Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaIrena píše:
@kaminky Upřímně řečeno, existuje ideální člověk? To by už asi nebyl člověk. Nikdo není bez chyby. Myslím si, že tyto volby ukážou, jestli převáží slušnost nebo primitivismus českého národa.
chápu dobře, že z tvého příspěvku vyplývá:
volič Schwarzenberga = slušný člověk
volič Zemana = primitiv???
to snad ne
Nepochopila jsem výrok knížete, že by se mělo něco vracet, ale aspoň mě se jeho výroky jevili tak, že odsun byl nespravedlivý a že bysme se měli němcům omluvit.To samé Mašínové, způsob, který zvolili k odchodu z republiky byl šílený, zabili táty od rodin, kteří jen plnili rozkazy.Dnes bysme ty vrahy měli dekorovat vyznamenáním a uctívat je jako hrdiny. Ztoho je mi na
.
@MartinaIrena Ale bolševismus se už nevrátí a nevím, co pro náš národ bylo horší, ale myslím, že mnohem víc jim ublížil fašismus. Aspoň většině.
@marye píše:
chápu dobře, že z tvého příspěvku vyplývá:
volič Schwarzenberga = slušný člověk
volič Zemana = primitiv???
to snad ne
@elanaa Pamatuju si, že po prvním kole se řešilo v jakém duchu se ponese dalších 14 dní a hned na začátku jakýsi politolog a novinář prohlásili, že Zeman bude útočit na nedostatky, původ Karla a bude jen na Karlovi, jestli se do tohodle nechá vtáhnout a bude mu oplácet stejnou arogantní, neurvalou mincí.
Jak je vidět po týdnu, tak se nenechal a odpovídá mu normálně. Bohužel mi to tak přijde, že ti, co budou sedět každý den ve čtvrté cenové a lemtat 10.pivo, tak se zasmějou „bodrému stylu Miloše“ a nepochopí vůbec nic. Pak si dojdou k urnám a řeknou si, jak to tomu knížecímu paprikovi nandali
a poznamenají něco k tomu, ať si táhne do Rakous nebo alespoň ke Kalouskovi
Jak je vidět po týdnu, tak se nenechal a odpovídá mu normálně. Bohužel mi to tak přijde, že ti, co budou sedět každý den ve čtvrté cenové a lemtat 10.pivo, tak se zasmějou „bodrému stylu Miloše“ a nepochopí vůbec nic. Pak si dojdou k urnám a řeknou si, jak to tomu knížecímu paprikovi nandalia poznamenají něco k tomu, ať si táhne do Rakous nebo alespoň ke Kalouskovi
jo, vidím to úplně stejně. Člověk se až diví, kolik je v našem národě najednou vlastenců a uvědomnělých zastánců čisté krve, kterým by vadila Němka na Hradě. Snad ještě víc, než když hokejistí přivezou zlato.
Tak tady je to video, je z let vlády zemana s klausem. Doporučuju. Tehdy to vyznívalo všechno jinak, než jak se to dnes podává. Jestli nechcete pouštět celé, tak od cca 35. minuty padlo jméno Kalousek. Ale hlavně jde o to, co se v té diskuzi řešilo.
http://www.ceskatelevize.cz/…11033100727/
@bamba říkáš to samé co schw. - dle něj se zas nevrátí nacismus a ani němci do sudet a ani si nemyslí, že by se čr měla usmiřovat, jestli sis rozklikla ten odkaz, máš to tam černé na bílém. Zeman překrucuje a dezinformuje cokoliv, kdykoliv, jakkoliv.
Jestli to nebude tím, že prý mají Češi německý antigen od dob 30leté války ![]()
@Ariadne píše:
Jestli to nebude tím, že prý mají Češi německý antigen od dob 30leté války
To radši toho šišlavce knížete, než nemožného opilce s kamenným xichtíkem
@Anonymní píše:
Neboj, čekají nás daleko horší věci…
Asi tak…Amnestie je teprv začátek
@elanaa píše:
Ne samozřejmě doslova…ale ta kampaň obou těmto vývodům prostě nahrává. Jeden kandidát (a jeho nohsledi, mj. náš současný prezident a jeho žena) útočí na nejnižší pudy obyčejných lidí, snaží se vyvolat agresi proti druhé straně, útočí a uráží (degenerovaný rod, sudeťák…copak toto patří do prezidentské debaty?), druhý kandidát blazeovaně mlčí, občas pronese něco o dvou slovech, čímž druhého ale odrovná, snaží se vést kampaň pozitivní a ve slušném duchu, takže já se ani nedivím, že to plno lidí vnímá takto. Jsou to ale samozřejmě spíš voliči KS a ti, kteří se k němu lehce přiklánějí, protože voliči MZ se ukázali v poměrně repre vzorku včera v té debatě-banda tupounů, co si přišli zadupat a zařvat Zéééman na Hrad. TUTUTUNelze házet do jedno pytle, ale ten rozdíl tam snad cítí každý trošku vnímavý člověk.
kampaně nejsou úplně košer. on prostě vede kampaň takovým způsobem, který mu může pomoci k vítězství. neříkám, že s tím souhlasím. ale mně se taky nelíbila Schwarzenbergova kampaň před prvním kolem, která zmasírovala mladé lidi a spoustu nerozhodnutých. smiřte se s tím - tohle je regulerní boj, v němž každý užívá jiné zbraně. o voličích to zase tolik nevypovídá. víc o nich vypovídá tahle diskuse. závěry by se vám taky nemusely až tolik líbit… ![]()
Příspěvek upraven 19.01.13 v 12:58
@Ariadne No pane jo, jestli mají voliči K. S. stejné smýšlení, jako ty, tak potěš koště. Víš, ono není všechno tak jednoduše černobílé, jak jsi to popsala. Nejsou jen „aristokrati“ nebo lidi čtvrté cenové lemtající pivo. Mezi tím je hooodně široká škála těch ostatních. A řadit někoho někam na dno společnosti jenom proto, že má své důvody, proč nevolí K. S., to by těch uvědomělých a inteligentních voličů nemělo být hodno. Sama ho tedy volit budeš, zařadila sis tedy sama sebe do „té lepší poloviny“, ovšem tvůj příspěvek hovoří o něčem zcela jiném. Já budu například volit Zemana a rozhodně si nemyslím, že patřím do čtvrté cenové. Jen jsem si prostě zjistila všechny dostupné informace a zvážila dle vlastního rozumu, co je pro mne přijatelnější. A ačkoli si myslím, že pan K. S. je bezesporu slušný člověk s noblesou, jako prezidenta ho prostě nechci. U Zemana mám problém s jeho často až nevhodně peprným vyjadřováním, dle mého názoru by v tomto směru měl dost zbrzdit, přesto je mi názorově blíž. A o tom to je. Každý to cítíme nějak a máme demokracii, abychom se mohli dle svého vyjádřit. Ty obdivuješ šlechetnost pana K. S. a kritizuješ chování M. Š., ale sama se ve skutečnosti svým vyjadřováním a přístupem řadíš spíš k tomu M. Z.