Poradna duly
Jana Čurdová
Vlaďko, teď mám spíš nechutě
Ale musím říct, že oproti prvnímu těhotenství toho teď sním víc. Prvně jsem za celý den stěží do sebe natlačila pár rohlíků. S čínou jsem to měla podobně. Čínu miluju, tak jsem toho udělala kotel, aby nám to vydrželo a nakonec jsem jí nemohla ani cítit. Včera jsem si zadělala na karbanátky a dneska už si neumím představit, že bych k nim vůbec čichla. Včera přítel rozdělal solené arašídy, tak mě to nakoplo, pak jsem si jeden vzala, a druhý a další a další, až jsem se jich nakonec přežrala, že mi bylo pro změnu zase blbě
Ale patří to k těhotenství a já tááák moc chtěla být zase těhotná, že si tu přeci nebudu stěžovat
![]()
Ahoj holky.tak jestli můzu tak se k vam taky pridam.delala jsem si test na stedrej den a byly tam okamzite //.je to nase druhe.malej mel ted v listopadu 3.u doktorky uz jsem byla jsem v 7 týdnu.byl to krasnej darek k vanocum.taky mi nasadila utrogestan na udrzení…
![]()
Apů píše:
Zuzlíno, to to máš teda od začátku pěkně pestré a „veselé“! A co je to vůbec zač, ta voda za dělohou? Jak, proč to vznikne, neříkali MUDři? Má se to vstřebat, nebo s tím budou něco dělat? No hlavně, že to neřeší maličké!
blbe jsem to napsala,nasli mi tekutinu,coz je prej praskla cysta,no delat nic,jen me budou hlidat
ahoj,
metrik udelam az v pondeli,nevim v jakym jsem tydnu,mela jsem nepravidelnou ms.
kaki,jsem taky rada tehu,ale kdyz vim jak mi je ted lze tak tohle je me posledni tehu ![]()
u me stav stejny,nehorsi je vecer,noc a rano.dneska jsem posnidala kakao a piskoty
.jidlo je pro me nestesti,jsem porad nafoukla a do lednicky radsi nechodim.doufam ze se me to bude drzet max do toho 12tt
KAki, já taky miluju ten stav být těhotná. S Vojtou jsem si to fááákt užívala. ![]()
Zuzlíno, aha tak to jo, tak to snad bude v pořádku. Mě dr. taky našel teď cystu, ale tedy né prasklou. Velkou 3,1cm
Jinak jsem se teď večer vážila a mám o 1kg méně než před těhu. Tomu se říká dietka. ![]()
Zuzlíno, dneska jsem vzpomínala na první těhu a to bylo fakt horší. Navíc jsem měla těhotenskou rýmu. Tentokrát jsem ale pro změnu zoufale unavená. Spát bych šla hned, jak vstanu a to prostě s 19ti měs. prckem nejde, ten mě nenechá.
Jinak jsem dnes stoupla na váhu a mám od začátku roku 2kila navrh!!! Minule jsem v prvním trimestru 3 kila schodila a i přesto jsem nabrala přes celé těhu 18 kil, tak se nechci vidět na konci tohoto, jestli to budu pokračovat
Ani nevím, z čeho bych měla přibrat, když zobu jen, abych neumřela hlady a do jídla se musím nutit.
kakiko, přesně! Ta únava, to taky znám! Já bych mohla spát pořád a stejně jako ty - vysvětli to 15měsíční holčičce!
V minulém těhotenství ta únava trva asi tři měsíce, možná tři a půl, tak doufám, že teď to nebude horší. Měla bych být v 7. týdnu, tak ještě 7 a únava je snad za mnou…
vladi, na metřík se chystám po kontrole, až se objeví
. Nikdy jsem sice metřík netvořila, ale to snad nějak zvládnu… Třeba už bude
vidět v úterý odpoledne… Ach jo, ještě tři dny do kontroly…
Ra-du, to já to měla až posledních 8 týdnů, když už jsem byla fakt vyřízená z těch kil navíc. Jsem jinak vychrtlice (před těhu 54kg na 170cm bez šance na přibrání), takže těch 18kg navíc mi dávalo fakt zabrat. Teď se trochu hrozím, aby mě to nedrželo celé těhu, to bych si to moc neužila. Ale snad je to i tou zimou a na jaře bude mnohem líp ![]()
Ahoj těhule, tak jak se cítíte? Já naprosto normálně, těhotně se moc necítím. Mám pocit že se té kontroly nedočkám. Ted jsem u tchána na Lipně a v úterý zavolám k dr a objednám se na další týden, snad bude vidět tlukoucí
Všem hodně štěstí a zdraví
Dobré ráno
,
u mne je stav stejný, zatím žádné extra příznaky těhotenství, jen jsem zaznamenala nechuť na trvanlivý salám, což je jen dobře
.
Myslím, že ta váha, jak jste tady o ní mluvily, může u každého narůstat jinak, u někoho vyletí na začátku, u někoho později, z toho bych si hlavu nedělala, pokud to nejsou samozřejmně obří přírustky, nebo úbytky.
Dnes jsem se objednala k MUDr., jdu tam 17.1. Je to zároveň kontrola po roce, tak jsem zvědavá, nemám prev. prohlídky ráda. ![]()
Metr si asi udělám, nevím, jestli jde vytvořit i na těchto stránkách, ani nevím jak, tak můžete napsat zrovna popis, kdo umíte. Ale metřík teda nevidím u vás u žádné. Měla bych být podle MS na konci pátého, na začátku 6. tt, uvidím, co řekne doktor v pondělí.
Všem přeju hezký den, ikdyž je tak sychravo.
apů, aby se ti zobrazovaly metříky ostatních, musíš si v nastavení (vpravo nahoře) zaškrtnout: zobrazovat podpisy. Pak metříky uvidíš. Jak vytvořit metřík, tak to tu taky najdeš v diskuzích, myslím hned někde nahoře „jak funguje emimino“ je sposta různých rad a pomůcek, jak si metřík udělat…
Mě tedy je taky pořád stejně, jen ta únava, bohužel kombinovaná s nespavostí, což zní divně, ale je to tak: jsem večer hrozně unavenám, téměř padám na ústa, tak zalehnu hned s malou v osm. V jednu ve dvě se vzbudím a straším a nemůžu zabrat. A kolem sedmé ráno jsem jak praštěná palicí do hlavy, potřebovala bych se dospat a musím vstávat s tou mojí dračicí.
Tak doufám, ž e se to brzy upraví, měla bych teď být v 7. týdnu (6+3), tak si říkám, že déle, než do 13.-14. to snad být nemůže…
ahojky,
dneska jsem poprve blinkala,nesedla mi snidane ani zubni pasta.toma jsem dala do jesli a od pul 8 do pul 10 sem byla na gynde,ani moc lidi nebylo,ale kazdy prisel,zatukal a sel.
no ja sedela u umyvadla a dokazete si to predstavit jak jsem trpela.normalne mi smrdi i tomasek,uz aby to bylo zamnou,nejsem schopna normalne fungovat.
na klontrole dobry,jsem 6+1 a termin je 4.zari,mam i prvni foto do alba.
Ahojka,
Apu tak to je jasný, že každá budeme přibírat jinak.
U VOjty jsem přibírala hned od začátku. To jsem psala jen pro zajímavost. ![]()
Zuzlíno, jéééé moc gratuluji a nezávidím, jak trpíš. A srdíčko už bylo?
Já už fakt chci aby byla středa a já šla na UTZ.