Zastrašování národa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2424
9.10.20 20:29
@Tamtama píše:
A příště nám plukovník nakaze i to, který den si můžeme dojít nakoupit..

Některým by to evidentně nevadilo 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18150

@Lingua V čem konkrétně jsou podle tebe Češi nezodpovědní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
@Pudloslava píše:
@Tamtama však by to bylo rozumné.

Jasně, a když ten den třeba budeš mít průjem a nakoupit nestihnes, tak do příštího povoleneho nákupu můžeš být klidně hlady.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.10.20 20:30

@PeBa12 jenže si to riziko vynásob pravděpodobností, s jakou tu kterou nemoc chytíš.
a na rizikových osobách to zanechá paseku řádnou. Jen ve filmech přežiješ těžkou nemoc a hned jedeš na olympiádu. Ti lidé, co jsou teď covidem ve špitále, nebudou zdraví, až ho opustí.

vem si jenom tu blbou ztrátu čichu - spoustě lidem to zůstane napořád -

Příspěvek upraven 09.10.20 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
@bigl píše:
Můžu se zeptat, co znamená chovat se rozumně? Podle tebe?
Já nevím, furt se dělá bububu, že lidi nedodržují a bude se zpřísňovat a já neznám nikoho, kdo by nedodržoval, co je nařízené. V uzavřených prostorech a dopravních prostředcích všichni roušky, ve školách taky, co se nemůže, to se nedělá (velké svatby, oslavy…), všecko co se postupně zakazuje dodržujeme a pořád slyším tytyty, vy jste neukáznění a nedodržujete. Tak nechápu, co kdo nedodržuje.Příspěvek upraven 09.10.20 v 20:28

No ONI přece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
@Oli.Lyon píše:
Když myslis ty :nevim:

Já si to nemyslím.

• Citovat
  • Upravit
2424
@Zumpa píše:
To je fakt. Tak proč vlastně řešíme AIDS, kapavku, černý kašel apod. :mrgreen:

To už je překrucování toho co jsme tím chtěla říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
9.10.20 20:31
@Tamtama píše:
Jasně, a když ten den třeba budeš mít průjem a nakoupit nestihnes, tak do příštího povoleneho nákupu můžeš být klidně hlady.. :lol:

Kde kde kde. Od kdy se nesmí nakupovat?

• Citovat
  • Upravit
43035
9.10.20 20:32

@Tamtama když bude mít celá rodina průjem a nebude si ani schopna objednat zavážku a nebude mít ani nikoho, kdo by jim to přivezl… to zní, jako ta diskuse, proč nemohou být zpoplatněné petflašky - zástupné pitomé argumenty proč to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
@Oli.Lyon píše:
A bojíš se takhle i ostatních nemocí? Treba takovej meningokok, to je labuzo. Kdyz to přežiješ teda. Nebo proč se tohohle tolik bojíš?

Prý až třetina (teď nevím jistě) má po prodělání nález na plicích.

Co když tihle dostanou covid podruhé…? A potřetí…?
Nečeká nás nějaká apokalypsička…?

Btw vždycky si u těch nářků o vycházkách vzpomenu na příběhy lidí, co se schovávali za války, třeba tři roky v nějaké komoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
@PeBa12 píše:
To už je překrucování toho co jsme tím chtěla říct

ani bych neřekla, je to přesně o tom. na něco umřít musíš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.10.20 20:34
@Lucie_Sx píše:

Btw vždycky si u těch nářků o vycházkách vzpomenu na příběhy lidí, co se schovávali za války, třeba tři roky v nějaké komoře…

Jo, jenže my nejsme ve válce, akorát je tu novej respirční virus, ani ne extra nebezpečnej, který je blbý v tom, že ho chytne hodně lidií najednou. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.10.20 20:34
@Lucie_Sx píše:

prosimtě s otcem jsme řešili život za války, vzpomínal, jak se šli schovat do jeskyně, když přecházela fronta - a máma na to, že teď se máme taky zle, protože musíme nosit ty roušky :zed: :zed:
a zakázali nám zpívat - kryl se otáčí v hrobě, jestli vidí, k čemu teď zneužívají jeho texty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
9.10.20 20:35
@Pudloslava píše:
@PeBa12 jenže si to riziko vynásob pravděpodobností, s jakou tu kterou nemoc chytíš.
a na rizikových osobách to zanechá paseku řádnou. Jen ve filmech přežiješ těžkou nemoc a hned jedeš na olympiádu. Ti lidé, co jsou teď covidem ve špitále, nebudou zdraví, až ho opustí.

vem si jenom tu blbou ztrátu čichu - spoustě lidem to zůstane napořád -

Příspěvek upraven 09.10.20 v 20:30

Ale ano, já neříkám, že pro určitou skupinu to je nebezpečné. Já nejsem sobec, kdybych byla tak nekupuju jak tupec roušky a neposílám manžela nakupovat samotného ani k nam ve městě když nemusím neberu děti a jdu sama. Ale to co mi vadí je, že mi bude někdo nařizovat s kolika lidma můžu jít VEN, tohle mi prostě postrádá veškerou logiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.10.20 20:35

@Lucie_Sx )
A od tebe je to moralizování fakt vtipný. Když kvůli tobě a tobě podobným nějaký dítě umře na spalničky, tak cajk.

Příspěvek upraven 09.10.20 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová