Zblázním se ze své dvouletačky!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
20.2.15 23:04
@dendule4 píše:
@3HE jako jo hraje si tam, ale ne neleží :nevim:

to nevadí, ale je sama se sebou, jde o odpočívající rituál. ale počítám, že i když tohle děláte, tak stejně řvaní z únavy probíhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
20.2.15 23:05
@Claire00 píše:
co soukroma skolka na par hodin tydne?

V okolí žádná není!…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
@Claire00 píše: :D planuji ji dat do skolky uz v roce a pul, jak je to jinde ve svete bezne.

obdoví vzdoru je typický projev pouze českých dětí a všude jinde ve světě děti ve 2 letech říkají prosím maminko, děkuji maminko, ano maminko splním co si přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Jinak k tématu, myslím, že z toho vyroste, takže vydrž Prťka, vydrž. A cpi jí k tchýni častěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.2.15 23:06
@Claire00 píše: :D planuji ji dat do skolky uz v roce a pul, jak je to jinde ve svete bezne.

V roce a půl půjde o jesle a ty jsou celkem drahé i městské. Plus to rozhodně není služba dostupná všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

@3HE Probíhá,bohužel…věřím že by to bylo lepší, kdyby na chvilku usnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660

Držím palce a přidám jednu radu z vlastní zkušenosti-moc si toho radši neplánuj, s dítětem to někdy prostě nejde. :lol: To, v kolika letech půjde do školky těžko ovlivní povahu, možná jen některé návyky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318

@terinka4444 fuuj… bliti obecne nesnasim.
Nedivim se ze si to nedala.

Hlavne at je mrne ok :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.15 23:07
@subsomi píše:
obdoví vzdoru je typický projev pouze českých dětí a všude jinde ve světě děti ve 2 letech říkají prosím maminko, děkuji maminko, ano maminko splním co si přeješ

a to jen některých dětí :mrgreen: Claiřino dítě bude po vzoru zahraničí andílek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
@subsomi píše:
obdoví vzdoru je typický projev pouze českých dětí a všude jinde ve světě děti ve 2 letech říkají prosím maminko, děkuji maminko, ano maminko splním co si přeješ

Všude jinde na světě jsou děti příšerně rozjívení spratci, akorát se nad tím nikdo nepozastavuje. Berou to jako normální. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
@dendule4 píše:
@3HE jako jo hraje si tam, ale ne neleží :nevim:

Však nemusí ležet, jestli zlobí z přetažení (nebo se to přetažením zhoršuje), tak jde o to, aby byla chvíli v klidu - ve známém prostředí, bez spousty rušivých podnětů, na omezeném prostoru. Klidně bych jí tu pohádku pustila na gauči v obýváku nebo v jídelní židličce, pokud se z ní nesápe ven, já to tak taky dělám. Zkoušela bych, i kdyby pro začátek těch 10 minut, třeba se to časem prodlouží. A nebo holt po krátkých chvilkách víckrát za den, když uvidíš, že začíná být unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.2.15 23:09
@Fíková píše:
Jj, moje dítě už podle mně do tý školky fakt potřebuje. Evidentně mě má plný zuby. :mrgreen: Občas se na hřišti přifaří k jiné mamince s dětma a mě posílá pryč a to nemluvím o těch scénách, když pro ni přijdu do školky (chodí na jedno dopoledne v týdnu). :roll: To opravdu náladu nepřidá a já čekám, kdy mě přijde prošetřit sociálka. :roll: :lol:

no ja mam doma jeste 14m tygrici. takze u nas nehrozi, ze bych si s malym mohla treba malovat, modelovat atd. v podstate kdyz jsou oba kolem, tak nemuzem skoro nic, protoze bud ta mladsi se po nem sape a chce mu vzit, co zrovna ma (treba si pastelkou vypichnout oko) nebo on me taha od male, pripadne ji odstrkuje - nejlip pryc z pokoje. v podstate akorat nonstop resim krizove situace, nekdy mi visi kazdy na jedne nohavici a kazdy chce neco jineho.
takze starsi ted zkousi skolku (waldorfskou, soukromou, je jich 8 na 1,5 cuitelky) na 4hod denne, ja se dopoledne plne venuju male, odpoledne se vic venuju starsimu (mala pul odpoledne prospi a ja nemusim uz nic delat, protoze hotovo mam za jeji dopoledni spanek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974

@terinka4444 Fajn je sajrajt na vlnu a hedvábí z DM. Nanesu na hadr, vydrhnu a koberec je jak novej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

@Kassy děkuju,budu to zkoušet víckrát za den, třeba to alespon trochu pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.2.15 23:10
@subsomi píše:

hehe to se s dvojkama odstehuju na slovensko. (taky svet, zahranici ne?)

Protoze na vzdor u dvojcat se obzvlast tesim i proto, ze ten prvni bude mit ve dvou letech dvojcat,4,kdy je udajne nejlepsi obdobi pro druhe obdobi vzdoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí