Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pořád se tu naráží na komunisty. byly dobří a byly špatní. nemůžete házet pořád do jednoho pytle. v naši rodině byl pradědeček a dědeček komunista oba dva byly předcedy jzd a starostové, ale byly to pracovití lidé do morku kosti. sám děda pomáhál na své náklady s opravou hřbitova. a kostela. dělal všechnu práci. byl iniciátorem pro postavení nové jednoty a hospody. byl v zahradkářem a do konce byl stále na schůzích obce tam byly rádi za jeho názor. můj strýc byl právník jeho otec umřel strašně brzo. kdyby nedostal stipendium v době komunismu tak by nepromoval. také byl starostou v lounech. jeho vlastní syn přešel do občanského fora. strýc byl z toho neštastný. asi kvůly tomu to nezvládl a také brzo zemřel. pořád si hrajem ty si bohatý ty jsi chudý, ty nemáš školu a já zas ano ale před bohem jsme si všichni rovni.
@jbul píše:
Pořád se tu naráží na komunisty. byly dobří a byly špatní. nemůžete házet pořád do jednoho pytle. v naši rodině byl pradědeček a dědeček komunista oba dva byly předcedy jzd a starostové, ale byly to pracovití lidé do morku kosti. sám děda pomáhál na své náklady s opravou hřbitova. a kostela. dělal všechnu práci. byl iniciátorem pro postavení nové jednoty a hospody. byl v zahradkářem a do konce byl stále na schůzích obce tam byly rádi za jeho názor. můj strýc byl právník jeho otec umřel strašně brzo. kdyby nedostal stipendium v době komunismu tak by nepromoval. také byl starostou v lounech. jeho vlastní syn přešel do občanského fora. strýc byl z toho neštastný. asi kvůly tomu to nezvládl a také brzo zemřel. pořád si hrajem ty si bohatý ty jsi chudý, ty nemáš školu a já zas ano ale před bohem jsme si všichni rovni.
Před Bohem určitě, v reálném životě hodně často nejsme, buďme nohama na zemi ![]()
Mně se líbilo, jak v minulých dnech KS vyprávěl o svém umění zpívat…prý učitel ve škole mu říkal: Karle, vy si jdete radši kreslit
Takže on to ví, že zpívat neumí, i přesto si snad hymnu dát může ne. A že si zrovna spletl jedno slovo, o bože ono se to nikomu nikdy nestalo ![]()
@Anonymní píše:
„sociálně slabým“ na léky přidávají či je hradí celé…všichni víme kdo jsou u nás sociálně slabý, tady je problém a velký. Dostávají na byt, na oblečení, na mimořádné výdaje…
Jsi hnusná rasistka. S*rou mě tyhle řeči, už je to skoro jako na Rodině.
Jo, před Bohem jsme si nepochybně rovni, ale když se zrovna šikuje předhodit Karlův šlechtický původ (tj. není to někdo z lidu, na rozdíl od MZ, který je „obyčejný člověk“, takže ten cizácký kníže nám nerozumí a zas nás zotročí tak, jako jeho předkové
), tak to si najednou zas tak rovni nejsme.
@Lenka002 píše:
Jsi hnusná rasistka. S*rou mě tyhle řeči, už je to skoro jako na Rodině.
Tak to už je téma na úplně jinou diskuzi. ![]()
@elanaa píše:
Jo, před Bohem jsme si nepochybně rovni, ale když se zrovna šikuje předhodit Karlův šlechtický původ (tj. není to někdo z lidu, na rozdíl od MZ, který je „obyčejný člověk“, takže ten cizácký kníže nám nerozumí a zas nás zotročí tak, jako jeho předkové), tak to si najednou zas tak rovni nejsme.
Jsem ateista, díky bohu… ![]()
@Miriska píše:
Mně se líbilo, jak v minulých dnech KS vyprávěl o svém umění zpívat…prý učitel ve škole mu říkal: Karle, vy si jdete radši kreslit![]()
Takže on to ví, že zpívat neumí, i přesto si snad hymnu dát může ne. A že si zrovna spletl jedno slovo, o bože ono se to nikomu nikdy nestalo
Mně se ty lučiny a skaliny pletou pořád. Mám pouze český pas. ![]()
Schwarzenberg ví přesně co a proč to říká. Opravdu je to zkušený politik a má srovnané názory. Není potřeba řečnit pro nic za nic.
Zeman řečnit umí a řeční rád. Vadilo mi, když řekl, že nebude dávat rozhovory zahraničním novinám, když v zahraničí žijí naši čeští občané.
Naopak jsem ráda, že konečně vysvětlil svým voličům, že euro Zeman ne X KS ano a Zeman EU ne X KS ano, je blbost nejen pro nějaké voliče Schwarzenberga, ale i pro něho samotného.
Tak doufám, že sem ty výčty bludů už nikdo nebude dokola tupě kopírovat a tím se zesměšňovat a dělat sám ze sebe hlupáka.
(do toho spadá řešení DPH a dalších daní, plínek, kalouska, Rakušáka, Sudet atd., jsou to stejně mylné názory jako na to euro zeman NE). Dík ![]()
Pardon, ale volit prezidenta podle toho, jestli umí zpívat, mi přijde úplně mimo mísu…
Zeman se z mého pohledu k tomu zavedení eura vyjádřil tak, že včera bylo pozdě. ![]()
OMlouvám se, mimo téma. Jééžiš, Hájek u Jílkový na ČT obhajuje amnestii…
![]()
Hlavně nevím, jak vám, ale mě přijde ta volba za 14 dní pozdě, v našem prostředí -přijde mi, že média to moc hrotí, kdo ví, kolik lidí odradí, že nejsou volby hned po týdnu (když to tak je u senátních voleb, tak nevím proč to nejde u prezidentských), že se na to prostě vyfláknou nebo je odradí mediální tlak
a přijdou jen ti přesvědčení
jsem zvědavá
@Lenka002 Vysoká je jen medina, práva aj? Co třeba FHS, fildy, pedáky a některé technické obory? Osobně znám tři čtyřkaře, kteří dokončili vysokou. Jeden fildu, druhý a třetí nějaké počítače.