Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga tak si dojdi na policii podat přihlašku hned a pak si dojdeš vyzkoušet střelbu. Mě teda před 6 lety nabídli termín za 14 dní, zda už nechci jít. Já už jsem to uměla tak jsem šla.
@rainucha rozdíl B a E je v nákupu střeliva, u B nemusíš ukazovat průkaz zbraně, prodají ti střelivo jakékoliv. A s E bys správně neměla brát na střelnici někoho kdo nemá zbroják. S B můžeš. Jinak ty sama můžeš samozřejmě na střelnici i s E, dokonce můžeš jít i s nabitou zbraní.
@Aspera
Super, díky, tak já budu chtít určitě obě, když už se k tomu jednou odhodlám ![]()
@Aspera děkuju ![]()
já se bojím, že na to budu potřebovat víc času, aby to bylo fakt na jistotu a nebyla to ostuda. Mám z toho docela velké obavy
…
@tomas1971 copak, nemáš s kým chodit na střelnici tak lanaříš? ![]()
Ahoj, ještě jeden možná hloupý dotaz - dá se střílet s dlouhýma gelovýma nehtama?
nebo to překáží?
Dík. M.
@Malaga dle mě dá, ale sama mám nehty krátký. Nevím čemu by mohly vadit. Možná budeš mít problém při rozebírání zbraní, na to to asi nebude to nejlepší.
@Aspera já jsem si to myslela, že se mi při tom rozebírání budou plést…
zatím je nemám, ale dlouho o nich uvažuju, no tak nebudou ![]()
děkuju
Když nebudeš mít pistoli, ale revolver, tak můžeš mít i dlouhý nehty
![]()
@tomas1971 díky za info, asi si raději nechám jen ty svoje pazourky ![]()
@tomas1971 tak tady jde hlavně o zkoušky a tam bude mít s největší pravděpodobností na rozborku pistoli. ![]()
Jasně, ale stačí zajít někam na střelnici a určitě se najde někdo, kdo ji ten základ naučí. Budeš rozebírat pistoli a dlouhou malorážku. je to jednoduchý. netřeba mít strach
![]()
@tomas1971 no ten právě mám ![]()
jediný volný termín před změnou legislativy je na 5.6. a já nevím, zda budu schopná to dát. Otázky jo, ale praktickou… té se opravdu bojím.
@Malaga fakt se neboj, praktickou dáš. Pokud bys šla na zkoušky v srpnu, kolikrát bys šla na střelnici, jednou, stejně jako teď. Najdi si někoho, kdo ti půjčí zbraně, z kterých se střílí na zkouškách, jdi si to vyzkoušet a uvidíš, že to jde. A pokud si už někdy střílela a víš základy bezpečnosti, tak se fakt ničeho neboj.