Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Včelička992 píše:
ja tuto zeleninu nejim vubec a bylo to prvni smoothie, ktere jsem mela, tak jsem si myslela, ze by to mohlo byt z toho. Pry tato zelenuna hodne cisti telo apod. Ale asi je to vazne blbost. Akorat je to dost divne, ze z niceho nic takova zmena menstruace.
No já si myslím že to na to vliv nemá ale taky neříkám že to nemůže být pravda ![]()
Ahoj, k tematu nic nemam, netusim jestli a jaky by to mohlo mit vliv, ale vternu se s dovolenim s otazkou. Zrovna dneska jsem premyslela, ze bych si zitra na cesty udelala smothie z avokada, jedu uz ve ctyri rano, tak abych nebudila cely barak, chci udelat uz vecer. Ma otazka zni, prezije to noc v lednici? Nebo je avokado potreba udelat vzdy cerstve? Vzhledem k tomu, ze pomazanka se musi snist hned, jinak hnedne dost vaham co to udela. Z repy, mrkve a podobne zeleniny delam klidne vecer dopredu a konzomuju rano a v pohode. Mate nekdo zkusenost? Dekuji ![]()
Menstruaci může ovlivňovat hodně věcí, já jsem třeba náchylná i na takové věci jako například změna stravy nebo prostředí (doma pravidelná, na dovolené nepravidelná menstruace apod.),občas dokonce i náhlé velké změny počasí
každopádně to může být i stresem, nemocí… Každá ženská to má jinak. ![]()
.
Příspěvek upraven 30.05.20 v 16:27