má, až později mi řekl, ze se omlouvá, ale ze nebyl upřímný. Má 12 let vztah. Jsou bezdětný (on touží po rodině, ona už ne), nevzali se.

6 týdnu si denně píšeme desítky zpráv, když to jde tak se vidíme, zatím jsme si nedali ani pusu. Ale píšeme si i zprávy typu ze si chybime, dneska mi napsal, ze by mě chtěl vidět mezi svátky.

Je to docela intenzivní ale mám za sebou těžký rozchod a už nikdy nechci zažít další zklamání. Mám vycouvat hned anebo to riskovat? O jejich vztahu nevím vůbec nic, neptam se, jen řekl ze to ze nemají děti ten vztah hodně poznamenalo a ze v něčem
To funguje v něčem ne. Já se neptala dal a ani asi nechci vyzvidat.

Kdo mi chce psát ze jsem mrcha - nevěděla jsem to a nemame spolu nic intimního, ačkoliv komunikace je už poměrně dost intimní. Vše jsem rikala kamarádce a ta mi řekla ze je zamilovanej a neví si s tím rady, ze opustit někoho po 12ti letech skoro nejde a navíc netuším, co ty děti - třeba je ona nechce teď ale časem jo, ale kdo ví? Je jim oboum 37-38.

Co byste dělaly?

Tak priznam ze vidim dost velky rozdil u zenateho s detmi a bezdetneho nesezdaneho..nehazela bych flintu do obili a cekala co bude dal ale sama od sebe bych pole nevyklidila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.12.20 03:03
@Eleanora198 píše:
Svět není černobílý.

Ale na emiminu si nikdy žádná neumí představit, ze by se jinak čestný s věrný chlap co třeba už není šťastný ve vztahu (nebo mu chybí ty děti) se zamiloval a měl třeba teď plnou hlavu toho, že možná našel tu pravou, se kterou bude mít rodinu a kterou si i vezme.

Kdyby měl doma 3 děti, manželku, ok, neřeknu. Ale on je zadaný, bezdětný, nejsou svoji ani po 12ti letech. Musí to být parádně přechozený vztah.

Js bych tomu dala čas, ani nevím jestli s nim spát nebo ne, ale třeba na konci ledna bych řekla, jestli to bude nejak resit a uvidíš. 12 let je strašně moc a s tebou je to začátek, je nesmysl aby udělal tak obrovský krok po měsíci - navíc když jste si nedali ani pusu. Tohle chce čas a jen ten ukáže. Ale déle jak 2 měsíce bych nečekala.

Prosímtě jaký obrovský krok :roll: Děti nemají, podle něj už to ani není láska, takže mu nic nebrání v tom, odejít… Můj vztah skončil po 15 letech, 2 děti a toho dotyčného, kvůli kterému to bylo, jsem znala měsíc a viděla do té doby 2×… :P Ale holt jsem věděla, že vztah s Ex je už mrtvý a riskla to…
Zakladatelko podle mě ti jen věší bulíky na nos a vymýšlí důvody, proč to nejde… Už se znáte dlouho, o tvých citech ví, kdyby tak moc chtěl, skončí to… Za mě hledá jen milenku a doufá, že mu časem dáš i bez jeho rozchodu :nevim: Řekla bych mu to jasně a uvidíš… Podle mě ale neodejde.

• Citovat
  • Upravit
19388
13.12.20 04:11
@Anonymní píše:
@Russet na nic jsi mi neslapla, jen je to hloupá otázka. Kamarádce bych řekla, aby se s nim vyspala a pak se velmi brzy zeptala co dal, ze milenku mu dělat nebude. A proč vyspala? Protože kdyby odešel a sex se ji nelíbil, tak by si připadala dost strašně, ze on přišel o vztah - i když nic extra a ona ho odmítne.No a když vynecham ten sex, do kterého já třeba nepůjdu, tak ať počká třeba ještě měsíc nejdéle a pak se zeptá, jestli si takhle chce psát napořád anebo co to vše pro nej vlastně znamená

Hele, on je trochu vychcan. Kdyby chtěly může odejít. Úplně nezávisle na tobě. Ja myslím, ze ten jejich vztah muze být prechozeny. Jenže je pohodlné nic neřešit.
Chlapi strašně kecat, na to nezapomínej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
13.12.20 04:52
@Anonymní píše:
@Jolka86 nevyspim, to jsem mohla udělat dávno ;) já na toto opravdu nejsem a nikdy jsem nikoho nepodvedla a nikdy neměla zadaného. Nic mi to neříká. A na sex nejsem - když není ve vztahu tedy.

Ty se s ním nevyspíš, ale kamarádce bys poradila, aby to udělala, lžeš jen sama sobě. Když je tak nešťasný, co ho v tomto vztahu drží? Ono je pro něj asi lepší být ve špatném vztahu, než aby to risknul s tebou, kterou miluje. Toto není perspektivní partner pro budoucnost, minimálně je srab. Ale hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
10073
13.12.20 06:18

Ad jedna: teď už víš, že je zadaný.. Smolíček..
Ad dva: co udělá a dělá své partnerce se kterou je 12 let, může klidně časem udělat i Tobě protože co? Karma je zdarma.
Ad tři: Čekat po Vánocích a mít vědomí, že pak to utnes, vážně si myslíš, že se po Vánocích na to budeš koukat jinak? Jako..to řešení „po Vánocích“ absolutně nedává smysl.. :nevim:
Ad čtyři: sedí jedním zadkem na dvou židlích..to nebude dlouho fungovat, dřív nebo později se to provalí a průšvih je na světě..myslím, že je dost nezadaných můžu kteří budou happy trávit čas s holkou co nemá „závazky“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.12.20 08:34

To je zase komedie toto číst :mrgreen:

1. pan má jasne prechozeny vztah
  2. sam brzy přiznal, ze je zadaný, aniž by spolu něco měli - asi měl důvod proč hned neříká “ahoj já jsem Milan a jsem zadaný”
  3. vážně si téměř 2 měsíce píše chlap kvůli jednomu zasunu? Myslím, ze fakt ne, pokud není zamilovaný
  4. nemá žádné závazky, má 12 let partnerku, o které nic nevíme a důvodů, proč do toho nehodí vidle, muže byt nespočet. Já odcházela z 2 leteho vztahu 3 měsíce, proste zvyk, strach ze to nové nevyjde, vzpomínky na dobu, kdy to fungovalo. Jsme jen lidi, ne roboti.
  5. zajímavé je, ze každé druhé manželství se rozpadne, to ze někdo se rozejde kvůli někomu jinému je taky časté. Ale na emiminu je to hned “karma je zdarma” (jak kdyby dotyčná něco provedla), neodejde, chce jen sex atd. Zajímavé :think:
  6. co když si dotyčný říká, ze potkal skvělou holku, kvůli které by udělal cokoliv, ale neví, zda ona má zájem? (O vztah) Ale ne, ve světě emimina jsou chlapi jednoduchá hloupá stvoření, kterým jde vždy jen o sex. A jakákoliv holka, která se zamiluje do zadaného, ač o tom nevěděla, má shořet v pekle :mrgreen:

No tak za mě - můj nejlepší kamarád se rozešel po 15 letech, prechozeny vztah, bezdětný, byli spolu od školy. Půl roku měl jinou, ale 15 lety vztah mu neslo ze dne na den ukončit, ačkoliv mel jasno. Navíc dotyčné umřel tatínek a v te době ji nedokázal říct, ze se chce rozejít. Dneska jsou oba šťastný, ona rozchod téměř uvítala, on má 3 děti, ona 1 a dodnes se mají rádi a pomáhají si. Znaji se i jako rodiny. Zřejmě na všechny čeká ta karma, nebo zejména na nej a jeho ženu, protože by jistě daleko lepší bylo se rozejít (nehledě na tatínka), zapomenout na dotyčnou, kterou vážně neplanoval potkat a čekat, jestli bude mít štěstí a znovu se do nějaké zamiluje, když za cely život měl 2 ženy :mrgreen:

Zakladatelko - já mysim ze se fakt mohl zamilovat, zatím bych s nim nespala a po těch Vánocích (já tvému argumentu naprosto rozumim, měla bych to stejně) bych se zeptala, jaké má představy o budoucnosti a jestli do nich patříš ty. Uvidíš co řekne. Nemusí to vyjít, ale taky muže. Navíc pokud on chce děti a dotyčná ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
13.12.20 18:05

Je to jen 6 týdnů a defacto mezi vámi není nic než psaní. Takže bych mu řekla, že vzhledem k okolnostem (přítelkyně a to že je lhář) s tímhle nechci mít nic společného a ráda bych si šla svou cestou. A tím by to pro mě haslo.

Jste poblouzněná, protože se k vám po delší době choval nějaký chlap hezky. Není to láska a není to nic, co vás sundá, pokud o to přijdete ;)

Bude lepší se do toho nezaplétat. Aspoň pak uvidíte, jak moc vážně by to myslel. Pokud vám ten váš lhář o vztahu s přítelkyní nelhal (jakože spíš lhal a on ze sebe jen dělá chudáčka, aby ospravedlnil, že je nevěrník), tak ji brzo kopne do zadku a najde si jinou - třeba zrovna vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 21:14

No tak tuto diskuzi ukoncim jen jednou věci, protože mi vadí jak mu říkáte lhář.

Nikdy jsem se neptala zda někoho má. A on mi nikdy nerekl, ze je single. Stalo se to, ze jsem se zeptala zda je ženatý a on odpověděl ze není, tím diskuze skončila. Ano mohl a měl říct “ženatý nejsem ale zadaný ano”, ale každopádně nelhal.

• Citovat
  • Upravit
28294
14.12.20 09:51
@Anonymní píše:
No tak tuto diskuzi ukoncim jen jednou věci, protože mi vadí jak mu říkáte lhář.Nikdy jsem se neptala zda někoho má. A on mi nikdy nerekl, ze je single. Stalo se to, ze jsem se zeptala zda je ženatý a on odpověděl ze není, tím diskuze skončila. Ano mohl a měl říct “ženatý nejsem ale zadaný ano”, ale každopádně nelhal.

:roll: devce, devce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15190
14.12.20 11:38
@Anonymní píše:
No tak tuto diskuzi ukoncim jen jednou věci, protože mi vadí jak mu říkáte lhář.Nikdy jsem se neptala zda někoho má. A on mi nikdy nerekl, ze je single. Stalo se to, ze jsem se zeptala zda je ženatý a on odpověděl ze není, tím diskuze skončila. Ano mohl a měl říct “ženatý nejsem ale zadaný ano”, ale každopádně nelhal.

Ach jo, je vidět, že už máš mozek v kalhotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová