Zapletla jsem se se zadaným

Anonymní
12.12.20 19:31

Zapletla jsem se se zadaným

Ahoj,

než mě odsoudite - nevěděla jsem to.

Začala jsem se vídat se svým ex kolegou, jako kamarádi, ale asi to přerostlo v něco víc. Nepřiznal mi, ze někoho má, až později mi řekl, ze se omlouvá, ale ze nebyl upřímný. Má 12 let vztah. Jsou bezdětný (on touží po rodině, ona už ne), nevzali se.

6 týdnu si denně píšeme desítky zpráv, když to jde tak se vidíme, zatím jsme si nedali ani pusu. Ale píšeme si i zprávy typu ze si chybime, dneska mi napsal, ze by mě chtěl vidět mezi svátky.

Je to docela intenzivní ale mám za sebou těžký rozchod a už nikdy nechci zažít další zklamání. Mám vycouvat hned anebo to riskovat? O jejich vztahu nevím vůbec nic, neptam se, jen řekl ze to ze nemají děti ten vztah hodně poznamenalo a ze v něčem
To funguje v něčem ne. Já se neptala dal a ani asi nechci vyzvidat.

Kdo mi chce psát ze jsem mrcha - nevěděla jsem to a nemame spolu nic intimního, ačkoliv komunikace je už poměrně dost intimní. Vše jsem rikala kamarádce a ta mi řekla ze je zamilovanej a neví si s tím rady, ze opustit někoho po 12ti letech skoro nejde a navíc netuším, co ty děti - třeba je ona nechce teď ale časem jo, ale kdo ví? Je jim oboum 37-38.

Co byste dělaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
12.12.20 19:36

Z tohohle bych neměla ani tak výčitky, jako spíš pochyby, zda je někdo, kdo ti ze začátku nepřizná jeden vztah a žene se s tebou do druhého, perspektivní.

Jestli ho chceš na vážno, dej mu to najevo. Podle reakce (tedy - zda bude obsahovat rozchod) budeš vědet, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 19:44

@MrsNorris jenže chtít po někom aby se rozešel, když srovnávám 12 let a 6 týdnů? (Známe se jinak 7 mesicu).

Kamarád mi řekl, ze dokud se s nim nevyspim tak by byl blazen aby se rozešel, i když je zamilovanej. Ale já spát se zadaným chlapem teda nechci.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
12.12.20 19:47

Tohle jsi už psala?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.20 19:47

Jestli od ní neplánuje odejít, tak bych šla od toho pryč, co taky jiného? Pokud by ti ovšem nevyhovovala pozice milenky. Já sama randila přes rok s ženatým, měli dokonce i děti. Věděla jsem, že od ní neodejde kvůli nim, ikdyž ten jejich vztah nestál za nic. Abych uvěřila, chtěla jsem, aby jeho žena o nás věděla, což udělal, takže jsme si spolu užívali, ale šla jsem do toho s vědomím, že to jednou skončí. Jaký má on k tomu postoj? Tobě nevadí, že ti píše takové smsky zadaný muž? A že je hodně pravděpodobné, že jestli se dáte dohromady, že bude časem vypisovat jiným ženám?

• Citovat
  • Upravit
28294
12.12.20 19:48
@Anonymní píše:
@MrsNorris jenže chtít po někom aby se rozešel, když srovnávám 12 let a 6 týdnů? (Známe se jinak 7 mesicu).Kamarád mi řekl, ze dokud se s nim nevyspim tak by byl blazen aby se rozešel, i když je zamilovanej. Ale já spát se zadaným chlapem teda nechci.

Tak tim sis odpovedela, ne? Pozadovat po nem rozchod mi prijde unahlene, ale zacinat si s nim, kdyz svuj vztah neukoncil, to bych teda nezacinala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 19:57

No takhle, nechci z nej dělat něco, co asi není. Protože my se známe přes půl rok a nikdy nic nebylo a ani se mnou neflirtoval, byl ryze kolegialni. To co se stalo teď nechápeme asi ani jeden, řekl mi oravdu ve chvíli, kdy pochopil ze ten cit je oboustranný a tušil, ze to skončí - mezi nami.

Já to nejak přešla a pokračujeme, výčitky asi nemám, je to jen psaní, milenka nechci byt ani za nic, i když chápu ze dokud nemáme spolu nic intimního, tak to nebude resit. Asi bych jednala stejne, kdo ví. Jak to mají spolu nevím vůbec, ale píše mi do noci a rano a porad, vím ze o víkendech je sam atd. Myslím ze to mají prechozene a do toho nějaký konflikt ohledně děti, které on chce a ona ne (nebo nemůže, nebo ještě nechce, to nevím). Oba mají dobrou kariéru, tak ona třeba nechce na mateřskou. Nevím, ptát se ale nechci.

Ale rikam si, nějakých 6 týdnu se vidíme obden, ač má hromadu práce tak si najde čas mě vzít na kafe nebo dort, minuly týden mi 2× přivezl nákup (byla jsem nemocná) a objednal mi jídlo atd, přivezl kolacek co mám rada a na který chodíme. Pusu si dáme na tvar.

Dneska mi napsal, ze mu chybim (neviděli jsme se 24h). Já si myslím ze to není hra, mám pocit ze je možná zamilovaný a neví si s tím vůbec rady.

• Citovat
  • Upravit
5866
12.12.20 19:58

Teď už ale víš, že je zadaný. Pro mě by to bylo znamení, že je to pěkný ha*zl a nechtěla bych s ním už mít nic společného. Leč bohužel ty jsi z něj asi hotová…Tolik nezadaných prima chlapů a ženský pořád a pořád chtějí podobné typy, to je každá 2. diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.12.20 20:00
@Anonymní píše:
No takhle, nechci z nej dělat něco, co asi není. Protože my se známe přes půl rok a nikdy nic nebylo a ani se mnou neflirtoval, byl ryze kolegialni. To co se stalo teď nechápeme asi ani jeden, řekl mi oravdu ve chvíli, kdy pochopil ze ten cit je oboustranný a tušil, ze to skončí - mezi nami.

Já to nejak přešla a pokračujeme, výčitky asi nemám, je to jen psaní,milenka nechci byt ani za nic, i když chápu ze dokud nemáme spolu nic intimního, tak to nebude resit. Asi bych jednala stejne, kdo ví. Jak to mají spolu nevím vůbec, ale píše mi do noci a rano a porad, vím ze o víkendech je sam atd. Myslím ze to mají prechozene a do toho nějaký konflikt ohledně děti, které on chce a ona ne (nebo nemůže, nebo ještě nechce, to nevím). Oba mají dobrou kariéru, tak ona třeba nechce na mateřskou. Nevím, ptát se ale nechci.

Ale rikam si, nějakých 6 týdnu se vidíme obden, ač má hromadu práce tak si najde čas mě vzít na kafe nebo dort, minuly týden mi 2× přivezl nákup (byla jsem nemocná) a objednal mi jídlo atd, přivezl kolacek co mám rada a na který chodíme. Pusu si dáme na tvar.

Dneska mi napsal, ze mu chybim (neviděli jsme se 24h). Já si myslím ze to není hra, mám pocit ze je možná zamilovaný a neví si s tím vůbec rady.

Aha, no když myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3531
12.12.20 20:02

Vyspi se s nim. Ja myslim, ze to vse vyresi.

Příspěvek upraven 12.12.20 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.20 20:02

Ty po něm přece nemusíš chtít, aby se rozešel. Ty mu jen potřebuješ dát najevo svůj postoj. Se zadaným mužem prostě vztah budovat nebudeš. vZ toho si výčitky opravdu dělat nemusíš. A je na něm, jak se k tomu postaví on. Ty bys měla mít výčitky jen z toho, že jaksi flirtuješ s mužem, který má partnerku.

• Citovat
  • Upravit
3248
12.12.20 20:05
@Anonymní píše:
@MrsNorris jenže chtít po někom aby se rozešel, když srovnávám 12 let a 6 týdnů? (Známe se jinak 7 mesicu).Kamarád mi řekl, ze dokud se s nim nevyspim tak by byl blazen aby se rozešel, i když je zamilovanej. Ale já spát se zadaným chlapem teda nechci.

To je teda de.bil ten kamarád…jako že sex s druhým znamená automaticky závazek?
A s svou partnerkou 12let nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.12.20 20:11

Zamilovala jsi se do zadanyho chlapa, to se stava…bez o dum dal…jestli jim to neklape, tak se rozejdou, pak te muze treba znovu kontaktovat, pro tebe bude rozhodne lepsi, kdyz v tom ted nebudes hrat zadnou roli…dej mu vedet, ze v tehle situaci z toho nic nebude…sejde z oci, sejde z mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.12.20 20:21
@Anonymní píše:
Ahoj,

Začala jsem se vídat se svým ex kolegou, jako kamarádi, ale asi to přerostlo v něco víc. Nepřiznal mi, ze někoho má, až později mi řekl, ze se omlouvá, ale ze nebyl upřímný. Má 12 let vztah. Jsou bezdětný (on touží po rodině, ona už ne), nevzali se.

6 týdnu si denně píšeme desítky zpráv, když to jde tak se vidíme, zatím jsme si nedali ani pusu. Ale píšeme si i zprávy typu ze si chybime, dneska mi napsal, ze by mě chtěl vidět mezi svátky.

Je to docela intenzivní ale mám za sebou těžký rozchod a už nikdy nechci zažít další zklamání. Mám vycouvat hned anebo to riskovat? O jejich vztahu nevím vůbec nic, neptam se, jen řekl ze to ze nemají děti ten vztah hodně poznamenalo a ze v něčem

Kdo mi chce psát ze jsem mrcha - nevěděla jsem to a nemame spolu nic intimního, ačkoliv komunikace je už poměrně dost intimní. Vše jsem rikala kamarádce a ta mi řekla ze je zamilovanej a neví si s tím rady, ze opustit někoho po 12ti letech skoro nejde a navíc netuším, co ty děti - třeba je ona nechce teď ale časem jo, ale kdo ví? Je jim oboum 37-38.

Co byste dělaly?

Já bych to ukončila..ono se vše vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.12.20 20:25
@Anonymní píše:
Ahoj,

Co byste dělaly?

Vycouvat. Protože on to bude hrát na obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová