Žebřiny a 2,5 leté dítě - co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
29.9.17 14:47
@elibro píše:
@kontramatka no, lehce to tak v tom porovnání „žebřiny lepší než bakelit“ vyznívá:D

to nechápu z jakého důvodu. Copak jsi tu někde propagovala bakelit? Napsala jsem že cokoliv k pohybu je lepší než plastiková nesmyslná hračka. :nevim: Jak ti mohlo vyznít, že jsem tě nařkla z bakelitování? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
29.9.17 15:16

@kontramatka víš co, nechme to plavat. Prostě mě to tak vyznělo, že to trochu ženeš ode zdi ke zdi, ale ani na začátku mi to nepřišlo až tak strašně zásadní. Tak řekněme, že jsme se „ztratily v překladu“ i bez překladu :). Že jsou pohybové hračky lepší, než plastikové ptákoviny, na tom se shodneme. Pro mě největší zlo teda představují takové ty jakože rozvíjející umělohmotné uječené hračky á la Fisher Price, to už stokrát radši koupím obyčejné autíčko :).

• Citovat
  • Upravit
3739
29.9.17 15:21
@elibro píše:
@kontramatka víš co, nechme to plavat. Prostě mě to tak vyznělo, že to trochu ženeš ode zdi ke zdi, ale ani na začátku mi to nepřišlo až tak strašně zásadní. Tak řekněme, že jsme se „ztratily v překladu“ i bez překladu :). Že jsou pohybové hračky lepší, než plastikové ptákoviny, na tom se shodneme. Pro mě největší zlo teda představují takové ty jakože rozvíjející umělohmotné uječené hračky á la Fisher Price, to už stokrát radši koupím obyčejné autíčko :).

Máme to hozené úplně stejně. Piští to a dítě stejně nerozumí, co to na něj vřeští (tvary, barvy…)
Já jsem hodně kupovala dřevěné hračky a obě děti je měly moc rády. Teď už je schovávám dalším generacím. Miluju když tcháni sundají staré hračky z půdy a jsou tam skutečně skvosty, které se dnes najdou už jen v muzeu hraček. Takže takové radosti schovávám teď i já. Doufám, že je za ta desetiletí pak najdu :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80470
30.9.17 16:16

Náš vnuk - už druhák - objevil u nás poklad. Kdysi dávno jsme potkali u nás na malé vsi výrobce dřevěných hraček. Takovou tu klasiku, kočárek s miminkem, panenky, koníky na kolečkách, husary a tak. Nádherné, soustružené, ručně omalovávané. Kupovali jsme to dětem. A protože jsou krásné, i když dost bez koleček, schovali jsme je. A on je našel. Kam se hrabe cokoliv jiného. Pokaždé je vytáhne, oči jak žárovečky. Ted se chystají je spravovat.
Jo a žebřiny bych koupila, proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová