Zatím kamarádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
12.6.20 10:58
@Anonymní píše:
Zakladatelka :
@My Melody
Tak ne že bych na ně hned dala, nebo se podle nich orientovaná v lidech. Ale skrz toho jedince kterýmu prostě nerozumím, jsem musela, a ta panna na něj padne jak ušitá…
A jinak všem děkuji za Vaše názory. Co se týče toho, že by mě měl jak se říká v záloze, tak to doufám že ne. Když už jsme to jednou řešili, on mi svým způsobem ublížil, a ví to. Snad by to nedělal po druhé. No nevim, je to s ním těžký. :think:

Asi Ti ublížil pravděpodobně tím, že Tě tehdy „nechtěl“ do toho vztahu :think: Myslím, že je to tak, jak se říká.. pokud on váhá, neví, tak Tě prostě jen udržuje vlažnou.. Kdyby Tě chtěl, tak by to vypadalo krapet jinak a fakt si nejsem jistá, že by nějak extra přemýšlel nad tím, zda se spálí.. Potkali jste se znovu, něčím jsi mu asi blízká, tak se nějak plácá, kouká, co se z toho vyvine.. Když budeš tlačit, tak se stáhne. Rozhodně si dej pozor do toho vkládat nějaké velké emoce nebo Tě to sežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.6.20 11:18
@My Melody píše: :) Zajimaji te horoskopy?

Horoskopům věřím, když je brán jako celek dle data a času narození, to, že je někdo např. Beran nebo Panna je jen nějaký ukazatel, který neznamená nic.
Zmínila jsem Tě, protože by mě zajímal Tvůj názor na tuto situaci.

Příspěvek upraven 12.06.20 v 11:20

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
12.6.20 11:20
@Anonymní píše:
Zakladatelka :
@My Melody
Tak ne že bych na ně hned dala, nebo se podle nich orientovaná v lidech. Ale skrz toho jedince kterýmu prostě nerozumím, jsem musela, a ta panna na něj padne jak ušitá…
A jinak všem děkuji za Vaše názory. Co se týče toho, že by mě měl jak se říká v záloze, tak to doufám že ne. Když už jsme to jednou řešili, on mi svým způsobem ublížil, a ví to. Snad by to nedělal po druhé. No nevim, je to s ním těžký. :think:

Děvče, nebuď naivní. Chtělo by to trochu hrdosti.

• Citovat
  • Upravit
40425
12.6.20 11:34
@Anonymní píše:
Zakladatelka :
@My Melody

A sex už byl? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.20 11:48

@free333
Spali jsme spolu tenkrát normálně. Teď podruhé když se vidame tak ještě sex nebyl. Ještě bych mohla zmínit, že si myslí, že jsem spala s jeho kamarádek (což je samozřejmě blbost), vymluvila jsem mu to ale stejně jde na něm vidět, že ta myšlenka ho tíží. :zed: to už by jsme ale mohli mluvit spíše o nějakým tom chlapským egu, jako že já tě budu mít, a nikdo jiný a už vůbec ne, můj kamarád. Ale ty čekej až já se rozhodnu. :think:

• Citovat
  • Upravit
18003
12.6.20 12:14
@Klopotkova píše:
Horoskopům věřím, když je brán jako celek dle data a času narození, to, že je někdo např. Beran nebo Panna je jen nějaký ukazatel, který neznamená nic.
Zmínila jsem Tě, protože by mě zajímal Tvůj názor na tuto situaci.

Myslim, ze muzi neuvazuji co se tyce vztahu tak komplikovane, jakoze se nechteji zranit, spalit, boji ze vztahu a proto vahaji, mysim, ze zeny si to projektuji podle sebe, aby mely nadeji.
Pokud chlap zenu chce, jede po ni a zena jeho zajem a city jasne vnima a pokud nechce, tak nekto muze delat podobne tanecky, treba si chce udrzet zakladatelku v zaloze, ma neco jine rozdelany…na miste zakladatelky bych to brala tak, ze zajem nema, i kdyz to vedomi muze bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
12.6.20 12:17
@Anonymní píše:
@free333
Spali jsme spolu tenkrát normálně. Teď podruhé když se vidame tak ještě sex nebyl. Ještě bych mohla zmínit, že si myslí, že jsem spala s jeho kamarádek (což je samozřejmě blbost), vymluvila jsem mu to ale stejně jde na něm vidět, že ta myšlenka ho tíží. :zed: to už by jsme ale mohli mluvit spíše o nějakým tom chlapským egu, jako že já tě budu mít, a nikdo jiný a už vůbec ne, můj kamarád. Ale ty čekej až já se rozhodnu. :think:

Treba je to jak pises, ze na tebe kasle, ale chce si nadale masturbovat ego tvym zajmem, dela mu dobre, ze kolem obletujes, bavi se a pokud se dovi, ze mas neco s nekym, prida na usili, aby si tvuj zajem udrzel, myslis, ze je to mozny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
12.6.20 12:21
@Anonymní píše:
@free333
Spali jsme spolu tenkrát normálně. Teď podruhé když se vidame tak ještě sex nebyl. Ještě bych mohla zmínit, že si myslí, že jsem spala s jeho kamarádek (což je samozřejmě blbost), vymluvila jsem mu to ale stejně jde na něm vidět, že ta myšlenka ho tíží. :zed: to už by jsme ale mohli mluvit spíše o nějakým tom chlapským egu, jako že já tě budu mít, a nikdo jiný a už vůbec ne, můj kamarád. Ale ty čekej až já se rozhodnu. :think:

Pokud v tom máš city, tak bych s ním ted nespala, když chudátko neví, co má dělat a zařídila bych si vlastní program, at se snaží…

Je i pravda, že mu Tvůj zájem může dělat dobře, obzvlášt když ví, že čekáš na jeho vyjádření, o případném vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.20 13:45
@My Melody píše:
Treba je to jak pises, ze na tebe kasle, ale chce si nadale masturbovat ego tvym zajmem, dela mu dobre, ze kolem obletujes, bavi se a pokud se dovi, ze mas neco s nekym, prida na usili, aby si tvuj zajem udrzel, myslis, ze je to mozny?

@My Melody
Tak možné určitě, začal se okolo mě točit vlastně hned po tom, co si všiml, že nesedím doma na zadku, a bavím se i s jinejma. I z jeho známejma. Spíš teď nasadím takovej ten mirnej odstup, a budu dělat že mě vlastně nezajímá, jak se rozhodne. Čekat doma ale opravdu nebudu. 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.20 13:47

@free333 nejhorší na tom celém je, že to zase začal vše on.. A finále budu špatná já, protože chci vědět na čem jsem. Chlapy jsou vážně z Marsu… 😃

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky