Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nerozčilujte se. váš Karel stejně vyhraje a budete mít důvod k oslavě. zatímco mně neudělá radost vítězství ani jednoho ![]()
Zeman je proti KS je ve výhodě, má snazší startovací pozici. Kdyby to bylo opačně a KS se vrátil z ústraní a Zeman by musel vysvětlovat, tak by se z toho zbláznil. Protože proti němu by se dala postavit tak úchvatná negativní kampaň, že by ani nebylo potřeba vytahovat jeho rodinu, původ, stěhování (tyhle kraviny KS musí vysvětlovat ještě navrch k tomu všemu). Navrch část argumentů si mohl Zeman na Vysočině v klidu rozmyslet (jaké bude mít k čemu postoje, co lidi dnes chtějí slyšet).
@marye přece nemůžeš volit prezidenta podle kampaní. Schwarzenberg šíří pozitivní kampaň, Zeman naopak negativní (využívá pochopitelně situace, kdy on nic, on muzikant). Na to snad úplně zapomeň..
(jinak nevím, jak jiní, ale já si určitě všimla, že nevíš, komu dát hlas, protože ti vadí oba)
@marye píše:
Holky, nerozčilujte se. váš Karel stejně vyhraje a budete mít důvod k oslavě. zatímco mně neudělá radost vítězství ani jednoho
Já bych tam ráda viděla někoho úplně jiného. Ani jeden z kandidátů není takový, že bych za tou volbou stála ze sta procent
.
Myšleno v rámci původní devítky a můžu tam započítat i Okamuru.
http://www.youtube.com/watch?… to je také zajámavé si poslechnout. Jak se hodně diskutujících ohání tím, že KS se podílel na schválení zvýšení DPH, že se snižují sociální dávky a jejich dostupnost pro obyčejného občana. Doporučuji třeba minutu 30.
To jen, že snižování daní nás opravdu, ale opravdu nečeká, at bude na Hradě ten, nebo ten.
@Madelaine Když mě už nebavilo číst nějaké dohady a plky o ničem. Všimla jsem si, že se tu neustále dokola připomíná zeman euro ne, kníže pán ano a hromady odpovědí, v kterých se to pořád a pořád snaží někdo vysvětlit. Ctrl+c a ctrl+v je úplně to nejjednodušší. Navrch to není citace čísi teorie, ale přepis z tv debatního pořadu. Přísahám na cokoliv, že jsem v klidu ![]()
@Miriska no samozřejmě, žádné černobílé ano/ne neexistuje. Ani na euro, ani na daně atd. Jenže výkon voličů je, že si pustí zprávy. Někdy.
Zeman řekne větu, že do 5 let s eurem nepočítá a máme z toho, že je proti euru. Přitom s ním počítá během 5-10 let.
@Kallkapa píše:
O tom nemluví žádné statistiky, s tou domněnkou, že možná bude záviset na druhu vzdělání jsem přišla já, protože mám kolem sebe lidi vzdělané ve stejném směru a mají podobné názory. Přišla jsem však na to, že to nebude ani tím zaměřením, spíš je to opravdu okruhem lidí, se kterými se stýkám - že smýšlíme tak nějak podobně. Ale jak se to začalo více rozmazávat všude, zpozorovala jsem už i odlišné názory na danou věc ve stejném oboru. Názor ostatních respektuji, spíš jsem reagovala na to, že ten kdo volí Zemana je asi hloupý a nevzdělaný - toto není pravda, napadlo mě, že může být odlišnost v zaměření lidí, protože jinak vzdělaní lidé vidí do hloubky jiné věci..- ale jak říkám, i toto padlo. Prostě každý uvažuje jiným směrem jako v každých volbách..
Ano, přesně tak to je! ![]()
@Kallkapa píše:
A ještě se zeptám, je pro Vás důležité jak se k jednotlivým kandidátům vyjádří Ti kandidáti, které jste volili? Nebo na to vůbec nekoukáte?
Nekoukám.
A zítra bude ve večerníčku Jak Rumcajs přechytračil knížepána. to se budu muset koukat… ![]()
@Wiolla píše:Úžasně napsáno!!!
Uklidňuje mě jediná věc: ať to dopadne jakkoliv, pořád to (snad) bude lepší než teď. S VK nejsem ve shodě ani v tématech, ani v kultuře projevu (v podstatě jde jen o sofistikovanější hulvátství).
@Wiolla píše:
@eumedon Ale pro mě osobně jsou ta témata důležitá i u prezidenta, protože určitý vliv na ně má! Přece je rozdíl, jestli něco (nový zákon) podepíšu hned (protože souhlasím), anebo k tomu mám odmítavý postoj, vetuji ho, musí znovu projít parlamentem, musí k jeho schválení být větší shoda atd. nebo ho dokonce napadnu u Ústavního soudu (viz Havlova stížnost u Ústavního soudu na některá ústanovení zákona o ČNB (z dob opoziční smlouvy, rok 2000/2001), která nakonec ÚS skutečně zrušil jako protiústavní - viz např. zde ).Tohle prostě je zásadní ovlivnění domácí politiky.
Přesně tak!!!
@Kalisekpíše: Úžasně napsáno!!!
@kamim píše:
To se právě bojím, jestli to nevyjde bohužel nastejno:-(
Nevyjde, pro mě ne. Nevěřím, že někdo takový má dvojníka. Tedy pokud by se nedostal na Hrad Kalousek, ke kterému mám stejný odpor jako ke Klausovi.
V tom případě tě ovlivňuje tvoje okolí, které se chovalo při volbě nějak, ovšem ty to paušalizuješ na všechny
. U mě v okolí se na volby lidi dost připravovali a studovali si jednotlivé kandidáty a Karla podle ksichtu nevolili. Nedělám z toho ovšem závěry, že to tak dělali voliči všichni.