Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miriska píše:
Jo a syna se zas reportéři Novy ptali, kolik mají pokojů na OrlíkuA on to počítal a vypadlo z něho, že 7. Tak se divili, jestli jim to stačí. A on: víte, jak drahé je topení?
![]()
To je pravda. Udržovaní toho všeho stojí strašně peněz, je to vlastně taková černá díra a člověk je tam musí cpát horem dolem. Udržovat nemovitosti, hospodařit v lesích, to rozhodně není pro každého. Tomu se musí rozumět. A co to vydělá, to to obratem zas spolkne.
@nestela bylo to roky v tisku, který nikdo nečetl (viz jako důkaz ta citace Zemana, že pro zavedení eura je, kterou jsem sem vložila dnes večer pár stran dozadu, tedy ještě před duelem).
To až teď začátkem voleb byli všichni odborníky na unii a euro. Musela jsem čekat do 17.1.
, než žvanilové konečně slyšeli z úst přímo pana Zemana samotného, že je PRO EU a PRO EURO a že se SHODUJE se Schwarzenbergem i v tom, že naše země není připravena na přijetí eura. A také že je ostuda se mu posmívat za vadu jeho řeči. Za to panu Zemanovi patří velký dík, protože doufám, že to zamezí dalšímu kopírování nesmyslů do diskuzí. Doufám, že se chytli za nos. To samé platí v principu i pro plíny a daně.
@Nelisa píše:
http://www.vyzvatrikralova.cz
Například dopis pana Pitharta, poslední část:
Pokus Klause a Zemana systémově zrušit opozici „opoziční smlouvou“ byl nejzávažnějším krizovým momentem našeho polistopadového vývoje za posledních dvaadvacet let. Vladimír Špidla jim to překazil. Nebudu proto volit Zemana. Soudní sociální demokraté si nemohou počínat jinak. Leda, že by chtěli volit Miloše Zemana jako toho, kdo zcela v duchu opoziční smlouvy střídá na Hradě Václava Klause. Brácha střídá bráchu. A drbou si záda.
Petr Pithart
bývalý předseda české vlády a předseda Senátu
17. ledna 2013
@kaminky píše:
To je pravda. Udržovaní toho všeho stojí strašně peněz, je to vlastně taková černá díra a člověk je tam musí cpát horem dolem. Udržovat nemovitosti, hospodařit v lesích, to rozhodně není pro každého. Tomu se musí rozumět. A co to vydělá, to to obratem zas spolkne.
Souhlasím s tím (pár lesů, luk a lánů také v rodině vlastníme), takže vím, co je to za práci. Mě udivil ten reportér, že se divil, že obývají tak málo místností. V minulosti se prý na Orlíku ani mocn ebydlelo, právě proto, že je to studený zámek. Raději prý bývali na statku v Čimelicích.
Já nechci za prezidenta ani jednoho, říkala jsem že Karel nikdy, ale ted ho budu volit, je to pro mě menší zlo než hulvátský Zeman… tohle nejsou volby do parlamentu, on beztak z pozice prezidenta daně nesníží ani nezvýší, tohle dělá vláda… on má právo jen zákon vetovat, ale veto beztak pak poslanci přehlasují, takže tímhle se člověk řídit nemá…
Prezident má hlavně reprezentovat a to i ve světě, což bude lépe Karel, at už spí nebo huhná, jelikož Zeman je prostě hulvát, který dokáže každého na potkání urazit, odmítne poskytnout novináři rozhovor, jen proto, že se na něj naštval… sakra, jako prezident se nad to musí povznést a mít určité vystupování…
Mám zahraniční vedení… krátce jsme se o tom bavili.. Klause nemají rádi, že nám ve světě dělá ostudu, Zemana neznají (štastní to lidi
), Schwarzenberga znají, prý je ve světě uznávanej, že by bylo fajn, aby on to vyhrál…
P. S. jen na okraj, ve volební kalkulačce mi vyšel Zeman, Karel byl v mínusu… logicky, nesouhlasím s jeho názory, ale nejsou to volby do parlamentu, ale na reprezentativní funkci, proto volím pro mě menší zlo a to Karla… za Zemana bych se styděla víc… i když mám strach, že to vyhraje ![]()
Prezident republiky si NESMÍ dovolit odmítnout zahraničním novinářům rozhovor jen proto, že se urazí. Jeho včerejší vysvětlení v TV, že odmítl proto, že názory cizinců ho nezajímají, je:
edit: měla jsem rozhozené odrážky
![]()
Příspěvek upraven 18.01.13 v 07:52
@Anonymní píše:
Předpokládám, že ho jednou pobírat přestanete a vrátíte se do práce. V to je zásadní rozdíl…
Ten první příspěvek včera večer s těmi léky jsem psala já, nebyla jsem u svého pc takže jako anonym. A NEMYSLELA JSEM TÍM ŽÁDNÉ CIKÁNY. měla jsem na mysli opravdu situaci běžné rodiny kde nemají na rozhazování, pracují a přesto žijou z ruky do huby.NE RODINU SOCIÁLNĚ slabou. a jestli si myslíš že na léky se doplácí těm co to potřebují tak seš vedle jak ta jedle. Vím že ten příspěvek sem nepatří, ale nadzvedlo mně jak někdo může říct že at klidně léky zvednou(ne přesně ale v tomto smyslu)Já sama jsem na rd, chlap vydělává a když jsme onemocněli já i děti tak jen běžné léky antibiotika, sirupy apod byly pěkná pálka. Ano, nakonec jsme ty peníze na to měli, ale jsou mámy který je nemaj a nikdo jim nepřispěje jak si anonymka myslí. A BUDE HŮŘ. ![]()
@jitkabokule Zeman řekl: „Udělám vše proto, abyste vy všichni zchudli,“ uvedl se podnikatelům. Za svůj vzor doporučil Švédsko. „Tam platí podnikatelé hodně vysoké daně, a netvrdím, že je platí rádi, ale vědí, že se jim to jednou vrátí,“ řekl Zeman. Pak dodal, že by rád rovněž snížil sociální dávky. „Tím naštvu příjemce dávek a obávám se, že další voličská skupina už zde není,“ vyjádřil se skepticky ke své prezidentské kandidatuře.
Mohla by sis prosím ještě přečíst 2 mé příspěvky na straně 75 a 76 a dnešní příspěvek @Schnapi na této stránce výše?
No, a staci jedna takovato diskuze a vim, ze uz se do Ceska nikdy nevratim. Protoze ac je to zeme prekrasna, ty lidi bych kolem sebe nesnesla a nikdy to lepsi nebude…
Docetla jsem asi jen do poloviny a je mi celkem jedno, kdo bude prezident (i kdyz bych se klonila k Zemanovi), jen by me zajimalo, ti sebemrskaci, kteri tady tvrdi, jak radi si utahuji opasky, aby se jednou nase (vase) deti mely lepe, opravdu si myslite, ze jednou tuhle hnusnou bandu zlodeju, podvodniku a tunelaru, kteri vedou zemi, vystridaji nejaci mily hodni lide, kteri reknou, tak, uz jsme se uskromnovali dost dlouho, ted nastava ta doba, kdy si budeme zit lepe… Ha ha ha
![]()
Ale vypada to, ze jim opravdu verite… Skoda teto krasne zeme ![]()
Nemá cenu se tu hádat, protože stejně je už tady každý rozhodlý pro svého kandidáta!!A bude ho obhajovat! ![]()
Já budu volit Zemana.
Mimochodem, je to opravdu výborný řečník a dost ho v tomhle obdivuju. Takhle kdybych mluvila u státnic..líbí se mi, že používá dlouhá souvětí a umí si udržet podstatu toho, co chtěl říct.
Karel mluví hodně málo a je v tom slabý..
Na Karlovi mi vadí, že je takový dost laxní, nechá se podle mě dost ovlivňovat a dost si nechá radit od ostatních. Fakt prezidnet s vlastním názorem
Nejvíc mě ale s.re,že se tak upevní pozice TOP09.Ta dala na prezidentskou kampaň další (tuším)3 miliony..Takže Kalousek strašně šetří, ale na kampaň pro svého ŠÉFA má vždycky, tam šetřit nebude ![]()
@jitkabokule píše:
Ten první příspěvek včera večer s těmi léky jsem psala já, nebyla jsem u svého pc takže jako anonym. A NEMYSLELA JSEM TÍM ŽÁDNÉ CIKÁNY. měla jsem na mysli opravdu situaci běžné rodiny kde nemají na rozhazování, pracují a přesto žijou z ruky do huby.NE RODINU SOCIÁLNĚ slabou. a jestli si myslíš že na léky se doplácí těm co to potřebují tak seš vedle jak ta jedle. Vím že ten příspěvek sem nepatří, ale nadzvedlo mně jak někdo může říct že at klidně léky zvednou(ne přesně ale v tomto smyslu)Já sama jsem na rd, chlap vydělává a když jsme onemocněli já i děti tak jen běžné léky antibiotika, sirupy apod byly pěkná pálka. Ano, nakonec jsme ty peníze na to měli, ale jsou mámy který je nemaj a nikdo jim nepřispěje jak si anonymka myslí. A BUDE HŮŘ.
Souhlasím, léky jsou drahé jak pra. e
My teda nejsme téměř nemocní, ale tento měsíc jsme stonali celá rodina. Během 14 dní jsme museli nakoupit různé léky, co nám a dětem jejich doktorka předepsala..no a vyšlo to na 700Kč!!Jako taky na to teda naštěstí mám, ale nemáme zase tak velké příjmy, takže to teď musím ušetřit na něčem jiném ![]()
@Klementyna píše:To ti staci fakt hodne malo hehe
No, a staci jedna takovato diskuze a vim, ze uz se do Ceska nikdy nevratim. Protoze ac je to zeme prekrasna, ty lidi bych kolem sebe nesnesla a nikdy to lepsi nebude…Docetla jsem asi jen do poloviny a je mi celkem jedno, kdo bude prezident (i kdyz bych se klonila k Zemanovi), jen by me zajimalo, ti sebemrskaci, kteri tady tvrdi, jak radi si utahuji opasky, aby se jednou nase (vase) deti mely lepe, opravdu si myslite, ze jednou tuhle hnusnou bandu zlodeju, podvodniku a tunelaru, kteri vedou zemi, vystridaji nejaci mily hodni lide, kteri reknou, tak, uz jsme se uskromnovali dost dlouho, ted nastava ta doba, kdy si budeme zit lepe… Ha ha ha
Ale vypada to, ze jim opravdu verite… Skoda teto krasne zeme![]()
![]()
Přišlo mi poštou:
Jan Urban, novinář: Miloši, známe se 24 let a dodnes si tykáme..
http://www.youtube.com/watch?…
volební spot pro zemana od filipa renče
http://youtu.be/BvLSmlpQHPM?…
@Schnapi píše:
Já nechci za prezidenta ani jednoho, říkala jsem že Karel nikdy, ale ted ho budu volit, je to pro mě menší zlo než hulvátský Zeman… tohle nejsou volby do parlamentu, on beztak z pozice prezidenta daně nesníží ani nezvýší, tohle dělá vláda… on má právo jen zákon vetovat, ale veto beztak pak poslanci přehlasují, takže tímhle se člověk řídit nemá…
Prezident má hlavně reprezentovat a to i ve světě, což bude lépe Karel, at už spí nebo huhná, jelikož Zeman je prostě hulvát, který dokáže každého na potkání urazit, odmítne poskytnout novináři rozhovor, jen proto, že se na něj naštval… sakra, jako prezident se nad to musí povznést a mít určité vystupování…Mám zahraniční vedení… krátce jsme se o tom bavili.. Klause nemají rádi, že nám ve světě dělá ostudu, Zemana neznají (štastní to lidi
P. S. jen na okraj, ve volební kalkulačce mi vyšel Zeman, Karel byl v mínusu… logicky, nesouhlasím s jeho názory, ale nejsou to volby do parlamentu, ale na reprezentativní funkci, proto volím pro mě menší zlo a to Karla… za Zemana bych se styděla víc… i když mám strach, že to vyhraje), Schwarzenberga znají, prý je ve světě uznávanej, že by bylo fajn, aby on to vyhrál…
Necetla jsem vasi diskusi, ale tento prispevek mi mluvi z duse ![]()