Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaDoRaBe
tak tak a mě včera pobavil jeden obrázek, tak ho vložím přímo sem..
A mně se zas líbila tato kampaň jednoho z kandidátů (krátké video, 2 minutky)
http://www.youtube.com/watch?…
s titulky
http://www.youtube.com/watch?…
bez titulků
Tak první obrázek je k věci, druhý už méně ![]()
@terinka4444 píše:
I já, pokud půjdu volit, tak z důvodu proti KS, jen ten druhý kandidát je taková hrůza, že si nejsem jistá, že mu dokážu dát hlas a že se na to raději nevydlábnu.
zase mi nezbývá než souhlasit
@andelka83 píše:
@Naima asi aby prezidentem nebyl nikdo z vysoké politiky, tím méně aktuální, ale někdo kdo má morální kredit, stojí více mimo, je alternativní..jenže to je třeba pro mě málo, ač T. F. vysoce ctím.
a pro mě je to docela hodně, ačkoli lvům bych každopádně předhodila asi někoho o fous otrkanějšího. ale tihle dva prehistoričtí ještěři jsou pro mě zase otrkaní až moc
Není dnes první jejich duel v TV? Předpokládám, že pan Zeman se bude snažit držet své domněnky o tom, kdo je jaký intelektuál a co si o nich opravdu myslí, na uzdě a že to bude uctivá debata, kde se jen vyjádří v opačných názorech na EU, daně a jiné palčivé otázky, které trápí občany. (Plus KS bude muset znovu připomenout, že není Rakušan a ZEman, že není loutka.)
A vzdyt Kadel se nedavno v telce hlasil ke konzervativni levici. ![]()
@Mysina píše:
Většina lidí je proti zvyšování daní, církevním restitucím, zavedení eura, evropské fiskální a bankovní unii, evropskému stabilizačnímu mechanismu atd. a zároveň ti samí lidé chtějí volit Schwarzenberga, který je jejich velkým zastáncem. To s jeho názory skutečně souhlasíte, nebo je vám to prostě jedno a volíte jen podle sympatií? V prvním kole jsem nevolila ani jednoho, ale tohle prostě nechápu. Zkuste si tu vaši vzájemnou názorovou shodu zjistit třeba na www.volebnikalkulacka.cz
S názory Karla Schwarzenberga ve většině souhlasím. Nicméně v této volbě pro mě nejsou stěžejním argumentem. Kdyby pravicovým kandidátem na prezidenta byl kupříkladu Pavel Bém, utíkala bych volit třeba takového J. Dinsbiera, až by se mi hlava třásla. Nejedná se o sympatie, ale o to, že při výkonu funkce prezidenta jsou prostě podle mého osobnostní charakteristiky důležitější než názor na přijetí Eura…to nám prezident jedním škrtem pera nezajistí ani nezakáže, ale hulvát v prezidentském křesle může třeba v zahraniční politice natropit docela velkou paseku.
@kaminky píše:
A mně se zas líbila tato kampaň jednoho z kandidátů (krátké video, 2 minutky)http://www.youtube.com/watch?…
s titulkyhttp://www.youtube.com/watch?…
bez titulků
Jak na tohle koukám, tak jsem si vzpomněla na jeden vtip:
Víte, proč má český lev dva ocasy?
Protože původně byli dva. Jenže ten první vlezl tomu druhému do prd.ele …
Ale s tématem to nijak nesouvisí ![]()
Euro? Schwarzenberg je pro zavedení eura a zeman co?
![]()
Oba dva počítají se zavedením eura. Toto, co koluje po internetu a ti voliči, kteří se nad ničím příliš nezamýšlejí a nic si nedávají do souvislostí, to posílají dalším a dalším a ti to zas bezmyšlenkovitě papouškují. Má to i název: zemanova předvolební strategie, negativní kampaň (což nekritizuji, jde o hlasy voličů a přímé volby jsou obyčejný boj). Dodám citaci.
@marye K věci proto, že naráží na K. S. a Kalouska, že
? Tvoje příspěvky už jsou dost kolovrátkoidní
.
@Naima píše:
@marye K věci proto, že naráží na K. S. a Kalouska, že? Tvoje příspěvky už jsou dost kolovrátkoidní
.
broučku, problém je v tom, že je to naopak. jako superstar vybírá většina voličů Karla. sousedka řekla naší máme „když on je tak sladkej“ fakt super výběr prezidenta, miminko s růžovým čírem ![]()
@marye píše:
broučku, problém je v tom, že je to naopak. jako superstar vybírá většina voličů Karla. sousedka řekla naší máme „když on je tak sladkej“ fakt super výběr prezidenta, miminko s růžovým čírem
Jsem tvuj broucek? To je rozkosne. Volici Zemana si naopak jiste nastudovali vse podstatne a rozhoduji se pragmaticky. Volici Karla jsou nesvepravove, kteri voli podle vzhledu. Zrusme statisticke urady a agentury pro zjistovani verejneho mineni. Ty se skocis zeptat sousedky
zeman k euru:
EU podle něj není před krachem ani koncem, ale bruselští úředníci by se podle něj neměli plést do věcí, které náleží národním státům. Výhledově, v horizontu pěti až 10 let, by preferoval i zavedení eura.
(3. ledna 2013)
Nicméně, pokud jde o datum zavedení eura, tak o tom bych teď ani nepřemýšlel, a sice ze dvou důvodů. Za prvé my evidentně nebudeme splňovat maastrichtská kritéria, ať už jde o výši státního dluhu, teď nemyslím ten celkový limit, ale myslím tím deficit veřejných financí a jeho podíl na hrubém domácím produktu. No a pak je to tranzitivní období, kdy se musíme udržet v určitém koridoru a mít
relativně pevný poměr mezi korunu a eurem. Čili, kdybych byl hodně velký optimista, tak bych mluvil o roce 2015, ale spíše bych si dal ještě rok až 2 roky rezervu.
(cca r. 2009 + -)
tohle tedy znamená „euro schwarzenberg ano, zeman ne“?
Příspěvek upraven 17.01.13 v 17:12
O Zemanovi neříkám ani slovo. NEJSEM JEHO VOLIČ!
bohužel lidí, kteří volili Karla podobným způsobem, znám hodně. bratr: „je mi prostě jen sympatickej“, kamarádka: „volí ho všichni kolem, tak ho taky dám“
jsem proti KS částečně i proto, že jsem proti té šílené mediální propagandě, kterou jsem všude kolem sebe zaznamenala
@kaminky Nerozčiluj se, budeš mít nervózní dítě. A s citací se netrap, na lidi, které zmiňuješ, citace nezaberou. Předevčírem mi přišel opravdu hnusný e-mail popisující údajné nekalé aktivity Karla Schwarzenberga. Stačilo pár kliknutí myší a dohledala jsem původní text, jeho autora a bylo mi jasné, co si mám o důvěryhodnosti toho článku myslet a proč byl napsán. Dala jsem si tedy tu práci a během večera sestavila e-mail plný odkazů a citací o tom, proč článek považuju za zaujatý a neobjektivní. Odeslala jsem ho na adresu odesílatele a dalších lidí, které měl v seznamu a šla spát s dobrým pocitem. Druhý den jsem našla v e-mailu jedno poděkování za objasnění 1 dotaz, proč posílám takový blbosti a 3(!) poděkování za to, že jsem poslala tak zajímavý článek o Schwarzenbergovi, který budou šířit dál…můj úvod na kterém jsem hodinu pracovala naprosto ignorovali ![]()