Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1
já to tam mám prošlý, i jsem mluvila se starostama… tak jakous takous představu mám ![]()
@marye
tak já je taky shrnu
bobo - sebestředná krá..
franz - plácá a je modrej
roithová - ať radši zůstane, kde je
dienstbier - sympaťák (nebo jinými slovy - zatím se nevybarvil
), škoda, že nebyl v duelech se zemanem před první volbou, protože by na něj tahal na plnou pusu jednu aféru za druhou
fischer - mám ho v šuplíku b. b, důkazem je toto pidi video http://www.youtube.com/watch?…
fischerová vypadala, že je to taková dobrá, čistá, naivní bytost. Jenže se mi znechutila, protože si nestojí za svými vlastními výroky, nejdřív se raduje, pak zas tvrdí, že to není pravda. Tohle fakt ne! ![]()
@Kallkapa ale tak nelíbí se mi
jen se mi líbí víc než ostatní kandidáti muži ![]()
@kaminky píše:@Kallkapa ale tak nelíbí se mijen se mi líbí víc než ostatní kandidáti muži
A tak to zas jo, je hezčí o nějakých 40 let
![]()
Teda mě někdo v debatě říct, že jsem degen, tak ho pošlu někam. Ještěže se Karel udržel, jinak by se snížil na jeho úroveň. Nejhorší je, že spousta lidí se tomuhle stylu bude smát a ještě ho plácat po rameni, jak mu to nandal.
Jinak žiju v Žatci, což byly ještě Sudety a nemám to daleko na Doupov a to jsou vesnice duchů. Je to zajímavý se tam procházet, ptž jsou mnohde ještě nápisy, ale člověka zamrazí. Nejvíc mě láká přímo Doupov, ale tam už je to stejně všechno rozbombardovaný ![]()
@Kallkapa náhodou se krásně směje ![]()
http://img.aktualne.centrum.cz/…rozhovor.jpg
@Ariadne tak jasně, Zeman = stoka, bahno, žumpa. Bezcharakterní hulvát, jsme pro něj všichni pitomci a dobytek. Takže mám jít jako pitomec a dobytek k volbám a dát mu hlas? ![]()
Neštítí se ponížit kdykoliv jakéhokoliv slušného člověka. Je negativní a nesnesitelný. Uráží taky hlavně novináře a moderátory a jestli vyhraje, tak si to s ním užijou, že na to nezapomenou. ![]()
Je o trochu mladší než Schw. a nemumlá, ale zas si říkám, že ho taky může kdykoliv klepnout. Ve své vládě (a i v době, kdy NEbyl přímo premiérem) měl kolem sebe samá „zvučná jména“. 10 let hrál divadlo, že je mimo politiku a aktuálně průšvih nemá jen proto, že není zrovna u moci ![]()
Navíc ho podporuje Klaus, který se teď vytasil s amnestií a v minulosti s privatizací a mezitím s hromadou jiných lumpáren. Dost se snaží, takže mu evidentně o něco jde, protože pro Zemanovo modré oči to určitě nedělá ![]()
Příspěvek upraven 19.01.13 v 11:49
@kaminky Musím teda říct, že přehodnocuji svůj dřívější názor, že ať už to dopadne jakkoliv, tak pozitivní je, že horší než teď to už být nemůže. Může. Ten MZ se snad snaží v té aroganci a narcismu toho VK překonat či co… ![]()
Fakt je mi z toho smutno a vážně uvažuji o tom, že k volbám nepůjdu. ![]()
No já si myslím, že i když Karel huhlá - a kolikrát mě to uspává, protože mu je špatně rozumět, tak je to pořád lepší aby byl prezidentem on protože je to sečtělej a rozumnej člověk, jen se bojím toho aby se nenechal ukecat od ostatních. Zdá se mi, že dá hodně na slovo druhých a hlavně ten Kalousek, ten mu akorát kazí jméno a šance. Hodně lidí je tady na Kalouska a Nečase přímo alergických a jdou volit Zemana, jen kvůli tomuhle
a protože týhle vlády mají plné zuby - takže se obávám, že si budeme muset zvyknout na fotku Zemana ve školách…
@Wiolla no.. jenže jeden z těch dvou to BUDE!!
Už za týden. A já se toho bojím. Zeman je pro mě naprosto neakceptovatelný. A představa, že sedí na hradě žumpa, se mi úplně příčí.
Schw. dělá takové hloupé chyby, občas nešťastně plácne pitomost, ale zas jí převáží hromadou perel, tak přivírám oči
chová se slušně, neklesá do politického bahna, je známý a uznávaný zahraniční politik.
Taky není ideální, ale musím uznat, že má těžší pozici než Zeman, protože musí hájit hříchy současné vlády, při kampani normálně pracuje na mzv a nemá na ni tolik času jako zeman, musí hájit své jméno, svou emigraci, svou vadu řeči a snažit se to převážit přednostmi.
Já pořád moc nemůžu pochopit, když jde někdo volit Zemana KVULI Kalouskovi…tak co to jako má za význam? TOPka je bez Karla nevolitelná, takže nejdýl za 17 měsíců půjdou od válu i s Kalouskem. Pokud by byl Karel fakt tak blbej a Kalouska si na Hradě nechal-tak jako co by tam dělal? Ohaře, jakýho dělá Hájek a Jakl Klausovi? No fajn, ale ti jsou akorát pro smích, moc nemá žádnou.
No ono se za ty roky toho změnilo víc, než jen sudety, prostě jde jen o tok doby. Žiju v bývalých sudetech a hospodářsví tady zaniká až poslední roky, bo zemědělsví jde do kopru a není to vina sudet. Mohla bych stejně, jak je v odkazu na článek vyprávět to, co jsem slyšela od druhých. Jenže stejně tenkrát, tak i dnes, jsou lidé, kteří mají na jistá období jiné vzpomínky. Znala jsem rodinu(německou),která se zlobila, že nestihla odsun, bo pán byl v ruském zajetí a vrátil se pozdě, takže odsun už nebyl možný. Nepřála bych nikomu slyšet to, jak mluvili. Hrůzou mi stávaly vlasy na hlavě. Nenáviděli čechy, přáli si návrat nacismu, no hrůza. Takže za mě byl odsum jediná možnost, jak udržet repupliku relativně v klidu a míru.
@Alčák1 tak nějak… A ten kalousek mu to akorát kazí. Viděla nějakou starší debatu zemana s klausem a tam kalouska snad hájil a taky teď koluje tohle foto zemana s kalouskem..
http://thi.uloz.to/….800x600.jpg
Lež a dezinformace jsou pro něj normou. Tváří se, že jeho špinavou minulost odvál čas… Přitom lidi ho měli dost. Copak se to jeho žvanění dá poslouchat furt? A ty věčný urážky všech, zatímco on je vševěd.
@kaminky Upřímně řečeno, existuje ideální člověk? To by už asi nebyl člověk. Nikdo není bez chyby. Myslím si, že tyto volby ukážou, jestli převáží slušnost nebo primitivismus českého národa.
@bamba píše:
No ono se za ty roky toho změnilo víc, než jen sudety, prostě jde jen o tok doby. Žiju v bývalých sudetech a hospodářsví tady zaniká až poslední roky, bo zemědělsví jde do kopru a není to vina sudet. Mohla bych stejně, jak je v odkazu na článek vyprávět to, co jsem slyšela od druhých. Jenže stejně tenkrát, tak i dnes, jsou lidé, kteří mají na jistá období jiné vzpomínky. Znala jsem rodinu(německou),která se zlobila, že nestihla odsun, bo pán byl v ruském zajetí a vrátil se pozdě, takže odsun už nebyl možný. Nepřála bych nikomu slyšet to, jak mluvili. Hrůzou mi stávaly vlasy na hlavě. Nenáviděli čechy, přáli si návrat nacismu, no hrůza. Takže za mě byl odsum jediná možnost, jak udržet repupliku relativně v klidu a míru.
No vidíš a pro naši rodinu by byla zase katastrofa návrat bolševismu. Dost nám ublížili, ale to je na dýl.