Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Bohužel já dost závidím svým kamarádkám těhotenství a miminka![]()
je to zavist? podla mna skor tuzba
@Anonymní píše:
Bohužel já dost závidím svým kamarádkám těhotenství a miminka![]()
A proč jim závidíš? Vždyť přece každý jednou najde vhodného partnera a až bude vhodný bude vše jak má být. Některé partnery mají i děti a nejsou spokojeni
@zuracz1 píše:
tohle taky nechápu, u chlapů to není, ženské si hrají na nejlepší kámošky a pak se navzájem pomlouvají, chlapi se buď baví nebo ne
Přesně pracovala jsem ve firmě kde samej muž a taková pohoda ale jdi mezi ženské katastrofa slepice slunce seno jahody hadra🤣
@Sumersisi jestli najde partnera úplně každý bych si nebyl tak jistý.
@zuracz1 Ale najde každému je osudově někdo daný prostě otázkou je jak se chovají a co pro udržení vztahu dělají. Dnešní doba bohužel žáden respekt uznání tolerance. U někoho stačí snížit až přehnané požadavky v tom je častý problém
@terien píše:
Nikdy není co závidět. Za každým úspěchem je hromada dřiny.
Já mám toto aktuálně v práci. Po třech letech mé dřiny mě vedení povýšilo. Netají se tím, že dělám svou práci dobře a já teď začínám pociťovat trošku závist. Pomluvy, přijde mi, že dělají trošku naschvály, atmosféra je jiná. Přitom si myslím, že mi nestoupla sláva do hlavy a chovám se normálně, žádná buzerace. Nutno podotknout, že to dělají kolegyně, které pracovně jsou úplně jinde, než já. Neumí doteď spoustu věcí. Ty, které jsou šikovné to tak neřeší a naopak jsou rádi, že tam není nikdo cizí. Mě se začíná chodit blbě do práce. Nemám moc na to povahu a vše si moc beru
@Jassmina píše:
Ahoj, jaký je Váš názor na závist panující mezi ženam? Čím to je dle Vás způsobené? Zda to vůbec můžeme nazvat závist. A jak se by jste se chovali vůči tzv. závistivce? Díky za přínosné názory.
Nejspíš bych takovou ignorovala a bylo mi jí svým způsobem líto.