Žebřiny a 2,5 leté dítě - co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
27.9.17 14:20

Když nebudou žebřiny, může lézt po něčem jiném, co na lezení není ani určeno a může tak být mnohem nebezpečnější. Kluci teď mají v pokoji horolezeckou stěnu až ke stropu. Mladšímu jsou teda už 4, ale stěnu máme až teď z důvodu, že dříve se k výrobě manžel nedokopal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
27.9.17 14:27

@Alyss1 A co se da poridit domu diteti, aby si posililo bricho? Jeden typ prave zebriny jsem dostala od jedne maminy, ze si na tom jeji holcicka posilila bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.9.17 14:36

Tak zrovna sedy lehy u zebrin/na zebrinach jsou uuuplne ten nejhorsi cvik na bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
27.9.17 14:41

@Adelka951 No, když to je právě asi zdroj mého dilema. Žebříky na hřišti a tak, to zvládáme v klidu, na klouzačce jo ani nemusím kontrolovat… Ale ty žebřiny mi pořád přijdou jako ještě vyšší level. Jak říkám, mám z nich respekt odjakživa. Ale děkuju, právě protichůdné názory taky potrebuju:?

Fakt taky je, že krom školy jsem je v domácnostech taky zažila tak, jak píše @unuděná

• Citovat
  • Upravit
7974
27.9.17 14:43

A on je zvyklý na žebřinách cvičit? Jako my je doma taky měli, ale s nima taky drezůru by Koch :mrgreen: Naše děti by se na ní zahubily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
27.9.17 14:44

@e008 proč by si tak malé dítě mělo cíleně posilovat břicho?

• Citovat
  • Upravit
3739
27.9.17 14:47

Já si myslím, že tchyně má super nápad. lepší žebřiny než bakelitové nesmyslné hračky. A navíc ty žebřiny se nemusejí kompletovat až ke stropu, ale zkrátka do jaké výšky chceš a šprušle třeba přidat, až povyroste. Dole bych dala žíněnku nějakou byl by to masakr. Tomu dítěti bych sama záviděla. Moje dítě se věnuje lezení jako koníček a kdyby měla v pokoji žebřiny, tak ani nepotřebuje postel. Zavěsila by se na nich a spala. Je to perfektní pro děti, posílí si celé tělo, nehrbí se, mají pevná záda, ramena…prostě super věc, která moc nestojí, nic nežere a udělá obrovskou službu. Vždyť už děti lezou po prolízkách venku a pod. Klidně ať se tchyně realizuje. švihadla, kola, balóny, bedec, tenis, koloběžky, brusle, hokejky, skejty…to jsou všechno nejlepší dárky. Dárky pro sport. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.17 14:49
@AliTad píše:
Když nebudou žebřiny, může lézt po něčem jiném, co na lezení není ani určeno a může tak být mnohem nebezpečnější. Kluci teď mají v pokoji horolezeckou stěnu až ke stropu. Mladšímu jsou teda už 4, ale stěnu máme až teď z důvodu, že dříve se k výrobě manžel nedokopal.

Za mě pokoj snů!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
27.9.17 14:55

@kontramatka eh, a já někde tvrdím, že mu místo žebřin má pořídit sadu mluvících želv z plastu? :). Já dokonce s většinou toho, co jsi napsala, i souhlasím, akorát ten věk mi tam úplně nesedí. Ale fakt je, že bych jí mohla navrhnout alternativu v podobě trampolíny, tu stejně chceme pořídit :think: Syn ji zná úplně od malička a miluje ji…

• Citovat
  • Upravit
4400
27.9.17 15:00

@elibro Napr. moje dite ma slabe bricho, aby mi nekdo uveril, musela jsem zmenit pediatr a ten to videl hned. Bohuzel v roce a pul s tehotnym brichem se mi s nim vojtovka necvicila nejlip. Ted mame hypotonicke mimco a dalsi problemy, cvicim s nim vojtovku a na druhe dite proste cas neni. Nekdo mi ty zebriny doporucoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.9.17 15:00

Neverim ze dite ve veku 4 let na nich bude cvicit. Jo parkrat na to vyleze ale co pak? Vzdyt se na nich nic delat neda. Krome cviceni ale to jsme vekove jinde. Zebrik k prolezacce je neco jineho. Myslela bych si ze ho to belmi brzo omrzi a bude z toho vesak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
27.9.17 15:03
@elibro píše:
@kontramatka eh, a já někde tvrdím, že mu místo žebřin má pořídit sadu mluvících želv z plastu? :). Já dokonce s většinou toho, co jsi napsala, i souhlasím, akorát ten věk mi tam úplně nesedí. Ale fakt je, že bych jí mohla navrhnout alternativu v podobě trampolíny, tu stejně chceme pořídit :think: Syn ji zná úplně od malička a miluje ji…

A já snad někde tvrdím, že ty tvrdíš? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
27.9.17 15:04

@e008 hm, to bych se bála, že se váhou vlastního těla maximálně tak pochroumá… Ale nevím, jsem laik:) To by bylo zajímavé probrat s nějakým fyzioterapeutem, kdybychom tu někoho takového měli:)

• Citovat
  • Upravit
2202
27.9.17 15:11
@elibro píše:
@kontramatka eh, a já někde tvrdím, že mu místo žebřin má pořídit sadu mluvících želv z plastu? :). Já dokonce s většinou toho, co jsi napsala, i souhlasím, akorát ten věk mi tam úplně nesedí. Ale fakt je, že bych jí mohla navrhnout alternativu v podobě trampolíny, tu stejně chceme pořídit :think: Syn ji zná úplně od malička a miluje ji…

Ortopedka, co jsme k ní chodili, vždycky rozhlašovala v čekárně, že dítě do 8let nemá na trampolíně co dělat, že si ničí klouby a pak k ní chodí v 18ti letech s bolestmi. Dítě na trampolínu pustím, ale domu jsem ji nechtěla.
Jinak s těmi žebřinami bych taky ještě nějaký rok počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.9.17 15:21

Lezeni je moc dobre. Stridani prava ruka leva noha velmi dobre posiluje brisni svaly. Nicmene jak jsem psala vyse - mit moje dite doma zebriny tak na ne parkrat vyleze a pak uz ne. Nemelo by duvod proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová