Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zeman taky proti kalouskovi nic neměl (tady myslím to z toho vyplývá někde na konci videa.. snad si to nepletu s nějakým jiným videem ze série..
)
http://www.ceskatelevize.cz/…11033100727/
a tady krátké video, ze kterého to plyne obrazem
http://www.youtube.com/watch?…
Ať se mi reformy líbí nebo ne, jsou potřeba. Nemyslím při tom na sebe, ale na naši zemi a v té žijí naše děti, budoucnost národa. Neřeším jestli je pravák nebo levák, řídí se rozumem. Když doma máte omezený rozpočet a není na svíčkovou bude si ji váš manžel vynucovat? To by byl!!! Levné plenky a vysoké důchody nás opravdu nespasí. Možná nás to potěší a co potom?! Nemám ráda, když si někdo hledá obětní beránky. Volím Karla a doufám, že vyhraje. Já mu také rozumím a vada těla či projevu mi nedokáží zastínit kvalitu člověka. I na vysloveně urážlivé poznámky na jeho osobu, dokáže odpovědět s gracií a slušností. Zeman toto postrádá a z jeho laciných bonmotů se mi dělá blbě ![]()
Anonymní:
Tak ještě jednou a doufám, že naposled.
REFORMY V ČR NEJSOU VŮBEC POTŘEBA!!!
Miliardy tečou zcela jiným směrem. My to máme pouze na oko lepit.
Reformy jsou humus největšího kalibru.
No jasně, oni nehospodaří se svým soukromým majetkem, ale s penězi, které se prostě vždycky „nějak“ seženou.
@Kalisek píše:
Anonymní:
No jasně, oni nehospodaří se svým soukromým majetkem, ale s penězi, které se prostě vždycky „nějak“ seženou.
Teď sleduji na ČT1 duel a můžu říct, že asi přeběhnu na opačnou stranu, jak to slyším ![]()
@Kalisek píše:
Anonymní:
Nedoufejte v politice opravdu ne
To, že reformy nejsou potřeba máte od Zemana nebo od rudých bratrů, kteří ho budou podporovat? Ano, nehospodaří pouze jen se svými penězi, ale s penězi nás všech. Působí to dojmem, že asi víte víc než všichni ve sněmovně, to Vám nezbývá nic jiného než se do té politiky také nějak aktivně vložit a vysvětlit jim to tam…nebo rovnou poraďte řekům Zorbům, ti je také nepotřebují, ale siestu a 13-14-15 platy to velmi ![]()
Po očku sleduji duel…teda jako Zeman se nezapře. Prohlásit v tak docela důležité diskusi, ikdyž jen na oko, že Je Moravec „debil“…no to se zase projevil prostě.
@Miriska píše:
Stejně ta stručnost Karla je skvělá![]()
Zato Miloš je táááák rozvláčnej, mám problém abych neusla já, natož Karel. ![]()
Všimněte si, co má KS na klopě. cituji kamaráda z fb: „Placka na klopě Karla s textem "Mirek is not dead“ s fotkou Kalouska, je bohužel pravdivá"
@kamim píše:
Naprostý souhlas. Hlavně zvyšováním DPH se nijak nezvýší příjmy státní pokladny. Je to vidět na zvýšení dph na poh. hmoty. Zvedlo se a za loňský rok je nejnižší příjem za 15 let. Takže stát na tom prodělal…to stejné bude s potravinama, plenama apod. Lidi začnou jezdit víc do sousedních států, protože je tam kvalita za menší peníze…A tady se zase vybere míň peněz…
taky mám pocit, že to tu už několikrát naprosto zbytečně píšu
ale kdo nechce vidět, nevidí ![]()
Prosila bych ty co píšou Zeman euro ne, aby teď pozorně poslouchali!!!