Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1876
17.1.13 21:58

Pořád se tu naráží na komunisty. byly dobří a byly špatní. nemůžete házet pořád do jednoho pytle. v naši rodině byl pradědeček a dědeček komunista oba dva byly předcedy jzd a starostové, ale byly to pracovití lidé do morku kosti. sám děda pomáhál na své náklady s opravou hřbitova. a kostela. dělal všechnu práci. byl iniciátorem pro postavení nové jednoty a hospody. byl v zahradkářem a do konce byl stále na schůzích obce tam byly rádi za jeho názor. můj strýc byl právník jeho otec umřel strašně brzo. kdyby nedostal stipendium v době komunismu tak by nepromoval. také byl starostou v lounech. jeho vlastní syn přešel do občanského fora. strýc byl z toho neštastný. asi kvůly tomu to nezvládl a také brzo zemřel. pořád si hrajem ty si bohatý ty jsi chudý, ty nemáš školu a já zas ano ale před bohem jsme si všichni rovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.1.13 22:03
@jbul píše:
Pořád se tu naráží na komunisty. byly dobří a byly špatní. nemůžete házet pořád do jednoho pytle. v naši rodině byl pradědeček a dědeček komunista oba dva byly předcedy jzd a starostové, ale byly to pracovití lidé do morku kosti. sám děda pomáhál na své náklady s opravou hřbitova. a kostela. dělal všechnu práci. byl iniciátorem pro postavení nové jednoty a hospody. byl v zahradkářem a do konce byl stále na schůzích obce tam byly rádi za jeho názor. můj strýc byl právník jeho otec umřel strašně brzo. kdyby nedostal stipendium v době komunismu tak by nepromoval. také byl starostou v lounech. jeho vlastní syn přešel do občanského fora. strýc byl z toho neštastný. asi kvůly tomu to nezvládl a také brzo zemřel. pořád si hrajem ty si bohatý ty jsi chudý, ty nemáš školu a já zas ano ale před bohem jsme si všichni rovni.

Před Bohem určitě, v reálném životě hodně často nejsme, buďme nohama na zemi :)

• Citovat
  • Upravit
14552
17.1.13 22:04

Mně se líbilo, jak v minulých dnech KS vyprávěl o svém umění zpívat…prý učitel ve škole mu říkal: Karle, vy si jdete radši kreslit :mrgreen: :mrgreen: Takže on to ví, že zpívat neumí, i přesto si snad hymnu dát může ne. A že si zrovna spletl jedno slovo, o bože ono se to nikomu nikdy nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
17.1.13 22:04
@Anonymní píše:
„sociálně slabým“ na léky přidávají či je hradí celé… 8o všichni víme kdo jsou u nás sociálně slabý, tady je problém a velký. Dostávají na byt, na oblečení, na mimořádné výdaje…

Jsi hnusná rasistka. S*rou mě tyhle řeči, už je to skoro jako na Rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
17.1.13 22:07

Jo, před Bohem jsme si nepochybně rovni, ale když se zrovna šikuje předhodit Karlův šlechtický původ (tj. není to někdo z lidu, na rozdíl od MZ, který je „obyčejný člověk“, takže ten cizácký kníže nám nerozumí a zas nás zotročí tak, jako jeho předkové ;) ), tak to si najednou zas tak rovni nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.1.13 22:09
@Lenka002 píše:
Jsi hnusná rasistka. S*rou mě tyhle řeči, už je to skoro jako na Rodině.

Tak to už je téma na úplně jinou diskuzi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.1.13 22:09
@elanaa píše:
Jo, před Bohem jsme si nepochybně rovni, ale když se zrovna šikuje předhodit Karlův šlechtický původ (tj. není to někdo z lidu, na rozdíl od MZ, který je „obyčejný člověk“, takže ten cizácký kníže nám nerozumí a zas nás zotročí tak, jako jeho předkové ;) ), tak to si najednou zas tak rovni nejsme.

Jsem ateista, díky bohu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.1.13 22:11
@Miriska píše:
Mně se líbilo, jak v minulých dnech KS vyprávěl o svém umění zpívat…prý učitel ve škole mu říkal: Karle, vy si jdete radši kreslit :mrgreen: :mrgreen: Takže on to ví, že zpívat neumí, i přesto si snad hymnu dát může ne. A že si zrovna spletl jedno slovo, o bože ono se to nikomu nikdy nestalo :roll:

Mně se ty lučiny a skaliny pletou pořád. Mám pouze český pas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
17.1.13 22:11

Schwarzenberg ví přesně co a proč to říká. Opravdu je to zkušený politik a má srovnané názory. Není potřeba řečnit pro nic za nic.

Zeman řečnit umí a řeční rád. Vadilo mi, když řekl, že nebude dávat rozhovory zahraničním novinám, když v zahraničí žijí naši čeští občané.
Naopak jsem ráda, že konečně vysvětlil svým voličům, že euro Zeman ne X KS ano a Zeman EU ne X KS ano, je blbost nejen pro nějaké voliče Schwarzenberga, ale i pro něho samotného.

Tak doufám, že sem ty výčty bludů už nikdo nebude dokola tupě kopírovat a tím se zesměšňovat a dělat sám ze sebe hlupáka. :) (do toho spadá řešení DPH a dalších daní, plínek, kalouska, Rakušáka, Sudet atd., jsou to stejně mylné názory jako na to euro zeman NE). Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
17.1.13 22:14

Pardon, ale volit prezidenta podle toho, jestli umí zpívat, mi přijde úplně mimo mísu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.1.13 22:14

Zeman se z mého pohledu k tomu zavedení eura vyjádřil tak, že včera bylo pozdě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.1.13 22:17

OMlouvám se, mimo téma. Jééžiš, Hájek u Jílkový na ČT obhajuje amnestii… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
17.1.13 22:18

@nestela jo, mě stačil v neděli Jakl u Moravce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
17.1.13 22:23

Hlavně nevím, jak vám, ale mě přijde ta volba za 14 dní pozdě, v našem prostředí -přijde mi, že média to moc hrotí, kdo ví, kolik lidí odradí, že nejsou volby hned po týdnu (když to tak je u senátních voleb, tak nevím proč to nejde u prezidentských), že se na to prostě vyfláknou nebo je odradí mediální tlak :nevim: a přijdou jen ti přesvědčení :nevim: jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.1.13 22:23

@Lenka002 Vysoká je jen medina, práva aj? Co třeba FHS, fildy, pedáky a některé technické obory? Osobně znám tři čtyřkaře, kteří dokončili vysokou. Jeden fildu, druhý a třetí nějaké počítače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová