Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
18.1.13 13:02
@marye píše:
Božena? :)

Tak ta by to asi taky dělat nechtěla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3270
18.1.13 13:03

@yum-yum26 no vida…čím třeba ti byl nesympatický? jnak tedy 100% souhlas s tím co píšeš o Ebenovi.Teda…ten by nám ostudu nedělal…ale holt politika není jeho kobyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.13 13:03
@yum-yum26 píše:
Tak ta by to asi taky dělat nechtěla :mrgreen:

krom toho její pověst taky nebyla z nejlepších 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
18.1.13 13:06

@jitkabokule Ne, víš, to je takový dojem z něho, čistě jen sympatie-nesympatie. Já jsem tehdy končila školu, tak jsem to ani nijak neprožívala, ale jednou jsem ho potkala s manželkou, byl ve stejné restauraci jako já s kamarádkou, stůl vedle. Jeho chování bylo takové ledové, nepříjemné, prostě mi neseděl. Klause také nemusím. Rozhodně není můj favorit. Takže to fandila jsem měla dát spíše do uvozovek :).

• Citovat
  • Upravit
3270
18.1.13 13:07

Tak to vidíte…nikde žádný kvalitní dobrovolník na tak super vysoký post :lol: :lol: už nám tedy zbývá jen třeba Iveta Bartošová nebo Michal David :lol: :lol: :lol: to by byl úlet :lol: :lol:
pardon že to zlehčuju, ale mi to tak skočilo do hlavy ani nevím jak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.1.13 13:07
@marye píše:
Božena? :)

Ne, tu opravdu nemyslím :lol:

• Citovat
  • Upravit
31386
18.1.13 13:08
Hm, to mi bylo hrozně líto, když s tím sekla. Možná jsme teď nemuseli rozmýšlet a už mohlo být po volbách :)
@Naima píše:
Němcová
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
18.1.13 13:09
@marye píše:
krom toho její pověst taky nebyla z nejlepších 8)

No, tak to by ani prezidentkou být nemohla, však ona žádná světice nebyla, hm, když se nad tím tak zamyslím, ta by taky neprošla morálním sítem :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14552
18.1.13 13:38

Jen k panu Švejnarovi, já si ho jako ekonoma hodně vážím a jako kandidát by se mi také zamlouval. Jen takové zamyšlení: také žil hodně času v zahraničí, odešel s rodiči v roce 1970 (bylo mu 18let), vystudoval, co se dalo. Za jeho života byl členem také kde čeho, nebo založil kde co - všechno důležité funkce. To nezpochybnuji. Jen ta paralela s KS tak trošku. Karlovi je vyčítáno, že žil dlouho v Rakousku (ač odejít byla rodina vlastně nucena), Švejnar byl také dlouho v zahraničí (jestli rodičům byl odchod nabídnut nebo se sami rozhodli, to nevím). Vrátil se v roce 1990 a dodnes je v zahraničí velmi často. Jen, že jednomu je vyčítáno, druhého byste brali. Samozřejmě oba mají rozdílné osudy a životní pout za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.13 13:43
@Naima píše:
Ne, tu opravdu nemyslím :lol:

vysvětlený vtip přestává být vtipem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.1.13 14:00
Eliška Wagnerová
@jitkabokule píše:
Tak schválně holky KDYBY JSME SI MOHLY VYBRAT ČLOVĚKA kdo by to byl? Kdo by se ve vaších očích 100% hodil coby náš prezident? Nemusí to být nikdo z těch co kandidovali..nějaký váš soukromý tip???
já sama přiznám že mě nikdo nenapadá. :oops: :oops: :oops: jen samí divňousi :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.1.13 14:08

Vaclav Moravec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a ja nevolim ani jednoho zeman se mi nelibi a knize bude skakat jak kalousek piska. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
18.1.13 14:24

Ach jo, pořád se tady nějak zapomíná, že pan Zeman „stvořil“ Grosse, Špidlu, Sobotku… Takže je důležité si uvědomit, s kým pak bude navázán kamarádšoft…Vždy se něco nebo někdo najde, kdo si vzpomene, že…

• Citovat
  • Upravit
14335
18.1.13 14:41

@Miriska vidíš a přitom na mě působí každý jinak..
Přijde mi, že ten Švejnar se o naši republiku zajímal hlouběji a hlavně co seděje u nás doma - ekonomika..
Nejsem si jistá smaozřejmě, ale s KS mám dojem, že spíš vystupuje pro lidi v zahraničí, ale že o naší republice ví prd.. co se v ní děje, problémy v ekonomice a tak..
Ale říkám.. opravdu nevíme koho..
Zase na KS se mi líbí, že jsem ho nikdy neviděla být nějak sprostý, vždycky má určitou uroveň… ale asi to neni všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.1.13 14:42
@marye píše:
vysvětlený vtip přestává být vtipem ;)

Máme tu modlící se smajlík :roll:?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...