Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Celní pošta je možná ten zakopaný pes. Z Číny si občas něco malého objednám, většinou malé kousky - bižu(E-bay), ale vždy je to tu příkladně brzy, tak do 14 dní, protože je to malé a neplatí se clo.Co se clí, to často kysne na celní poště.
@shadowgirll Jestli cestuje lodí, tak to si ještě počkáš. Jinak velkej balík bude kysnou na celnici i tak, protože ho budou chtít překontrolovat.
Celnicí to projde (teda spíš se to tam válí), i když balík clu nepodléhá.
@kotyk Mně chodí lodí všechno a nikdy mi to dlouho netrvalo, tak bych na to nespoléhala.
Zkus se zeptat na poště, i když pochybuju, že ti něco řeknou. Nebo zavolej na celnici, ale tam ti nejspíš ani nezvednou telefon… ![]()
Donrý den, mohla bych se prosím zeptat, jak Vám to dopadlo???Mám stejný problém ![]()
Děkuji
Lucka
Potřebuji taky poradit, mám číslo zásilky (z tinydeal.com), ale sledování ukazuje, že balík neexistuje…nebo tomu prostě nerozumím
.
Tahle stránka mi naskakuje, pokud kliknu na číslo zásilky…a tím to skončí
.
P. S. Neumím anglicky.
@Jannnča tak opravdu to píše, že není k nalezení. bud je špatne číslo, nebo to ješte není v evidenci
@alyses Dobroš - díky…už to takhle právě píše 2 dny…tak uvidíme. Není to žádná závratná částka a prodejce má značku ověřen…tak třeba budeme mít štěstí
.
Dobrý den,
Objednala jsem si zásilku z Číny. Nevíte jak dlouho by to mohlo ještě trvat? Zásilka jde 11 dní. Slyšela jsem, že v Guangzhou se to celé zpomaluje, ale nevím.
Guangzhou, dodávka
2017-10-07 04:00
Guangzhou pobočka pošty vzduchem, levá ruka navigace
2017-10-04 10:11
Guangzhou pobočka pošty leteckou cestou, dosáhnout
2017-10-03 20:41
Guangzhou pobočka pošty vzduchem, levá ruka navigace
2017-10-03 08:02
Guangzhou pobočka pošty leteckou cestou, dosáhnout
2017-10-01 17:32
Směnárna v Kuang-čou, bylo vyvezeno přímo
2017-10-01 14:56
Guangzhou mezinárodní poštovní pobočky pošty centra, byly vyvezeny do otevření
2017-10-01 12:53
Filatelistické, Foshan City, Čína Post skupina komunikace, vlevo, příští stanice „Jihočínského moře“
2017-09-30 22:07
Filatelistické, Foshan City, Čína Post skupinové komunikace,
2017-09-30 19:15
Komunikace filatelistické, Foshan City, Čína Post Group, získala odeslání
2017-09-30 17:20