Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2655
17.1.13 21:20

Napsala bych to asi takhle: Karel, sic má některé myšlenky dobré, jenže nežil tady celou dobu, ve sněmovně věčně jenom spí, neumí pořádně česky, má dvojí občanství. Takhle si prezidenta nepředstavuju. Karel je pro zvýšení DPH a léků (můžete mi argumentovat sebevíc, jak se musí všechno zvyšovat ale s takovou nebude mít stejně kdo to všechno v republice platit, protože už teď žije spousta lidí z ruky do úst, zadlužuje se, jelikož jejich platy nejsou vysoké, aby si dovolili koupit byt a žijí v předražených podnájmech) osobně jsem za poslední 2 měsíce platila holkám kvůli nemoci za léky skoro 2.ooo takže zvyšování léků je to poslední, co bych tady v ČR chtěla a přesně jak už tu někdo napsal, pak si tady na emiminu nestěžujte, že se všechno zdražuje. Chápu zdražování, ale na jiných místech než na lécích a na plenkách. Trochu se zamyslete nad tím, co jiného by se mohlo zdražit, Zeman to řekl při tom duelu s Fišerem dobře, ať se zdaní vyšší daní např. auta nová, drahá, tam ta daň udělá dost a když vidím, kolik lidí jezdí v nových BMW, Mercedesech či Audinách tak by to asi neuškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.1.13 21:21
@Anonymní píše:
Jako holky :roll: :roll: kdyby vyhrál KS 8o umíte si představit jak říká Novoroční projev? Já mu teda prostě nerozumím a neumím si představit že říká víc jak 5 vět v kuse.

Já myslím, že ty novoroční projevy stejně od dob Gustáva Husáka nikdo neposlouchá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.1.13 21:21

A už se do nej Zeman pustil :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.1.13 21:22

Mimochodem opravdu KS doporučil Havlovi napsat nemcům dopis za odsun ze Sudet, ale tímto dopisem otevřeli dveře na Německý trh, mimochodem stále je to náš velmi důležitý zahraniční partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
17.1.13 21:22
@ewanka píše:
Není důležité JAK mluví, ale CO říká! Poslouchali jste někdy pořádně, co říká pan Zeman? :zed:

Co říkají? Po vítězství v prvním kole se ptali obou kandidátů, co budou nyní dělat: Schwarzengerg řekl: „Půjdu pracovat, mám toho hodně k řešení.“ Zeman řekl: „Půjdu to oslavit hruškovicí a fernetem.“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 21:25

Já nám všem hlavně přeji šťastnou ruku. Každopádně to bude jeden z nich. A podle mého Zeman nám může udělat více ostudy než si dokážeme domyslet. A odpůrci nynějšího prezindenta moc si tedy Zemanem nepolepšíte. Výroky VK se mi vždy zdály dost odvážný i když šly proti všem a nakonec se s odstupem času potvrdily viz. globální oteplování či EU. Lepší než lézt EU někam.

• Citovat
  • Upravit
25111
17.1.13 21:26
@micha.bello píše:
Napsala bych to asi takhle: Karel, sic má některé myšlenky dobré, jenže nežil tady celou dobu, ve sněmovně věčně jenom spí, neumí pořádně česky, má dvojí občanství. Takhle si prezidenta nepředstavuju. Karel je pro zvýšení DPH a léků (můžete mi argumentovat sebevíc, jak se musí všechno zvyšovat ale s takovou nebude mít stejně kdo to všechno v republice platit, protože už teď žije spousta lidí z ruky do úst, zadlužuje se, jelikož jejich platy nejsou vysoké, aby si dovolili koupit byt a žijí v předražených podnájmech) osobně jsem za poslední 2 měsíce platila holkám kvůli nemoci za léky skoro 2.ooo takže zvyšování léků je to poslední, co bych tady v ČR chtěla a přesně jak už tu někdo napsal, pak si tady na emiminu nestěžujte, že se všechno zdražuje. Chápu zdražování, ale na jiných místech než na lécích a na plenkách. Trochu se zamyslete nad tím, co jiného by se mohlo zdražit, Zeman to řekl při tom duelu s Fišerem dobře, ať se zdaní vyšší daní např. auta nová, drahá, tam ta daň udělá dost a když vidím, kolik lidí jezdí v nových BMW, Mercedesech či Audinách tak by to asi neuškodilo.

No tak tos měla volit Dientsbiera, to je aspoň sociální demokrat. K Zemanovi se už ČSSD dávno nehlásí.
Jinak přátelé, dle mého názoru Karel = slušnost, Miloš = mafie (přečtěte si, kdo ho sponzoruje a platí mu jeho kampaň, je to firma Lukoil, tedy Rusové). A kdo si naivně představuje, že by jako prezident prosazoval levicovou sociální politiku, tak se plete. On se spolčil s mafií proto, aby mohli natáhnout ručičky po ČNB a dosadil si tam svoje lidi a mohli tunelovat a tunelovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.1.13 21:30

A proč by měla volit Dientsbiera? Copak to s těmi léky není pravda? Plíny noo 8o ještě budiž, to se dá nějak přežít když podraží. ALE LÉKY? 8o 8o Víš co znám mamin který na ty léky pro děcka ani nemají? Natož pak když omarodí celá rodina.To je SVINSTVO A NE ŽE NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
17.1.13 21:33

A nechápu proč se tady zase začínají vynořovat hádky, kdo by to měl větší právo vyhrát. Mně se Karel taky nelíbí, vypadá jako by si někde popil alkoholu a taky si tu nestěžuju, že ho nemůžu ani cítit. Když se vám nelíbí, tak se na něj nedívejte. Nelíbí se mi, když se lidi urážejí a jak si může někdo dovolit rázným způsobem někoho očerňovat a psát samé hnusárny. Snad se dá napsat názor i slušně ne? Co nechcete, aby někdo dělal vám nedělejte druhým, platí to i o slušném či neslušném vyjádřování. Trochu úcty k lidem by neuškodilo. :cert:

Co se týče toho zdaňování, já jsem například toho názoru, že kdybych vyhrála těch 26o milionu ve Sportce tak bych většinu peněz stejně rozdala a víte proč? Protože jsem natolik soucitná, že se na úkor vlastního pohodlí vzdám, jen kvůli tomu, abych mohla pomoct jiným, kteří to potřebují. Když jsem to říkala manželovi, tak mi řekl, jestli jsem se nezbláznila, protože on by si to nechal aby to mohl rozházet. Ano, taky bych dala každému svému dítěti na účet nějakou částku ale rozhodně nechi, aby žily mé děti s tím, že nemusí celý život hnout ani prstem a můžou jen užívat nabytého majetku. Lidé by neměli žít v luxusu, zastávám názor, že by neměly být mezi bohatými a chudými lidmi takové propastné rozdíly… pochybuji, že miliardáři přišli ke svým penězům poctivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 21:35

„sociálně slabým“ na léky přidávají či je hradí celé… 8o všichni víme kdo jsou u nás sociálně slabý, tady je problém a velký. Dostávají na byt, na oblečení, na mimořádné výdaje…

• Citovat
  • Upravit
25111
17.1.13 21:35
@suwari píše:
Zeman je oproti Karlovi alespoň výborný řečník, toho si prosím všimněte a uznejte.

To byl Hitler taky… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.1.13 21:37

Myslím, že pisatelka se snažila naznačit, že nejvíce léků kupují lidé, kteří nemají na rozhazování - matky s malými dětmi, invalidní a starobní důchodci… to nebylo poskytování prostoru pro šíření rasové nesnášenlivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.1.13 21:38

Tak teď řekl Zeman pěknou hnusárnu…prý vám nerozumí ani Němci…
No má úrověň… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.1.13 21:40
@andrea222 píše:
Tak teď řekl Zeman pěknou hnusárnu…prý vám nerozumí ani Němci…
No má úrověň… :zed:

Tak Zeman neměl úroveň nikdy :lol:.

• Citovat
  • Upravit
69235
17.1.13 21:41

Ale nelhal, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...