Zasloužilé matky z Pardubického kraje

3270
25.9.12 13:31

Ahoj :mavam: Ústecko-Orlicko 4 „kousci“20,17,4 a 10 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
853
26.9.12 12:25

Ahojky, taky se přidávám ;) Děti máme 2 -resp. drzou puberťačku /12/ a děsně tvrdohlavé batole /2r4měs/. Každá má jiného biol. tatínka, i když ofic. je psaný jen ten NÁŠ :hug:
Tak můžeme drbat… :mrgreen: :mrgreen:…večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
26.9.12 20:54

Ahoj. Já se hlásím z Pardubického kraje :mavam: Ale 35 mi bude až v listopadu :mrgreen: Mám syna 12, dceru 6 a malého dráčka 1 rok :lol: Máme teda jen jedno bio otce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
26.9.12 23:28

Ahojky, tak my jsme ze Svitavska - dvě děti holka 12 a kluk bude mít v listopadu 2 roky - dva různí tatínci, ale jsem sama, takže nevím jestli zapadnu :mrgreen: Jo a je mi 38 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
27.9.12 09:52

Ahoj holky

Je mi 43 a jsem z Pardubicka, jako zakladatelka ;) Mám dvě dcery 20 a 23let. V současné době se s mým novým partnerem pokoušíme o malého človíčka. Snad nám to vyjde :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
27.9.12 18:12

Renč - chápu správně, že plánujete ještě další ;)

oreato - přeju hodně štěstí

mně kartářka taky ještě předpověděla velkou lásku, svatbu a dítko - tak jsem tedy opravdu zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
27.9.12 19:10

Brola

Děkuji :hug: :hug: snad se zadaří!!Koncem října jedu k doktorovi a ten nás pravděpodobně pošle do CARU v Pce ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
28.9.12 21:52

Renč - taky jsem nastydlá, ale přes týden chodím do práce, tak jsem to dneska dospávala a odpočívala jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
28.9.12 23:45

Renč - bohužel musím - kvůli penězům, malého mi hlídá sousedka - je zrovna těhotná (čeká čtvrté dítko :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.9.12 23:48

Škoda, mně je teprve 25 :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
29.9.12 13:20

Jj, chodím na plný úvazek (respektive nadúvazek - mám jeden a čtvrt úvazek a je to fakt náročné) - jsem učitelka na střední škole (učím odborné ekonomické předměty - účetnictví, management, marketing, podnikovou ekonomiku, fiktivní firmu). Navíc dojíždím vlakem - hodinu tam a hodinu zpátky. Blíž jsem žádnou práci nesehnala. A po nocích ještě dělám účetnictví. Mám poměrně velkou hypotéku i náklady na bydlení :(

Jinak sousedka je profík a předpokládám, že zvládne Lukýška i miminko (taky měla děti tak blízko po sobě). Akorát když bude v nemocnici, tak to budeme muset nějak vymyslet. A navíc Luky už v březnu bude zase větší a samostatnější než teď. A od příštího září už ho zkusím „nacpat“ do školky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
29.9.12 20:16

@brola tak to Tě obdivuju, jak to zvládáš :palec:. Já jsem šla z druhé mateřské, když byli dceři 2 roky, ale byla to docela honička, ale mě ji rok hlídala babička, tak v tom jsem to měla jednodušší. Nevím, zda bych to teď se 3 dětma zvládla-taky všude dojíždíme do školy, školky, do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
29.9.12 20:36
@Saryna píše:
@brola tak to Tě obdivuju, jak to zvládáš :palec:. Já jsem šla z druhé mateřské, když byli dceři 2 roky, ale byla to docela honička, ale mě ji rok hlídala babička, tak v tom jsem to měla jednodušší. Nevím, zda bych to teď se 3 dětma zvládla-taky všude dojíždíme do školy, školky, do práce…

Jo holky, s první dcerou jsem šla do práce, když jí bylo dva roky a tři měsíce - chodila do školky (tehdy bylo málo dětí, tak se o ni ještě prali), ale babičku k dispozici jsem měla taky. Bohužel před sedmi lety umřela, takže jsem na všechno sama. Moc jsem se těšila, jak si tu druhou mateřskou užiju se vším všudy a nakonec jsem do práce nastoupila ještě o půl roku dřív.

Ale jestli budu mít ještě to jedno, tak si to fakt užiju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
29.9.12 20:51

@brola No je to tak. Člověk si to nějak naplánuje a pak je to nakonec jinak, než bysme chtěly. No musíš si pak pořidit ještě jedno, aby sis to užila :mrgreen: Já bych taky potřebovala nějaký přivýdělek, ale jen brigádu, protože zatím by to jinak doma nešlo. Jenže všude musím dojíždět, tak bych potřebovala něco, aby se tam vyplatilo jezdit a platit jízdné atd..Snad časem něco seženu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
30.9.12 01:02

Renč - nerýsuje, ale kartářka říkala :mrgreen: :mrgreen: tak na něj poctivě čekám, na toho pravého :jazyk:
A povídej, v čem to máte složitější než ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová