Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
27.7.08 09:12

ješte včera to bylo 5 let co jsem se na annu..poprvé vdávala..snad ta druhá svadba a manželství vydrží dýl…páá

hanu..krásný fotky..a to moře..supééér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
27.7.08 10:04

Ahojky,

Janni,
vítám tě mezi námi. Adámek je šikula, že tak sám ťapká.

Hanu,
pěkné fotečky. Co ty nohy? Ty jsou super :wink: . Kdyby jsi viděla moje :roll: . Marianka má moc pěkný obleček, ty šatečky s klouboukem. Fakt fajnovej setík :D

Peřinka,
vím jen, že délka přikrývky je 140cm. Jak dlouho bude v postýlce, to ještě netuším. Ukáže čas.

Zuby, čistím 2× denně, jako sobě, ráno a večer. Pastu použím, teď Emtex a mám od zubařky homeopatickou. Ještě čistím, tím na prst, ale v nejbližší době chci koupit kartáček.

Kojení,
mě to jaksi samo vymizelo. Jak už Míša nechtěla v noci, tak jsem s tím sekla. Ze začátku ty prsa byly takové povadlé, ale teď bych řekla, že se, jak bych to napsala, jako vyplnily. Když jsem sem tam zkusila zmáčkout tak trochu vyteklo. Teď jsem to hodně dlouho nezkoušela. Někdy se mi stane, že cítím takové brnění, ale úplně malinko, jako by se nalévaly. Asi se mi to stalo tak 3×. Konkrétně jsem to cítila minulý týden.

Bití,
plácnu přes zadek a přes ručičku. Míša velkolepá kramářka, takže si to u nás dovede představit. Dnes jsem ten „čurbes“ vyfotila, tak jak stáhnu fotky, tak vložím do galerky. Včerma mě už fakt chytl nerv a byla jsem hooodně důrazná. To NEEEE, jak píše Hanucha, tak známe dost dobře :lol: . Ona dobře ví, že nesmí, ale zkouší. Třeba začne šťourat do zalepeného šuplíku a kouká na mě, prostě je to ten pohled, kdy vím, že jako by si říkala, koukej co dělám a čeká, jak budu reagovat :roll:

Práce,
dělala jsem referenta jakosti a kvality (nebo jak to bylo, ta má „funkce“ :D :P ) ve fabrice, kde se vyrábí airbagy do auta. Byla to velmi zajímává práce. Dělala jsem různá školení pro zaměstnance, co se týkají kvality a životního prostředí. Dělala jsem interní audity, procesní, pracovní instrukce pro dané typy airbagů, dále schvalovací vzorky a dokumenty pro zákazníky. Zůčasňovala jsem se různých zákaznických a TS, ISO auditů. Jo, byla super práce. Hodně jsem komunikovala s anglickými a německými inženýry. Podotýkám jen písemně, já moc neumím mluvit anglicky. Psát mi jde, ale mluvit, to byla pro mě vždy katastrofa, ale domluvila jsem se. Vždy když byl nějaký audit a byli tam Němci, tak to bylo v pohodě, protože byli tak na stejné úrovni a když zam byli Angličani, tak to byl dost mazec :roll: , ale to si naštěstí řídil šéf, tak dobrý. Myslela jsem si, že mi bude dost dělat problém být doma, protože jsem byla denně pohybovala mezi lidmi a pořád jsem řešila nějaké výrobní problémy atd. atd. Ale můžu vám říct, že mi to vůbec, ale vůbec nevadí a jsem ráda, že jsem doma. Beru to fakt jako relax a dovolenou :roll: . Sice jsem někdy z toho mateřství :roll: , ale to asi každý.

Tak jsem se jaksi rozepsala :wink: . Tak pádím za rodinou :-)
PS: Omluvte chyby, píšu v rychlosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.7.08 11:31

Ahoj,
jak tady ctu o cisteni zoubku, tak my zoubky vubec necistime :oops: :cry: Jednou jsem se pokusila a hned jsem to vzdala. nejde to proste, ani minutu je neudrzim na miste, natoz strkat jim neco do pusy. Budu doufat, ze se jim kvuli tomu nebudou kazit, sladkeho moc nejedi, rod. dispozici nemaji. Zkusim to zas za par mesicu.

Vase deti uz chapou, ze jim rikate ze neco nesmeji? Mne prijdou ty moje uplne hloupe :oops: :oops: Ony me proste neposlouchaji, ignoruji, maximalne Karina zavrti hlavou rekne ne-ne a smeje se tomu. Asi jsou fakt mladsi mentalne nez tady vsichni. Nebo jsem mozna prilis kriticka?

Hanu moc pekne fotecky!

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
27.7.08 12:29

Ali,
já z jejího chování cítím, že chápe, že to nesmí. Ale pořád to zkouší. Nebo když ji řeknu, že nesmí, tak na to nešáhne, ale tak jako že chce a začne se hodně čertit a mlátit ručičkama jako při pápá. Nemyslím, že by byly holky „hloupé“, prostě každý se chová jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
27.7.08 17:00

Ahojky :)

jen v rychlosti, za chvíli se mi vrátí kluci z bazénu :)

Čištění zubů zatím neprovádíme, plánuji to tak za 2 měsíce, kolem toho roka :wink:

Hanu, krásné fotečky máš v albu, dovolená musela být bezva. A ještě k tomu, když jste tam navštívili příbuzné :wink:

Víc nestihnu, Honzík mi tady tahá za kabely u PC, tak musím běžet :)

A ještě mám velikou radost, Davídek dnes začal jezdit na kole bez koleček :D :D :D

Tady je video :wink:

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
27.7.08 17:33

hanu,katko-h…taky mám pocit že míša si delá srandu..ví že nesmí..kroutí hlavoune ne..ale ruku si na to položí a kouká co já na to, a taky poslední dobou když jí řekne tomáš…míšo ne ne..tak začne simulovat brečení,ale tak..že jí to nejde brečet..a delá to tak dlouho až fakt začne brečet…skouší to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.08 19:57

Hanu co to je za mlíčka o kterých jsi psala ? Kupuju malýmu jen klasiku - Hami, tak že bych mu to trochu obohatila :wink:

Marťu taky jsem nervák, tak se musím někdy hodně krotit :oops: Ne abych ho nebila, ale abych na něj zbytečně nehoukla kvůli zdánlivý pitomině a tak …

Bití taky myslím že někdy je účinější plácnutí na zadek nebo přes ručku než stokrát opakovat NE NESMÍŠ. Adam už párkrát plácnutí dostal, ale fakt malinko, spíš jen tak pro formu. Zabralo to právě u zásuvky, ze které chtěl neustále vytahovat noční světýlko. Teď už stačí na něj zdálky výhružně houknout, zastaví se v půlce pohybu, utíká pryč a tlemí se :) Jinak rozumí hodně. Přinese mašinku, balon, mobil, knížku když mu řeknu. A jsou chvíle kdy nerozumí ani neslyší :D

Katko_H tak to je super že se domluvíš, jazyky jsou dneska fakt už nezbytnost. Já si domluvím tak akorát základy někde na dovče :oops:

Alino taky nemyslím že jsou holky „hloupé“. Prostě co dítko to originál. Určitě zas umí něco co ty bereš jako samozřejmost a ostatní děti to třeba ještě nedělají. Kromě toho vypadají holky maximálně spokojeně, tak co :wink:

Zuzo Davídek je šikula ! Měli jste předtím nějaký odrážedlo co vypadá jako kolo a učí se na tom rovnováha, nebo jste šli rovnou na kolo s kolečkama ?

Všem přeju krásný sluníčkový dny. Po tom hnusným počasí minulý týden je to balzám být celý den venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.7.08 20:02

Zuzo koukla jsem ještě na Davídka na čtyřkolce, fakt šikula. To pro něj byl asi zážitek, viď ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
27.7.08 20:42

Janni,
s tou English jsem vyšla dost ze cviku. Ani si nic nečtu, protě na to kašlu :wink: . Ale plánuju přes zimu, že si začnu opakovat. Ale nevím, nevím, jestli se k tomu dokopu. Když mě nic nenutí, tak na to kašlu. Ale víš co já jsem uměla? My jsme vždycky s kolegyňkou v práci říkaly, že se umíme bavit o airbagách a dál nic moc. Takže bych se domluvila, ale asi některé pro někoho slovíčka normální konverzace bych nevěděla. Třeba nevím jak se řekně vidlička nebo lžička atd. Jestli mě chápeš.

Peti z L.,
co Míšu teď dost baví, tak podávání věcí. Ona má nějakou věc a já ji řeknu „dáš“ a ona mě to podá, tak řeknu dík a zase ji to dám a řeknu prosím. To je u nás teď dost v kurzu. A pak dělá, že mě to dává, ale drží a směje se. Nechce mi to dát, opice jedna. A nebo mě krmí křupkama a dává mi dudana do pusy.

Ještě co Míšu dost baví, tak čtení z laporela nebo nějaké knížky. Ukazuje na věci nebo lidi a říkám co to je. Ještě jsem se dnes musela smát. Viděla v televizi psa a hned valila a říká baf, baf /to F nevyslovuje úplně zřetelně/. Zvířata ji baví, kočka, pes to je něco pro ni. A co nejvíc ji baví, tak kramaření :roll: , už mě to začíná dost otravovat. Protože přijít k nám nečekaná návštěva 8O , tak to by byl mazec :lol: .

Tak pá a dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
27.7.08 20:42

Zuzi,
Dávídkovi to na kole moc „sekne“ :wink: Šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
27.7.08 21:15

Sice jsem vás přečetla, ale vůbec nic si zase nepamatuju, jen k tomu říkání Ne - nesmíš, tak to u nás moc nefunguje. Jakub to prostě zkouší jako všechny děti, takže plácnu jednou a stejně to udělá jak chce, plácnu podruhé a zase nic, takže pak dostane přes obě a je klídek, aspoň na čas. Třeba tedka je unás nejvíc v kurzu koukat do záchodové mísy jak se splachuje a „chytat“ tu vodu, takže jakmile jdu na záchod, tak hned klopím víko, a teprve potom oblíkačka a splachování… (si o mě asi pomyslíte co?)

Tedka vyřváváme, už nespal od 18 hod. Tak by snad mohl usnout, jídlo nechtěl, takže dneska měl takovou menší dietku, ráno mlíčko, v 9 jogurt, ve 4 broskev a v 7 mlíko. A mezi tím asi 0,5l čaje.....

jak ho stále tahám na rukách, tak se už nemůžu ani hýbat, jak mě bere křeč do podbřišku na levé straně. takže má s nošením na chvíli utrum.

Jinak u nás v kurzu je také podávání hraček, a ostatních věcí, a dneska mi cpal dudana do pusy a ten umělohmotný kartáček na zuby na prst…

Jinak víked byl super, něco se nám semlelo s pračkou, takže nás to málem vytopilo, ale myčka funguje a ostatní spotřebiče také, tak snad to taťka spravil…
Foťák fotí krásné fotky, akorát to nemá video, mě docela zklamalo, protože to stálo takový prachy… no nic, tak vložím aspoň fotky, až to zítra načtu na net. Dneska už vážně nemám sílu.....
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
27.7.08 21:36

Alunko,
záchod :lol: . Taky chodíme společně :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.7.08 22:14

Ahoj holky,

tak se snažím dočítat, ale psát,… no snad už mě znáte, tak jednou za čas :lol:

Já mám o prázdninách nějak málo času :twisted: Jasmínka doma a spouta návštěv a výletů atd. v úterý jdu do ZOO PRAŽANDY

Ahoj Jani, taky vítám :lol:

zoubky - naše 2,5 zoubku ještě fakt nečistím
spinkání - ještě 2×-3×kojím, takže tak nějak
peřinka - J. šla ve 3letech z malé postýlky kde pěla ten set co psaly holky na velkou postel a to jsem pořídila normální dospělácké peřiny
odstavení - s Jasmin jsem musela ze dne na den v 8měsících a byla ze mě „Doli Baster“ byl to děsný týden totálně tvrdých prsou a řvoucí
Jasmínka, nechtěla z láhve..
bití - Jasmin bude v říjnu 5 a bez plácnutí bych to fakt upřímě nezvládla :roll:
práce - dělala jsem ve velké rakouské účetní firmě asistentku a jak to tady někdo psal že má psanou ang raději, tak já jsem schopná v němčině kecat hodina, ale grama ne, no a se dvěma dětma nevím jak to půjde se vrátit. S jedním jsem byla na částečný úvazek od 1,5 zpět.

mužíček mě vyhazuje od PC, tak dobrou noc Joula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
27.7.08 22:18

Janni - mlicko jsem ted koupila ovesne a ryzove, jeste maji to mandlove a sojove, od firmy Provamil, koupis ve zdrave vyzive, je to teda drazsi, litr mlika za cca 40-60 Kc podle druhu. Ale myslim, ze i v DM je maji a levnejsi, a daji se koupit i suseny. Ale nejsem si jista jestli to deti do roka muzou taky, to mandlovy, ryzovy a ovesny snad jo, sojovy spis ne. Zkusim se zitra zeptat Mudry, ale asi o tom vedet moc nebude.

Diky vsem za pochvalu fotek :oops: ale stejnak mi prijdou takove nic moc, nemela jsem nejak cas fotit… :(
Zuzi - ta navsteva sestrenky jsem byla fakt rada, ze se podaria, ona tam zije uz patnact let, kdyz jsme byly male, tak jsme spolu travivaly prazdniny u babicky, tak mame spoustu spolecnych zazitku, i kdyz je o 8 let starsi, coz ve veku 8 a 16 let je docela znat :lol: Ale urcite bych ji 39 nehadala, ona i dnes rada obrazi diskoteky a pod… A jeji chlap je stejne stary jako ja :D
Jo a gratulujeme k moc sikovnemu skorosvagrovi Marianky :wink: :lol: :lol:

Prace - uz jsem tu psala, ze jsem delala na univerzite, takze trochu uceni, coz me maximalne nebavi, pac ucim veci, kterym zas tak nerozumim (kdybych ucila neco svojeho, to by byla jina), jinak „delam vedu“ :-) coz me bavi hodne, jenze to obnasi spoustu litani a papirovani kolem, takze ve vysledku v praci hlavne vyrizuju emaily a litam kolem papiru a pripravuju se na vyuku :roll: Jen asi 5 % casu stravim tim, co me bavi a co me naplnuje… Proto mam pocit, ze ted kdyz jsem doma a obcas pracuju, tak ve vysledku udelam to same jako bych byla v praci, jen se nemusim zabyvat kravinama jako resit s ucetnimi co s rozpoctem grantu kdyz klesnul dolar a podobne hovadiny :evil:

Marianka dnes opet spala jen jednou, asi uz fakt prejdem na spani 1× denne. A hlavne usnula az ve tri a spala do peti. Jinak u nas ted vede krome kramareni kutaleni balonku. Honi balon po celem pokoji a vyska u toho. Jo a Katko_H - jak jsi rikala, ze ti neco nechce dat, tak jsem cetla ze ne ze by deti nechtely, ale asi do roka to neumi pustit.

Holky vy co davate UM - jak to delate rano, kdyz se vzbudi hlady, tak nez se to mliko udela, vam nervou??? Mala musi vzdycky vzbudit pul baraku, i kdyz jsem myslim docela rychla, tak stejne tak minutu to trva :roll:

Tak jdu zehlit, vubec se mi do toho nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
27.7.08 23:11

Tak jsem tady ještě jednou, všichni moji chlapi už spí :lol:

Bití, jsem stejného názoru, jako Joula :wink:

Holky, děkuji za pochvalu Davídka, já z toho mám obrovskou radost, nevěřila jsem tomu, že se to tak rychle naučí. To byl na kole naposledy někdy na jaře a pak ne něj vůbec nechtěl. A dnes to zkusil poprvé bez koleček a za chvíli jezdil sám :D Když jsem to viděla, tak mi ukápla slzička :lol:

Janni, žádné odrážedlo Dáda neměl, jen koloběžku a na té to sviští hodně dobře, vždy se rozjede a dá obě nohy nahoru :lol:
Na té čtyřkolce se mu to moc líbilo :) Když jsme pak šli na Matějskou, tak tam samozřejmě nesměl chybět a hned si šel zajezdit :lol:

Kramaření, to Honzu poslední dobou také hodně baví, dnes si už také 2× skřípnul prsty mezi šuplíky :( Vždy jsem napustila do umyvadla studenou vodu a jak se tam těma ručičkama cachtal, tak zapoměl, že ho něco bolí :lol:

Záchod, tak já chodím sama (zatím) :lol: :lol: :lol:

Joulo, to mě mrzí, že jdete do ZOO zrovna v úterý, to už máme naplánovou návštěvu u kamarádky :( Také se tam chystáme a chceme tam plout na parníku :)

Hanu, manžel sestřenky na fotkách vypadá moc sympaticky :wink: A náhodou se ti ty fotky povedly, já jsem zvědavá, s jakýma přijedeme z dovolené my :wink:
Když se ráno Honzík vzbudí, tak je celkem v klidu, než udělám mlíčko a než převařím a schladím vodu, tak mi to trvá minimálně 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí