Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaIrena jo, podporovatelé to píšou moc hezky. Ale je jich hrstka…volit budou hlavně ti křiklouni, co jsou teď coby Zemanova klaka na Primě a co si tam přišli zařvat jako na fotbal ![]()
@elanaa A to je právě o té morální krizi…je mi z toho fakt smutno.
@MartinaIrena mě taky. A teď Benešovy dekrety, hurá. Nikdo o tom nic neví (teda, skoro nikdo, ale ruku na srdce, kolik z nás-včetně mě přiznávám-o nich ví něco jinýho, než že začínají na B a mají dvě slova), ale všichni na ně teď budou odborníci, protože Miloš jim to dneska moc hezky vysvětlil.
@Silky123 píše:
Ach jo, tak mamky, holky, ženy, když vám není jedno, jak to tu vypadá, tak vám vůbec nic nebrání se zapojit do politiky, ne? Začněte na komunální úrovni, třeba budete chtít vystavět hřiště pro svá batolata, čuchněte k tomu, vyzkoušejte si to. Dokázaly to jiné ženy, tak směle do toho… Je to náročné, věřte mi.Je únavné, jak někteří/některé argumentujete. Jsme v demokratickém státě, tudíž mi můžete říct svůj názor, já si ho poslechnu, ale v žádném případě mi nemůžete nadávat do tupců, protože nevolím toho, kdo se vám líbí!!! Začněme s tou demokracií nejprve u sebe, pak můžeme kontrovat ostatní…
Tak to já se budu moct zapojit do komunální politiky, až se jednou zmůžem a přestěhujeme se. V obci, kde žiju, je starostou 28 letý „kluk“, kterého kočíruje jeden vlivný podnikatel, takže se vše točí ohledně zakázek pro jeho firmy. Tady není možný nic prosadit. Ve volbách jsme ho samozřejmě nevolili, ale bohužel starousedlíci nás naplaveninu přehlasovali. Rozvoj obce vypadá asi tak, že byť jsme součástí hlavního města, chybí základní infrastruktura (nákupní středisko, lékárna, bankomat),na pozemku určeném pro dětské hřiště si staví jeden ze zastupitelů luxusní barák. Oficiálně tady žádné stavební pozemky nejsou (navzdory jiným okrajovým částem Prahy) a přesto si náš mladý starosta dnes si staví krásný drahý dům na pozemku v hodnotě cca 4.000.000 Kč a jezdí v novém drahém autě. No, snad se mi poctiví blbci jednou zmůžem na pozemek alespoň 30 km za Prahou a postavíme si něco polovičního.
Mně nevadí kritika
, když je na jisté úrovni a respektuje můj názor. Mně vadí, že budu volit toho a toho a kdo ne, tak je infantilní blbec…
@Kalisek píše:
Nevyjde, pro mě ne. Nevěřím, že někdo takový má dvojníka. Tedy pokud by se nedostal na Hrad Kalousek, ke kterému mám stejný odpor jako ke Klausovi.
Dvojník to asi nebude, ale stejně jako Kalousek, je Zeman velký Klausův kamarád, který by na 100% šel po zvolení v jeho korupčních šlépějích.
Tak ten pan Zeman dnes v duelu…
Myslela jsem, že chce hrát férovou hru ![]()
Volby ukážou, co jsou češi zač ![]()
@jitkabokule píše:
A proč by měla volit Dientsbiera? Copak to s těmi léky není pravda? Plíny nooještě budiž, to se dá nějak přežít když podraží. ALE LÉKY?
![]()
Víš co znám mamin který na ty léky pro děcka ani nemají? Natož pak když omarodí celá rodina.To je SVINSTVO A NE ŽE NE.
Tak ještě jednou. Nemysli si, že Miloš by po zvolení prosazoval levicovou politiku. Umí jen slibovat, ale nikdy sliby nedodrží. A jako prezident může prosazovat 100× nižší DPH na léky, ale vláda jeho veto přehlasuje a basta. Je to navíc už dnes pravičák, kterého kočíruje Lukoil, tedy Rusové a možná se budeme ještě divit kdo všechno. Taky už jsem slyšela názor, že ručičky natahuje nejbohatší podnikatel v zemi Kellner.
Dnešní výstup Zemana byl ostudou člověka. Kam až je Zeman schopen zajít pro hlas lůzy?
A jeho dav řve, nemyslí. Dodnes jsem se domnívala, že je Zeman inteligentní a má přehled, nicméně že je také hulvát a buran, který nám bude dělat ostudu. Věděla jsem, že nás, voliče, nazýval např. dobytkem, urážel novináře, politiky. Věděla jsem, že je kecal, který kecá hlavně proto, že má své žvanění rád. Po dnešku vím, že je to ještě mnohem horší. Jedním slovem stoka.
Pokud vyhraje, máme se všichni na co těšit. Časem je naprosto nesnesitelný.
@bořková mám z výsledku voleb strach, z prezidenta, z lidí..
@kaminky píše:
Dnešní výstup Zemana byl ostudou člověka. Kam až je Zeman schopen zajít pro hlas lůzy?A jeho dav řve, nemyslí. Dodnes jsem se domnívala, že je Zeman inteligentní a má přehled, nicméně že je také hulvát a buran, který nám bude dělat ostudu. Věděla jsem, že nás, voliče, nazýval např. dobytkem, urážel novináře, politiky. Věděla jsem, že je kecal, který kecá hlavně proto, že má své žvanění rád. Po dnešku vím, že je to ještě mnohem horší. Jedním slovem stoka.
@marti81 píše:
Na té placce bylo napsáno Nechci Kalouska na Hradě, viz tento článek:
http://www.reflex.cz/…-tradic.html
Tak tenhle odkaz mě fakt rozesmál, řvu smíchy. Konkrétně tato pasáž:
Psychologicky vzato se S projevuje jako plně genitalizovaný (“psychicky dospělý“) starý moudrý muž, Z pak jako ne úplně zralý starý muž, který prakticky nepřestává ukazovat, že má penis větší než protihráč (S), moderátor Moravec, a samozřejmě také všichni diváci.
Čtu vás, psala jsem jen jednou, nehodlala jsem se tady dohadovat, kdo je lepší, co kdo pro nás udělal nebo neudělal atd.
Ale to, co jsem zhlídla dneska na Primě, je mi fakt na
. Musím napsat sama za sebe.
Jestli se Zeman dostane k veslu, PánBůh nás chraň!
Ještě není všem dnům konec, bude kopat ještě víc. No, to se máme na co těšit, co v další debatě předvede. ![]()
@Silky123 píše:
@MartinaIrenaMně nevadí kritika
, když je na jisté úrovni a respektuje můj názor. Mně vadí, že budu volit toho a toho a kdo ne, tak je infantilní blbec…
Souhlasím. To je u mě postoj nezralého dítěte, který vztekle dupe nožkou, že musí všichni sdílet jeho názor. A jsme zase u té morální krize. Lidi umí být dneska strašně agresivní kvůli blbostem.
@kaminky píše:
Dnešní výstup Zemana byl ostudou člověka. Kam až je Zeman schopen zajít pro hlas lůzy?A jeho dav řve, nemyslí. Dodnes jsem se domnívala, že je Zeman inteligentní a má přehled, nicméně že je také hulvát a buran, který nám bude dělat ostudu. Věděla jsem, že nás, voliče, nazýval např. dobytkem, urážel novináře, politiky. Věděla jsem, že je kecal, který kecá hlavně proto, že má své žvanění rád. Po dnešku vím, že je to ještě mnohem horší. Jedním slovem stoka.
Holky a co tam bylo? Já jsem se nedívala.
@Mišela1 manipulace a ty nejubožejší urážky Schwarzenbergova rodu, rodiny. Zeman těží z toho, že lidé nevědí zhola nic o Mnichovu, Sudetech, odsunu a manipuluje s davy, vyvolává v nich nenávistné pocity a představy fašismu, okupace a s tím se snaží spojit Schwarzenberga, který pouze řekl, že to, co se dělo v minulých dobách, by dnes v Haagu bylo řešeno jako válečný zločin. Ale to je přece pravda! Schwarzenberg dělá chyby, je moc slušný na boj s takovým formátem jako je Zeman. Ale jeden z nich to být musí. A jestli nevyhraje Schwarzenberg, budeme mít za prezidenta sice inteligentního, zato bezcharakterního burana, který poleze na nervy lidem, novinářům i politikům a bude dělat ostudu v zahraničí, protože se chová naprosto nesnesitelně.
Němcům není co vracet, Sudety zmizely, místo vesnic roste tráva. Domy zchátraly nebo se rozpadly úplně. Navíc Schw. řekl již v r. 2010, že: Ministr se nepřiklání ani k tomu, aby český parlament vydal o odsunu nějakou usmiřující deklaraci… http://www.novinky.cz/…zenberg.html
Tady máš zkráceně ten záznam, na iprima je to celé.
http://www.novinky.cz/…enberga.html